Puiuti de Randunici 2008!! (282)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bueyyy surorilor! Da' ati avut azi un chef de vorbit... mama mama!
Mai apar teste cu II liniute?

Acum mandra doarme de vreo juma' de ora. Vroiam sa iesim pe afara cand se oprise putin ploaia, dar vad ca a picat lata de somn.
Azi la pranz a mancat de a rupt rosii cu cascaval si paine... Am lasat-o in pace, daca ea e fericita. Avea altceva in meniul de pranz, dar asta e. Adevarul ca era foarte bun ce papa ea (painea era proaspata si calda, cu coaja crocanta... yummy!)

Mie mi s-a facut pofta de niste praji buna - oscilez intre cea cu visine si crema de almette si scortisoara (Bubu stie)

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna seara,

DUpa cum spuneam eu citesc ...tot ...
Intrebare KYAAAAAAAAAAAA de unde ai luat AZI piine calda
Mi-e tare poftaaaaaaaaaa

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

a prins si Mufa o ora de alergat prin IOR..ne-am intalnit cu Clau si gasca ei si am palavragit putin, in timp ce copilul meu nu a ratat nicio balta!! a sarit cu mare bucurie in toate, cand l-am descaltat in masina, i-am stors baschetii si sosetele de apa
kya eu sunt disperata de o apple pie de cateva zile, si tot nu se leaga sa mi-o faca si mie iub.. tot zice, 'azi,azi' si ba plecam, ba avem alte treburi...maine sigur, ca mooooor de pofta!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Mimo si Nico ce poze frumoase!Ce frumos v-ati distrat mai putin partea cu inundatiasi cred ca oricine s-ar fi speriat daca bolovanii aia mai faceau si zgomot!
La noi nu a mai plouat azi dar a fost placut ca nu a mai fost asa cald caci m-am saturat de caldura!Azi am fost in vizita, ne-am plimbat cu tricicleta,ne-am dat cu leaganul...a fost tare bine ca am avut si copilasi sa ne jucam.A fost o zi relaxanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

283

Mergi la inceput