Colectia de toamna - iarna 2005 (242)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Va rog sa notati ca pe mine nu m-a apucat patima gatitului, o fac strict de nevoie! Ca mai scap si cate un chec cu fructe printre ele, e altceva, e drept

Visinata/afinata/zmeurata/caisata: principiul e sa lasi fructele acoperite de zahar (un strat fructe, unul zahar) sa fermenteze la soare. Parca 2 saptamani, daca va chiar intereseaza intreb. Faza asta e esentiala. Apoi de-abia se acopera cu alcool/vodca. Se mai lasa o vreme la macerat (tot vreo 2 sapt), abia apoi se strecoara. Ia sa intreb eu bunicii de reteta exacta, ca ei sunt specialistii...

Ripley, ce ma bucur sa te mai aud! Imi place cum povestesti de fetele tale, acum avem ocazia s-o cunoastem mai bine si pe Irisuca. Chiar daca nu-s toate roz, important e sa fim optimisti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Aaa, si nu pot sa nu va spun alta revelatie culinara. Ca tot povestea Anda ca brownies din state sunt mult mai bune decat cele din EU. Am cautat retete: in cele americane se pun min 300 g de cioco si doar cateva linguri de faina, pe cand in cele autohtone... . Negresa e un chec cu 2 cani faina si maxim o ciocolata, mai des inlocuita si ea cu cateva linguri de cacao. Normal ca si rezultatul e altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Lavi, este FARA servici!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Maria wow, deja imi pun sortul ca sa ma apuc de treaba? Deci cum e reteta de brownies pana la urma?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy aoleu, nasol, nu stiam, poate n-am citit tot sau poate ai scris cand eram plecata. Bafta multa sa-si gaseasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am apucat si eu sa pun cateva poze din Turcia. ...sper sa va placa. Restul, saptamana viitoare, ca nu-s descarcate

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2


margele si alte zorzonele


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hai ca am facut niste clatite pana la urma

Madau abia astept sa vad pozele. Sa intelegem ca e bine Miruna?



Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Oh, Feli, sorry ca te-am lasat fara reteta. Eu gasisem o gramada, am retinut insa una care se chema www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=10170&mode=threaded" target="_blank">brownies capuccino si alta o combinatie de brownies cu cheese cake (era pe forum, dar n-o mai gasesc, nici macar in arhiva ). Pe cea din urma am incercat-o , dar a iesit un dezastru - cred ca am pus aluatul in tava prea mare si s-a prea subtiat. De prima nici n-am curaj sa am apuc ,dar taare mare pofta-mi face Bravo pentru clatite, ai facut macar portie dubla? .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Feli, Maria, woow, clatite...Mai tineti minte ce des faceam cand eram gravi?

Madau, mi-au placut pozele: hotelul arata bine de tot, se vede ca are si verdeata si super facilitati. Tu esti slabatura si frumoasa, fii-ta idem plus o privire tare poznasa. Da' in acelasi timp mi se pare ca s-a maturizat foarte mult.



Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah


There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Ce va veni cu gateala in toiul verii?
eu acu' scosei din cuptor o placinta cu ciuperci si carne si am facut o ciorba de stevie cu mult zarvavat. Maine sper sa fac reteta de pandispan a Deliei.
Ia mai potoliti-va, ca lumea mai are si alte treburi, si eu m-am saturat de gatit ( vorba ta , Maria) tot la doua zile, imi vine sa-mi iau campii.

CristinaN - merci ptr poezioara, tare draguta

Bine ai revenit Ripleyut drag! of, fir-ar sa fie de ghinion cu bonele astea! Lasa, ca in cativa ani nu o sa mai ai nevoie de ele.
Pup Ana - dolofana si Irisuca - atomica.
Delia, la pandispan, nu ti se lasa fructele la fundul tavii? eu stiam ca trebuie sa lasi compozitia vreo cinci minute in cuptor si dupa aceea sa pui fructele, ca sa ramina la suprafata. Tu cum procedezi?


Joyulet, buna decizie ai luat, mai schimbi si tu atmosfera, dar daca sotul tau isi va gasi de lucru cu cine lasati copilasii?

Maria, cum este reteta de chec cu fructe? pls! - si scuze daca ai postat si nu am vazut. Eu vreau ceva foarte rapid, gen reteta Deliei, ca nu am timp sa stau numai in bucatarie ( desi 85% din timp, numai pe acolo sint, ca unul se scoala de la masa si celalalt trebuie sa pape, apoi urmeaza maturat, spalat, etc.) .
Am si eu o intrebare; copiii vostri fac mizerie pe jos cind maninca?
ca a mea ma zapaceste de cap si de spate ( stau cu matura de trei ori pe zi si cu mopul. consortu' zice sa sint deplasata, dar as vrea sa vad cum i-ar fi sa paseasca in bucatarie printre stopri de iaurt/lapte + cereale de la mic dejun, supa si mazare + fruct de la prinz, cina n-o mai pun la socoteala, ca pe-aia o spal noaptea - acum de ex. astept sa se usuce pe jos ca sa pot inchide geamurile.) cum sa mai procedez, frate? m-as multumi sa spal numai o data pe zi.


Mie una nu-mi plac brownies, cum de fapt nu-mi plac nici celelalte prajituri de pe-aici. pun la crema gretoasa, de-ti vine rau. Torturile sint bunicele, nu prea inteleg de ce nu folosesc aceeasi reteta.

Madaule, bine ai venit din conced'!
Mai ce fete frumoase , fiica-ta parca este pictata, un bobocel de fotomodeala! iar Marius, mi se pare mie sau s-a cam dolofanit? pai cum asa, tu gatesti, tu slabesti si altii se ingrasa?
super frumoase locuri.

Mi se pare mie sau Bulgaria nu mai este in topul destinatiilor de vacanta? vad ca mai toata lumea prefera Turcia, Cipru , Croatia.

Astazi am fost la dr. ptr vaccinul lui Bobby, a plans putin saracutul, mai mult a plans sora-sa de mila lui.Are 10,270 kg si 78.50 cm, iar d-rita a spus ca-l pot baga pe lapte homo, de 3.25% si nu stiu ce sa fac, vroiam sa-l mai tin pe formula pina pe la un an si jumatate.
Voi ce ma sfatutiti? ,
ca nu stiu ce sa fac si tare mi-ar prinde bine un sfat cu pareri pro si contra. De papat, papa bine, de toate, nu ma pot plange.

Noi ne pregatim de nunta ( nu a noastra de argint ) lui varu-meu, de abia astept, sint tare fericita ptr el/ei.

un we placut tuturor!










People who have a sense of worth don't need any other baggage; they can travel anywhere.
And do almost anything.

Mergi la inceput