Puiuti de Randunici 2008!! (282)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata am terminat ,ca tot a fost vreme ploioasa dupa ce am mancat mamaligutza,am stat un picuzt in pat cu burticile in sus apoi l-am bagat pe catalin la aspirator,eu am stat cu andru,am ascultat muzica,ne-am jucat ..pe la ora 14 i-am dat ciorbitza si apoi laptic si la nani ...eu am mopuit putin prin hol,bucatarie si baie ,am sters parful si gata pe ziua de azi...acum servesc o cafea mare ...

bubu cred ca sforaie?bubu cand te opresti din sforait sa ne spui cum a fost la nunta...ca liana sigur nu ne spune... si hai repede repejor cu detalii ca nu am ce face...

duamna mimo nu ne da nici un semn...

am chef de si nu am cu cine

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Ma pregatesc sa ma bag la somn cu baietii, dela 3 trebuia, dar i-am mai tinut putin pe langa mine...
La nunta a fost tare frumos, eu m-am distrat si am dansat mult, am basici in talpi, de-adevaratelea Liana e o finuta, am vorbit cu ea despre pitici , ei au venit mai tarziu si au stat doar la masa, n-au vrut la dans . Nunta a fost la Inter, elegant, curat, dragut, dar nu ceva sa te dea pe spate...atmosfera a fost super! eu am uitat aparatul foto, dar am facut multe poze cu al cumnatei si inca al unei fete, cand le recuperez si eu vi le arat Ne-am intors pe la 5 si ceva dimineata si ploua de rupea!!!!am mers cu 20 la ora, nu vedeai de atata ploaie Iar partea naspa e ca mi-a fost rau cum am ajuns acasa, imi venea si mie sa dau la boboci, dar n-am putut...m-a tras mama pe maini si aveam numai galci , am luat pastilute si m-am linistit si am dormit...nici acum nu sunt fresh...ma duc la nani!

Am citit ce-ati scris, vreau sa-i zic lui Ariel ca sunt alaturi de ea si ma bucur ca n-a mai avut experiente nasoale cu spitalul...Da Doamne sa fie bine Teo si tati al tau!!

Si-asa deci!!! am aflat unde disparuse Mimo!! bravo Nico ca v-ati intalnit!! ma uit la poze pe seara, ca sunt rupta!!

Fug ca s-a kk-cit Stef si ii e si tare somn! Paaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mda, mai mult de 24 de ore de ploaaaaaieeeee! Gata, depresie scrie pe mine!! Si voi abia ciripiti...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Mda, mai mult de 24 de ore de ploaaaaaieeeee! Gata, depresie scrie pe mine!! Si voi abia ciripiti...

Neee, depresie scrie pe mine ca am venit plouata si la propriu si la figurat Stii ca-ti spuneam ca trece paraiasul prin curte? Ei bine , dimineata paraiasul era IN CURTE si aducea cu el niste bolovani de sus care faceau un zgomot Nici nu stiu cum am impachetat si am plecat, cred ca am batut toate recordurile Iar drumul pietruit de cativa km din sosea pana la cabana l-am facut prin apa, ziceai ca suntem cu barca Felicitarile mele domnului Ford ca nu ne-a lasat balta si la propriu si la figurat
Despre intalnire numai de bine, si noi ne-am bucurat cu mic cu mare ca ne-am intalnit cu Nicoleta ...si noua ne-au placut toti de la mic la mare..."Ochi albastri" e chiar si mai frumos in realitate dar nici cu Stefan nu mi-e rusine ca si el e frumusel foc si amandoi sunt FFFF cuminti. Sa-i fie de bine covrigii, nu v-ati facut de ras ca mie Pofta si Mancatul imi sunt prieteni buni si il inteleg asa de bine pe copil Iar pozele pune-le cu incredere pe toate cele care iti plac tie, voi pune si eu dar numai dupa ce mi se opresc mainile din tremurat ca inca nu mi-am revenit dupa ce am vazut cum a crescut paraiasul ca Fat Frumos peste noapte si s-a transformat in fluviu Nici televizorul nu mergea, ca cica asa se intampla cu Digi TV cand ploua...deci nu stiam nici macar ce ne asteapta
Iar acum plecam la ziua unei prietene sa bem o tarie sa ne revenim. Ce ma bucur ca louieste la etajul CINCI, altfel nici nu ma duceam
Va pup si va las sa numarati bani, ca altceva nu ma pot gandi ca faceti

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Sa nu zic ca mi-au dat lacrimile cand am citit ce frumos a scris Ariel despre Teodora mea Si da, sunt cam stresata cand nu e "de mana mea" iar eu nu ma puteam sui pe cal cu ea ca desalam calul

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Mimo, Ariel probabil ca o cunoaste pe Teo mai bine decat mine, eu nu am vazut decat o domnisoara-copil, foarte draguta si, dupa cum ne povestesti tu, foarte ambitioasa. Te-as fi invitat la mine acasa sa-mi vezi copiii, te asigur insa ca de la a doua intalnire toata lumea isi schimba parerea despre cumintenia lor! Iara eu nu numar banii, ca ii tinem pe card, in plus, nu am cu cine...

Horror ce povestesti despre paraias, dar asa e la munte!! Norocul meu cu etajul 7!! Daca nu s-o duce blocul cu totul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce vreme..
am vazut montaj de Bubulina, ce dragut Steful tunsulici! sa-ti fie de bine destrabalul la nunta si intalnirea cu Liana(de care mi-e tare doooor, de ce nu mai zice nimic???), si poze la calarie puse de Nico, fain tare! am inteles ca Mimo a fost la munte si s-a inundat p-acolo, eheeeee..hai cu poze!
eu ma duc sa-l alerg la hipermarket pe Mufa, ca ploaia asta ne-a stricat planul de plimbare in parc, si e ca leul in cusca..
nu prea am timp zilele astea, inca e iub in concediu, Muffy ae4rodinamic rau, si de...trebi de facut, timp de petrecut impreuna...as mai zice mai multe, dar nu am vreme...pana una alta, sunt alaturi de Ariel

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/photo/2553030900103379982hoRUQQ

Eu eram migrenoasa, da? Ca altfel sunt ravisanta!

Mergi la inceput

Stefan, despre ploaie: "Cred ca eu am facut-o! (lacrimi in ochi) Am omorat furnici!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Stefan, despre ploaie: "Cred ca eu am facut-o! (lacrimi in ochi) Am omorat furnici!"

Hai mah! Bietul copil, se simte vinovat pentru vremea de afara...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput