Puiuti de Randunici 2008!! (282)
Raspunsuri - Pagina 16
Kya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta http://family.webshots.com/photo/2363062950103379982yfFNFb Poze de azi (cu Mimo si ai ei, dupa ce isi da acordul). Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei |
Wow Nico, ce fain la calarie! E tare mandru Stefan
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Miha, de ce scuze? Nu-i bai ca nu intreba nimeni. Doar ca va bombardez iar cu poze...Mami de cowboy facea pozele...
Kya, multumim, multumim!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
ramo_cata spune:
nicoleta sunt f frumoase pozele..am vrut sa intreb azi cu cine te-ai intalnit dar nu am mai apucat ca se trezi andru intre timp,apoi am plecat la plimbare si acum nu am rasfoit decat pagina 14 si 15...am uitat..ma bucur ca v-ati intalnit..acum asteptam si pozele de la mimo...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
Asaaaa...
Ne-a facut placere intalnirea cu Mimo si familia ei. Sunt niste draguti si niste relaxati (Mimo era putin stresata cand a calarit Teo, dar in rest se vedea ca erau in week-end la munte!!). Matei nu prea a interactionat cu nimeni (eu am pus.o pe seama aerului mai tare decat in Bv...), dar s-a intersectat cu Vladut in incercarea de a vandaliza masinile de la cabana Himalaya . Sa stiti ca Vladut a inceput primul! Vladut este grasut, nu stiu de ce se plange mama lui ca nu mananca! Si ar scoate untul din toata lumea daca i s-ar "permite"! Alearga continuu cand e pe jos!! Matei abia daca a mers... A, si am auzit si eu cuvinte complicate de la puiul lui Mimo, ce simpatici sunt cand incep cu din-astea!! Am reusit sa ne facem si de cacao... Stefan le-a mancat aproape toti covrigii, Mimo l-a invitat sa se autoserveasca si el, tot mereu isi facea de lucru pe la carucior! Deh, copil flamand! Din pacate aproape de 2 a trebuit sa plecam, a inceput ploaia care nu s-a oprit decat putin, dupa care a toooot plouat si in Brasov... Cam atat de la Bv! Sper sa fie vreme buna macar maine dimineata, ca azi cred ca a cam plouat si pe Valea Glejeriei...
Nicoleta spune:
Ramo, mai am si eu poze, dar daca ma cearta Mimo si-mi zice ca nu-i place cum a iesit? Si poze cu mine tot de la ei sper sa primesc, sotul meu nu prea ma pozeaza... de fapt el nu prea face poze nimanui, ci traieste clipa!
Nicoleta spune:
Am vazut si eu montajul lui Bubu, ce de treaba facea Bubulinul pe balcon!! Si filmuletul cu mergareata de Cluj!! Daca zici ca de curand si-a dat drumul, bravo!! Merge tare bine!!
ariel_7000 spune:
din ciclul "m-am saturattttttttttt!!!!" . teo a avut 39.5 azi noapte, azi toata ziua 38 - 38.5, iar spre seara 39.
azi a terminat antibioticul, nu avea semne de viroza, nu avea nimic decat gebra, nervi si nu manca, nu bea...
l-am luat si m-am dus la gr alexandrescu, la camera de garda, acolo ne-au trimis sus pe sectie, la ORL, ca era deja noapte si dr era acolo.
ne-a ascultat romanul, istoria de la daci incoace, l-a controlat din cap pana in picioare, in gat, in nas, in urechi. a zis ca e perfect, ca nu are niciun semn de boala, ca are 2 canini si o maseluta (gingia) foarte tare inflamate, ca sa ne asteptam la ceva show zilele astea.
i-am zis ca toti medicii cu care am vb pana acum, mai putin o dr tot de acolo, acum cateva luni, au zis ca e imposibil sa faca febra 39.5 de la dinti. a zis ca este FOARTE POSIBIL, ca daca ies mai multi in acelasi timp este o inflamatie mare, ca sunt copii care tolereaza bine si nu au nimic, copii care au problemute si copii care reactioneaza violent la eruptia dentara. teo este un astfel de copil si ca mereu va reactiona asa.
oricum, m-am linistit in privinta lui, ma rog doar sa-i erupa cati mai multi in tura asta, sa scape mai repede de chinuri si sa nu-l apuce iar peste 2 sapt. niciun gel nu are efect la el, asta e...din pacate experimentam si asta
tata se simtea bine, se plimba prin spital, a mancat, a cerut mancare!!! a fumat , nu vrea sa priceapa ca e rau! aaaaa, aviz fumatoarelor! tumorile de glanda salivara apara in special la fumatori! fumatul este cauza principala!
am aflat ca au mai fost doua tumorete mici pe langa cea mare, asteptam...si ne rugam sa fie bine.
iar eu astept sa ies din zona asta negativa, sa iasa soarele, sa revin si eu la viata...
m-a atentionat asistenta pediatra ca arat rau, ca sunt alba si incercanata, ca par slabita, in pragul lesinului. adevarul ca nu mancasem nimic de 26 de ore....am avut doua tentative si am dat la boboci. azi noapte am dormit iar 2 ore...cred si eu ca aratam ca naiba...
am reusit in final sa mananc o supa si niste cirese si am dormit si 2 ore dupa amiaza cu copiii. acum ma simt mai bine, mai ales dupa ce am aflat ca teo e ok.
si sper ca va urma o noapte usoara, fara febre, prosoape si impachetari ca noaptea trecuta...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Ramo, mai am si eu poze, dar daca ma cearta Mimo si-mi zice ca nu-i place cum a iesit? Si poze cu mine tot de la ei sper sa primesc, sotul meu nu prea ma pozeaza... de fapt el nu prea face poze nimanui, ci traieste clipa! Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei |
ramo_cata spune:
ariel un sa-ti mai dau putere..bine ca teo e bine si nu are altceva..fir-ar mama lor di dinti /masele.. tati tau vrea bataitza?cum mai sa fumeze?off nu inteleg nici macar atunci cand vad ca sunt bolnavi...parca ar fi copii mici...multa sanatate tuturor si doamne ajuta sa fie bine...si sper sa scapi de probleme cat mai repede...si incearca sa ai un picutz mai multa grija de tine ,daca si tu lesini sau doamne fereste patesti ceva cine mai e baza...
ariel_7000 spune:
am inceput sa studiez despre tigara electronica...i-am zis lui tata ca vreau sa i-o iau, sa o incerce. mi-a ras in nas! cum il determin eu sa accepte macar acest compromis? ca stiu ca de lasat nu se va lasa niciodata!
asta nu m-a invatat nimeni si nici nu am gasit manuale:"Cum sa ne "crestem" parintii!". Cum???
voi cum procedati? caci eu am senzatia ca ma lovesc de un perete...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga