Puiuti de Randunici 2008!! (282)
Raspunsuri - Pagina 20
Kya spune:
Bueyyy surorilor! Da' ati avut azi un chef de vorbit... mama mama!
Mai apar teste cu II liniute?
![]()
Acum mandra doarme de vreo juma' de ora. Vroiam sa iesim pe afara cand se oprise putin ploaia, dar vad ca a picat lata de somn.
Azi la pranz a mancat de a rupt rosii cu cascaval si paine...
Am lasat-o in pace, daca ea e fericita. Avea altceva in meniul de pranz, dar asta e. Adevarul ca era foarte bun ce papa ea (painea era proaspata si calda, cu coaja crocanta... yummy!)
Mie mi s-a facut pofta de niste praji buna - oscilez intre cea cu visine si crema de almette si scortisoara (Bubu stie)
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Clodute spune:
Buna seara,
DUpa cum spuneam eu citesc ...tot ...
Intrebare KYAAAAAAAAAAAA de unde ai luat AZI piine calda

Mi-e tare poftaaaaaaaaaa
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
luny spune:
a prins si Mufa o ora de alergat prin IOR..ne-am intalnit cu Clau si gasca ei si am palavragit putin, in timp ce copilul meu nu a ratat nicio balta!! a sarit cu mare bucurie in toate, cand l-am descaltat in masina, i-am stors baschetii si sosetele de apa
kya eu sunt disperata de o apple pie de cateva zile, si tot nu se leaga sa mi-o faca si mie iub..
tot zice, 'azi,azi' si ba plecam, ba avem alte treburi...maine sigur, ca mooooor de pofta!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Maia37 spune:
Mimo si Nico ce poze frumoase!
Ce frumos v-ati distrat mai putin partea cu inundatia
si cred ca oricine s-ar fi speriat daca bolovanii aia mai faceau si zgomot!
La noi nu a mai plouat azi dar a fost placut ca nu a mai fost asa cald caci m-am saturat de caldura!Azi am fost in vizita, ne-am plimbat cu tricicleta,ne-am dat cu leaganul...a fost tare bine ca am avut si copilasi sa ne jucam.A fost o zi relaxanta![]()

(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)