Facem o escala in Targul Mures de o ora, doua si am vrea sa papam de pranz undeva unde sa fie si mancarea buna (mergem si cu 2 copii...deci e musai!), dar nici sa nu ne rupa portofelul.
Imi puteti recomanda un astfel de loc????
Buna
incerca la DARINA.E un restaurant pe DN1 la intrare in Mures ,pe dreapta.E o cladire de culoare verde.Noi tot timpul mancam acolo cand tranzitam Muresul'.
Gabi
Un prieten tare bun face cel putin o data pe an delegatii si in Tg Mures. El spune ca sunt cateva locatii prin centru unde se mananca bine, nu mai stie cum se numesc, in schimb la restaurantul de la Continental a mancat cea mai buna ciorbita ardeleneasca.
leuta
Am retinut si Continetalul, dar nu stiu de ce...imi suna a bani multi De trecut oricum trecem prin centru, dar vroiam sa am cateva variante in caz ca ratez din repere.
Apropo, Gabi, cum intri in Tg Mures de pe drumul 13, dinspre Sighisoara??? Ca DN1 nu ajunge acolo
Inteleg ca intrati in oras dinspre Sighisoara.Atunci o varianta ar fi pensiunea Europa.Se mananca exceptional si e chiar in drumul vostru.Se afla pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 care duce de la intrarea in oras dinspre Sighisoara, pana in centru.Pensiunea e pe partea dreapta a drumului .Detalii gaseti www.pensiuneaeuropa.ro/ro/servicii.html" target="_blank">aici.Mancarea e sigur buna.Despre preturi nu stiu ce sa zic.
Mai ieftin se mananca www.leocatering.ro" target="_blank">aici.E chiar in centru dar e dezastru cu parcarea.Sa parchezi in centrul orasului e o adevarata aventura.Dar poate primesti idei mai bune de la fetele din Tg Mures.Probabil s-au mai schimbat lucrurile .Eu n-am mai fost de aproape un an acasa.
Papa nu bun, ci foarte bun, nu chiar ieftin, dar nici exagerat de scump, era la restaurant Leo, in centrul vechi al orasului. Sper ca mai exista. A meritat toti banii si mancarea si servirea. Dupa ce am scris am vazut ca ti-a mai recomandat cineva. Noi nu am avut probleme cu parcarea.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze 2008 si altele
Vacanta Antalya