Puiuti de Randunici 2008!! (282)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Luny sa va fie de bine marea si nu uita ca asteptam poze!!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Unde ati fugit???
Eu iar cu durerile mele . Mai sunt puiutzi care se trezesc noaptea sa bea laptic? Sabin inca se trezeste o data sau de doua ori pentru laptic, iar daca nu ii dau sau incerc cu ceai, apa, tipa. Tinand cont ca ziua nu mananca nimic n-ar fi de mirare, dar eu stiu daca e bine???!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ariel Doamne ajuta!!!!!

Raluca Sanziana se mai trezeste noaptea, dar habar n-am de ce. Nu e de foame, ca am incercat sa-i dau lapte si nu a baut decat 2-3 guri. Si daca ii dau apa, tot asa 2-3 guri si gata.
Acum, na, daca se trezeste nu poti sa-l tii pe Sabin nemancat. Probabil e doar o faza care va trece. Si cand isi va relua mancarea normala ziua, nu cred ca o sa-i mai fie foame noaptea. Plus ca s-ar putea sa se trezeasca si sa ceara lapte nu neaparat de foame, ci de placerea de a fi bibilit.

Luny abia astept pozele de la mare.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am descarcat si eu pozele, sunt o groaza,dar super-truper!!:)) sper sa va arat azi cateva am uitat sa va zic seria ghinioanelor vamaiote: in penultima zi, s-a stricat caruta Mateiului, s-a spart o roata, avea o taietura imensa...asa ca l-am aruncat, ca nu ai de unde gasi alta roata, sau cauciuc, asta e..sufar eu mai rau dupa caruta aia, ca atatea a carat la viata ei, si tocmai acum Mufa incepuse sa ceara el singur ca vrea in carut, chiar si pe plaja, cerea acolo si statea si el linistit cateva minute bune, cred ca vedea si el mai de sus lumea.Acum, nu stiu ce sa fac, sa iau altul?..are unul sport dar nu se lasa deloc pe spate si daca adoarme, nu poate in carut..
in aceeasi seara, eram la plimbare si mi s-au rupt sandalele de plaja si m-am plimbat desculta vreo 3 ore, am fost spre vama cu bulgarii sa culegem rapane, si mi-am rupt picioarele p-acolo
ariel

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

arieldoamne ajuta sa fie bine tatal tau pt voi si si hai capul sus ca o sa fie bine...off cate probleme...

acum va sunt cu zvarluga lamga mine...s-a trezit la 10 si 15 min am fost pe afara,nici el nu a vrut sa manance de dimineata,a baut pe la ora 6 lapticul si a mai mancat acum la pranz ciorbitza ..acum suntem in casa ca afara e ff cald..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ariel, sa fie totul bine, suntem alaturi de tine si de tatal tau.

Raluca, Rebe nu mai bea laptic noaptea, dar parerea mea este sa-i dai lui Sabin atat cat o sa mai ceara, cred ca este doar o perioada...noi de curand am renuntat la biberonul de noapte...am tot incercat terenul si am vazut ca de fapt nu se trezea de foame si atunci i-am scos lapticul...dar daca este foarte agitata ii fac un biberon macar pentru calmare si o ia somnul mai usor. Ea in general se foieste noaptea dar asa a fost mereu somnul la ea, agitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Nu ca as vrea sa se schimbe norocul... dar de vreo 3 zile Matei a inceput sa manance mult mai bine! Si nici semn de masele inca! Desi roade tot ce prinde! De dimineata cereale cu iarut de la Nestle, apoi san, la somn, la pranz piure de legume cu un copanel micut, apoi cateva linguri mari de branza cu smantana (l-a vazut pe Stefan si a vrut si el!). Dupa al doilea somn ii voi da niste piersicuta (cam 2 medii mananca) bucati si probabil o banana, dupa vreo ora... si diseara un iaurt cu cereale! Asta pe ziua de azi. A, si san la nani, san noaptea... (inca se trezeste de 2-3 ori... de alint, cred eu, sau de sete... dar nu ma plang ).

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sal.
ArielaDoamne ajuta tatalui.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Alina

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

raluca nici andru nu se mai trezeste noaptea ...se culca pe la ora 22-22.30 atunci bea laptic cu cereale si se mai trezeste dimineata la 6-7 cand isi bea lapticul...

luny astept pozele ..sa-l vad pe mufarina bronzalit
clau tu nu vrei sa-l arati pe razvanel bronzat?

andru s-a culcat pe la ora 14.50 abia am reusit sa-l culc..am facut orez cu lapte,am facut curatenie in baie si acum mai stau si eu putin...

ariel ce ai mai aflat de tatal tau?

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput