Puiuti de Randunici 2008!! (282)
Raspunsuri - Pagina 17
ariel_7000 spune:
nico, sa va fie de bine intalneala! e o adevarata placere sa te intalnesti cu MIMO FAMILY, sunt tare draguti si simpatici!
iar eu ma declar fan TEODORA! o admir foarte mult, pentru ca ea imi demonstreaza ca "tinerii din ziua de azi" au potential si ca pot schimba ceva in bine in tara asta.
si o felicit si pe mama-sa ca a crescut asa copil!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
edit ca iar am scris MIMI in loc de MIMO
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 am inceput sa studiez despre tigara electronica...i-am zis lui tata ca vreau sa i-o iau, sa o incerce. mi-a ras in nas! cum il determin eu sa accepte macar acest compromis? ca stiu ca de lasat nu se va lasa niciodata! asta nu m-a invatat nimeni si nici nu am gasit manuale:"Cum sa ne "crestem" parintii!". Cum??? voi cum procedati? caci eu am senzatia ca ma lovesc de un perete... mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) "Copilul rade: Intelepciunea si iubirea mea e jocul ! Tanarul canta : Jocul si intelepciunea mea-i iubirea ! Batranul tace : Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !" Lucian Blaga |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Kya spune:
Off, Ariel... habar n-am...
Tatal randunoiului a trecut acum ceva vreme prin acea boala cumplita pe care nici nu vreau sa o numesc. Slava Domnului s-a rezolvat si ii mergea foarte bine. Atat de bine, incat s-a culcat pe o ureche, si nu a mai avut grija de el, s-a neglijat, si-a fortat prea mult limitele. Rezultatul? Se pare ca s-a intors din nou...
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
ma doare, caci e om destept, citit, dar care nu accepta in ruptul capului ca fumatul il distruge! nici el, nici frate-miu care a trecut si el prin ce a trecut. nu frate! tigara aia este pentru ei "prietenul" cel mai bun! ala care ii relaxeaza, care ii ajuta sa scape de nervi, care le da bucurie.
eu am fumat inainte sa o am pe alex. imi placea mult. nu fumam de nevoie...nu am simtit niciodata nevoia sa-mi iau "doza". dar imi placea...dar in secunda in care am aflat ca o sa am bebe am renuntat. nu am vrut ca mai tarziu sa ma acuz sau sa-mi reproseze copiii ca datorita porcariilor alora mi-am distrus sanatatea si mi-am scurtat viata. nu am vrut ca din cauza ei sa pierd minute, ore, nu zic ani, din viata celor dragi mie. vreau sa traiesc sa-mi vad nepotii mari, sa-mi cunosc stranepotii, sa fiu sanatoasa la batranete, sa nu-i impovarez cu "pacatele" mele...
acum trebuie sa lucrez si la capitolul stres, care e la fel de nociv. e si asta un monstru nevazut care imi scurteaza viata si ii afecteaza calitatea. mi-am promis ca o sa ma vindec si de asta!
acum din ciclul "bune"...am fost placut surprinsa in seara asta de cum arata sectia de ORL (nu camera de garda) de la Gr. Alexandrescu. asa DA!!! era dotata, era curata, personalul medical foarte placut. pana si teo a simtit asta, caci nu a facut crizele lui caracteristice, s-a smiorcait cand l-au examinat cu lampitele alea in gat, in urechi si nas. s-a lasat palpat si ascultat la plamani (chiar, e prima data pana acum, in cele 2 saptamani, cand a putut fi ascultat la plamani, caci pana acum se zbatea si urla de nu se puteau apropia de el. celelalte dr au renuntat, au zis ca nu pot sa auda nimic, cea de la babes a insistat si ce-o fi auzit sau nu, ea stie...)
oricum, o mare bila alba pt ce am vazut in seara asta!
Doamne ajuta sa fim pe drumul cel bun si sa se rezolve problema asta la spitalele noastre! pentru mine ar insemna, ca intr-adevar incepe sa "miste" ceva si la noi si ca putem spera ca intr-un viitor apropiat sa avem parte de servicii de calitate.
la fel, am numai cuvinte de lauda despre cei de la spitalul "Sf. Maria" unde se afla tata. chiar daca spitalul e in renovare si nu e "bibilit", saloanele sunt curate, au chiar si tv (pe tata il ajuta sa ii treaca timpul mai repede), personalul foarte dragut si rabdator. au stat, atat asistentele, cat si dr sa ne explice cu calm, chiar cu simpatie.
atat la tata, cat si la teo nu a fost ca urmare a "atentiei", pt ca nu a fost cazul. eu nu am dat si nici nu voi da. daca tata va considera ca el va dori acest lucru, eu nu ma voi opune sa o faca...eu nu dau din principiu, insa daca el va vrea, asa sa fie. nu se va putea imputa cuiva ca a cerut . deci, se poate!
