Puiuti de Randunici 2008!! (282)
Raspunsuri - Pagina 9
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata http://www.eternalmoonwalk.com/ Vlad Mami de ursulet bebe |
Foaaaarte tare
. Te-ai bagat???_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
ariel_7000 spune:
| citat din mesajul lui ramo_cata raluca nici andru nu se mai trezeste noaptea ...se culca pe la ora 22-22.30 atunci bea laptic cu cereale si se mai trezeste dimineata la 6-7 cand isi bea lapticul... luny astept pozele ..sa-l vad pe mufarina bronzalit clau tu nu vrei sa-l arati pe razvanel bronzat? andru s-a culcat pe la ora 14.50 abia am reusit sa-l culc..am facut orez cu lapte,am facut curatenie in baie si acum mai stau si eu putin... ariel ce ai mai aflat de tatal tau? ![]() RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI http://community.webshots.com/user/ramonika8128 |
nimic...asteptam. a vorbit mama cu dr la tel si i-a zis ca pana pe la ora 18 nu are rost sa vina. si atunci sa sunam inainte...
asteptam...ma usuca asteptarea! rabdarea nu este atributul meu

si linistea nu-mi face bine. trebuie sa-mi tin mintea ocupata cu altele, sa nu mai scorneasca scenarii...insa nu ma pot concentra la nimic. fac numai prostii! i-am facut alexutzei diminetata cereale cu ceai
in loc de lapte. si bietul copil m-a intrebat iar: "esti suparata?"mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
Simo27 spune:
Ariel,off-multa sanatate tatalui!!!

Gata,bagajele sunt facute,masina-i la scara:am plecat la nasit
!Va 
pe toate!
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
cami33 spune:
| citat din mesajul lui Simo27 Ariel,off-multa sanatate tatalui!!! ![]() ![]() Gata,bagajele sunt facute,masina-i la scara:am plecat la nasit !Va ![]() pe toate!Simo ,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 |
Sa va distrati si sa va intoarceti cu bine
.Abia astept sa vad o nasica cu burticica

_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
adriuta spune:
ariel, eu tin pumnii si il rugam pe D-D sa fie bine taticul tau.

Ii uram lui Mufy, mami si tati celebrul uelcam bec
si sa nu mai fie suparat ca i s-a stricat caruta.
Asteptam pozici.
Lui Simo spor la nasit si drum bun
Raluca, Adrian se trezeste rar doar daca isi pierde lulyca, dar si-o gaseste si se culca la loc. Cred ca Sabin se trezeste de foame,
daca spui ca nu prea mananca ziua. Saracutul...ii este fomica si a invatat ca primeste papa.
In rest.... copilul mi-a adus cadou de la gradinita : ROSU-N GAT!!! da e unul foarte rosu... vai de viata mea.
El nu are nimic. Acum se vaita si taica-su de gat.
Noi zicem ca astia-s virusi americani care nu-i ataca pe ai lor
. Adrian a fost o zi ragusit putin de dimineata dar i-a trecut.
Sa ne "auzim" numai de bine
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
bubu05 spune:
Simo, drum bun si distractie placuta!
Adriutule, imi pare rau de ingatita lui Adrian...sanatate multa!
natynic spune:

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
VALENTINA C spune:
citat din mesajul lui natynic![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Ce s-a intamplat, Naty?
Valentina cu
Matei si
8+ cu Luca/ Mara
VALENTINA C spune:
Raluca, si Matei se trezeste OBLIGATORIU o data pe noapte, la 2-3, isi bea biberonul si se culca la loc. Chiar azi i-am zis pediatrei ca as vrea sa renunte la trezirea asta si s-a uitat la mine ciudat. A zis ca nepotul ei s-a trezit pana la 4 ani sa ceara lapte...
.
Sper totusi sa nu-l tina pana la varsta asta, ca m-am ars....![]()
Ariel, 
Valentina cu
Matei si
8+ cu Luca/ Mara