Colectia de toamna - iarna 2005 (242)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Va promisesem poze. Le aveti aici.Daca dati cu sageata in dreapta sunt de la festivitatea de absolvire si de la party-ul de sambata cu n copii si daca dati in stanga, sunt de luna asta, de prin Cismigiu etc.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

SI la noi ruleaza Ice Age 3, deja cautam bona pt Stef sa merge ceilalti trei
Dar trebuie musai sa-l vad pe 2. Noi suntem fani animatie de genul asta, Madagascar iarasi este in topul preferintelor noastre (ale adultilor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ioana, fix la asta ma gandeam si eu: ce facem cu Ana? Oare fara ochelari se vede ceva, ca s-o luam si pe ea in sala?
Eu deja fac planuri

Btw, bebelina mea inca doarme . Asa-i trebuie, daca aseara pe la 11 se hlizea toata cu tati, in timp ce eu ma straduiam sa-l culc pe Cristi, mort de oboseala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Maria, se vede si fara ochelari, da' mai prost, in ceata. Da' pentru Ana cred ca ar fi ok, ai tine-o tu la tine in brate si gata. Vezi insa ca nu la toate cinematografele ruleaza pelicula 3D. si in Bucuresti e la fel: la unele 3D, subtitrata in romana, deci vocile personajelor in engleza, iar la alte cinema-uri, titrat in romana, ne-3D. Eu oricum numa' la varianta 3D mergeam, ca nu suport sub nicio forma filmele si desenele titrate. Bleak.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Noki, thx
Just for info: titrat nu inseamna cu subtitrare?? Iar celelalte se cheama "dublate in romana" ??

Mihaela80, vazut pozele - ma bucur sa va cunosc! Frumosi mai sunteti cu totii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

'neata!
Ne-am intors de la Alba, fetele-s bine!

Noki felicitari pt sefia de promotie!
Si pentru ideea de a mai produce un bb! Eu fac galerie stii doar.
Mie mi se par justificate eforturile educationale ale lui Noki fie si prin prisma faptului ca ii plac.

Pe fete am sa le aduc in Bucuresti o saptamana incepand cu 2 august. Pe 10 Silvia pleaca in tabara de la Durau.

Pana atunci mai merg cu ele cateva zile la cabana din Apuseni, daca primesc zile libere la servici.

Revin. Pup.

Mergi la inceput

Miha80 poate apar intr-o seara in parc, sa facem schimb de carti. Mai dureaza pana aduc ploadele.

Baietii batausi asa au fost dintotdeauna, imi amintesc ce se mai bateau colegii mei de clasa in ciclul primar si nu erau pe vremea aia decat 10 minute de desene sambata si duminica la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

mneata

mergem si noi la ice age, dar fara cupil, o las sa doarma la gradi azi. n-ar avea stare 94 de minute, si ne-ar strica si noua cheful.

maria, multumesc. dar de ce zici ca ne cunosti acum, ca eu am mai tot pus poze?

anda
, da, port iar lentile, mi-am luat de o zi, sunt mai bune.

propun un poll: ce ii face pe copiii vostri sa rada? Stiu ca am citit mai demult intr-o carte dedicata umorului ca li se par amuzante lucrurile pe care le-au inteles si depasit. De ex, la 9-10 luni cand inteleg ca mama nu dispare chiar daca nu o mai vad, ii amuza f tare cucu-bau. Pe la 2 ani cand inteleg rostul imbracamintii se distreaza daca iti pui soseta pe nas sau pe ureche, etc.

Gluma favorita a fiica-mii e celebra: - Ce vrei sa mananci? Caca cu capsune? raspuns: iii, capsune, cah. Si orice altceva tine de mancare dezgustatoare, caca, pipi, etc.

Era cu taica-su in lift, au urcat si un bunic si un baietel de vreo 4 ani. Aduceau din parc acasa niste melci. Fiica-mii i- a soptit taica-su la ureche (in romana) :pentru ciorba. Ea a inceput sa rada in hohote, i-a spus si baietelului, si pe el l-a amuzat la culme si mai ca nu s-au tavalit pe jos 10 etaje.

etc, etc.
Mor dupa rasul ei, rad si eu de ma doare burta cand o aud, asa ca daca stiti glume de grupa mica va rog sa le scrieti.

noki
, bafta cu masterul si sa-ti iasa planurile cum vrei tu.

catutza
, sa-i faci poze biancai scriind la tabla sau stand in banca la scoala, cred ca o sa-i placa sa le vada mai tarziu, cand va fi scolarita adevarata.

pupici

azi imi fac alt contract de internet, la o retea de cartier, o sa ma uit si eu la pozele voastre spre sfarsitul saptamanii, sper. vodafone e cah.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza,

Am revenit dupa absenta...dar am citi la zi tot.Sunt zile in care nu ma apuc de nimic pana nu citesc ce ati mai scris...partea buna ca stau acasa e ca imi permit luxul asta..ca la servici in ultimul timp oricat m/as fi straduit nu reuseam nicicum sa citesc mai mult de o pagina la cateva zile.....Acum am cat de cat mai mult timp liber ca luna asta Andreea e la 8 ore si pana la 4 jumate cand o aducem e liniste si pace...apoi incepe tam tam/ul.Nu stiu zau ce vom face in august cand e vacanta la gradi...
Sambata am avut botezul lui bebe..a fost super cuminte,nu mi/a venit sa cred ca nu a plans deloc..nici macar un pic....apoi la restaurant a dormit nonstop vreo 4 ore..apoi in somn i/am dat sa pape si a aadormit la loc..a fost cel mai cuminte de cand il am...Dar a recuperat noaptea ..cand nu a dormit mai mult de jumate de ora legata..si avea chef de povesti..ca domnul doar s/a odihnit toata ziua nu?
A trecut si botezul..nu/mi vine sa cred ca deja bebe are 7 saptamani..in 19 face 2 luni..timpul asta parca zboara.
Inareferitor la lapte..eu pe Andreea am trecut/o pe lapte de vaca de la 1 an..si a fost super OK/..nu mi/a facut nicio reactie dubioasa...si acum e maaare fan lapte..de fapt de la lapte cred ca a crescut ea...ca de alte mancaruri abia se atinge...

La botez a fost si Ilnica,fiica lui sora/mea...pai ce s/au jucat fetele de nu ne venea sa credem...super fain a fost..exceptand momentele cand se certau pe aceeasi jucarie sau papusa...La botez ele erau vedetele...au dansat de numa...iar la biserica ilinca era cat pe ce sa intre in altar...A fost o faza super cand zicea preotul chestia cu "te lepeyi de Satana"..si apoi nasa raspunde...in fine..Ilina nu prea intelegea ea..si la un moment dat l-a tras pe preot de sutana in mijlocul slujbei si ii zice.."auzi...asta e un copilas(adica Cristian)...ce tot zici tu acolo de Satana..asta cine-i?"...Iti dai seama ca toti de acolo am ramas masca..si ne-a pufnit rasul ...
Revin .dar acum ma duc ca am o mancarica de ciuperci cu mazare pe foc...asta apropo de gatit..

Mergi la inceput

Coralia sa-i fie de bine botezul lui Cristian!
Super Ilinca!!!

Mergi la inceput