"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga
Kya spune:
Ariel mi-au dat lacrimile de emotie citind postul tau de la "generale" si
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
kya, eu va multumesc . fara voi de mult o luam pe aratura. prietenii mei "reali" nici nu stiu prin ce trec acum. multi s-au evaporat incet incet pe masura ce au aparut copiii, deja traiam in lumi diferite, apoi s-au casatorit si ei si vorbim din ce in ce mai rar.
am niste prieteni foarte dragi, cu care am impartit si clipe grele si clipe minunate vreme de 20 de ani!!!, insa vor avea nunta peste 1 luna si mi-e jena sa-i impovarez cu necazurile mele, cu toate ca stiu ca imediat ar fi alaturi de mine.
mai am altii, dar la fel, cu probleme, cu bucurii si m-as simti ca le invadez viata...
pe voi va am zilnic, cu voi rad, cu voi plang, cu voi cad, cu voi ma ridic, va intind un umar pt sprijin in momentele grele, va ajut cum pot si primesc inzecit de la voi. suntem ca o familie aici. impartim si bune si rele, ne certam, ne impacam, ne pupam...dar suntem mereu impreuna!
"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga
mihatp spune:
kya, ariel, hai la
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
ariel_7000 spune:
citat din mesajul lui mihatp kya, ariel, hai la Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade |
venim, venim! tu scoate florile sa facem si noi coronite
"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga
Maia37 spune:
Buna dimineata fetelor!
O ceva de dimineata?Cum e la voi caci aici a iesit soarele si va fi o zi minunata dupa ce aseara a fost o furtunnnaaa si o ploaieee!Lui Vlad nu i-au placut tunetele si fulgerele si vroia in brate la mine asta dupa ce alaltaieri de dimineata a plouat cu piatra si-mi arata cu manuta ce se intampla afara.
Ariel treci prin momente grele si cu copii si cu tatal tau,iar de-o buna bucata de timp numai probleme ai avut si e greu cateodata sa faci fata unui stres prelungit.Sfatul meu este sa nu mai sari peste mese si sa incerci macar cat de putin sa mananci ceva caci inprimul rand copii tai au nevoie de tine.In ceea ce priveste tigara...hmmm si tatal meu la fel.Si cat l-am rugat sa se lase,cati ani l-am implorat sa se gandeasca la noi si la nepoti ca nu va mai fi niciodata la fel fara el.Rezultatul?Abia in 2006 s-a lasat dupa ce a ajuns cu aparate sa poata respira ca nu mai avea aer el avand de vreo 16 doar cate un sfert de sin amandoi lobii cu care respirasi in conditiile astea el a continuat sa fumezePai se poate dar de ce pe ultima suta de metri?De ce imbratiseaza mai mult un viciu si nu se gandeste la el la viata lui si la familie prima data?E greu de inteles...Da cred ca ar fi bun un manual sa ajute copii sa-si educe parintii,ar fi bine daca am primi sfaturi in plus cum sa ne ajutam parintii.Inima sus si incearca asa cum poti sa fii tare pentru copilasii tai!Si tatal meu se simte rau si mai ales cu caldurie astea...stam cu frica-n san ca in caz de ceva el nici operat nu poate fi din cauza plamanilor.
Maia37 spune:
citat din mesajul lui Maia37 Buna dimineata fetelor! O ceva de dimineata?Cum e la voi caci aici a iesit soarele si va fi o zi minunata dupa ce aseara a fost o furtunnnaaa si o ploaieee!Lui Vlad nu i-au placut tunetele si fulgerele si vroia in brate la mine asta dupa ce alaltaieri de dimineata a plouat cu piatra si-mi arata cu manuta ce se intampla afara. Ariel treci prin momente grele si cu copii si cu tatal tau,iar de-o buna bucata de timp numai probleme ai avut si e greu cateodata sa faci fata unui stres prelungit.Sfatul meu este sa nu mai sari peste mese si sa incerci macar cat de putin sa mananci ceva caci inprimul rand copii tai au nevoie de tine.In ceea ce priveste tigara...hmmm si tatal meu la fel.Si cat l-am rugat sa se lase,cati ani l-am implorat sa se gandeasca la noi si la nepoti ca nu va mai fi niciodata la fel fara el.Rezultatul?Abia in 2006 s-a lasat dupa ce a ajuns cu aparate sa poata respira ca nu mai avea aer el avand de vreo 16 ani doar cate un sfert din amandoi lobii cu care respirasi in conditiile astea el a continuat sa fumezePai se poate dar de ce pe ultima suta de metri?De ce imbratiseaza mai mult un viciu si nu se gandeste la el la viata lui si la familie prima data?E greu de inteles...Da cred ca ar fi bun un manual sa ajute copii sa-si educe parintii,ar fi bine daca am primi sfaturi in plus cum sa ne ajutam parintii.Inima sus si incearca asa cum poti sa fii tare pentru copilasii tai!Si tatal meu se simte rau si mai ales cu caldurie astea...stam cu frica-n san ca in caz de ceva el nici operat nu poate fi din cauza plamanilor. |