Colectia de toamna - iarna 2005 (242)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri, deci mergem inainte cu anti-violenta cat putem si cat rezistam.
Nu-mi place sa zic asa ceva insa, cu fetele e mai usor in privinta asta, sunt mai sensibile. Eu am chestionat aproape toti copii de pe strada ce urmaresc, o fetita de 8 ani urmareste doar Minimax, pentru ca celelalte posturi au "mai mult desene pentru baieti". In rest toti ceilalti (o fetita de 4 ani si restul baieti intre 5 si 12 ani, fetita are un frate mai mare si asa se explica) desene "contemporane si futuriste", ca nu stiu cum sa le denumesc.

Super frate e Stefan de tania! Bravo!

noki, n-ai zis cum se numeste lucrarea de licenta, nu-s curioasa decat ca sa ma mir . In legatura cu bb2, chiar ca esti surprinzatoare. Oricum e buna decizia sa mai faci un copil cand deja te poti intelege cu primul, nu cum a facut subsemnata.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna searaaa,

ina, ce nora descurcareata si isteata, o la la, am vazut poze si filmulete, mi-au placut mult!

noki, sincere felicitari pentru efort, desi nu intleg la ce naiba ai tras atat, jur de inteleg, stii ca am mai vorbit asta, in fine, e treaba ta. acu' te apuci de agonie si extaz partea a II-a, adica master...dupa cum am mai zis, poate urmeaza si partea a 3-a, doctorat... admit ca sefa de promotie da bine in cv in unele locuri, dar as indrazni o sugestie. desi n-o sa o si preiei, stiu, dar zic si io asa totusi:)) mi-ar parea o investitie mai buna in cariera sa schimbi ideea de master cu o colaborare la o firma ceva, adica sa deturnezi energia si timpul alocat unui master catre o firma mica in regim de colaborare ca sa nu renunti la serviciul actual, HR companiilor mari in romania (in US stiu ca studiile - locatie, scor, timp etc- au o mai mare greutate) se uita mai intai la experienta si apoi la studii.

alexandrina, eu am un copil pasnic, excesiv de pasnic acasa si as vota pt introducerea unei usoare violente prin media si in interactiune cu tertii pentru ca eu cred ca da, se poate sa fie neadaptat apoi. eu asa simt pt fiu-meu. numai ca el alege singur. l-am lasat la animax special ca sa-l "trezesc" putin din pajistea perfecta unde dormiteaza, se uita si nu adopta nimic:)) fiu-meu isi creeaza singur universul. eu l-am expus intentionat la animax si degeaba:)), refuza sau ocoleste orice forma de violenta, sunt legata de maini si picioare:)

mihaela 80, ce bine ca alergi prin parc. ai revenit la lentile sau njuu inca?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Noki draga, felicitari pt sefia de promotie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

EU cred ca lui Noki efectiv ii place ce face, mai rar om sa-i placa studiul, de-aia a si ajuns sefa peste trib de invatacei. Oricum, este o MARE realizare pentru o persoana cu servici si copil mic, felicitari si un munte dePupam bufnita intelegatoare si pasnica si sa o tina naravul.

La noi sunt 16 grade afara si ploua, astia au intarziat prognoza cu doua zile, dar a fost bine si asa, macar ne-am mai miscat un pic in week-end.

Asadar suntem cu voi astazi, daca mai e cineva care sufera din cauza vremii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Roxi, v-ati intors? Ati avut vreun pic de vreme buna, ca am inteles ca a cam plouat la mare. asteptam impresii din calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ioana, fix asa a fost vremea la noi ieri, asa ca te inteleg perfect. Pana la urma, pe Cristi l-am echipat cu hanorac si ghete si l-am trimis cu tati la plimbare (pe Ana nu, ca e usor mucosica) - n-as fi rezistat nicicum cu el in casa toata ziua, fara o alergare, ceva. Azi insa a iesit soarele!!!
Eu tot cu cele 1001 de treburi maruntele zilnice ale mele, care imi seaca toate energiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Am prins 10 minute de liniste si intru repede sa zic 3 cuvinte.
in primul rand felicitari Vecinei pentru sefia de promotie de care stiam. Asa cum am mai spus o admir pentru efortul pe care eu sigur nu l-as fi facut nici moarta. De asememeni eram sigura ca drumul invataturii pentru Noki nu se opreste aici, si clar nici dupa master. Din pacate eu nu prea mai cred in sistemul de invatatamant romanesc, imi pare rau, dar asta este, cam ce am vazut in ultima vreme este foarte slab din punct de vedere calitativ, ma refer aici la master, dar cum stiu ca biblioteca este un fel de Mecca pentru Noki, nu pot decat sa ii urez in continuare bafta.
Joy din cate stiu eu se iau in calcul la 85% veniturile de natura salariala, deci si prime, sporuri, ore suplimentare.
Vad ca bucatariti cu spor, eu nu, cred ca nimeni nici nu se astepta la alt raspuns, traim cu ce apucam.
Mai am 3 saptamani pana la concediu, spre sa treaca mai repede.
Anda cum e mama in schimbul 1, 2 si 3?
Legat de desene, fi/miu e mare fan Power Rangers si compania, de ieri e la dezintoxicare. deja m-a inebunit si nu se mai poate, toata ziua e cate un gardian mistic sau spiderman. am inceput s aii interzicem Jetix, dar ii mai da drumul doamna Cati. de diseara o sa scot postul de pe tv.
gata fug la munca de jos.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, m-ati impresionat! Va multumesc tare mult pentru aprecieri.

Alexandrina, lucrarea de licenta se numeste "Evolutia sistemului comercial multilateral" si are legatura cu OMC-ul (Organizatia Mondiala a Comertului), cu GATT-ul si cu Runda Doha, runda de negocieri comerciale multilaterale in desfasurare si participarea Romaniei la ele).

Anda77- la master, aka partea a 2-a din trilogie nu pot renunta si s avreau. Am niste planuri in domeniu, sa vedem daca se pot concretiza. Stiu ca ai dreptate cu chestia cu experienta, dar deocamdata nu stiu daca voi putea sa imbin si serviciu, si master si o eventuala colaborare. Da' cum io-s pe principiul "omul e eficient cand are n task-uri concomitente", totul e posibil.

Ioana77- ca bine zici cu placutul studiului.Jur ca nu mi-am facut niciodata tel in a fi sefa de promotie, pur si simplu mi-a placut mult facultatea, am invatat d eplacere si rezultatele au fost pe masura.

Mihaela_80- nu a picat intalnirea, doar ca eu propusesem acest lucru pentru DUPA licenta mea, care e joi. Deci de atuinci incolo, liber la party-uri.Ma bucur ca esti mai bine cu ochii, m-a impresionat mult necazul tau.

----

Am fetita mare deja: ieri am fost prima data la cinema cu Sarah si ca premiera sa fie totala, am fost la "Ice Age 3D". E demential filmul, pentru cine stie trilogia, va asigur ca e pe departe cea mai buna parte, iar faptul ca a fost si 3D chiar ca-l face si mai super. Asa ca vi-l recomand cu caldura!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Noki, IceAge 3D il vezi cu ochelari speciali pentru 3D sau cum ?
Sper sa ajunga la un mom dat si in tagul nostru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Da, iti dau ochelari speciali la intrarea in sala. E tare Ai senzatia ca esti intre animalele alea. Sigur o sa vina si la voi.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput