Puiuti de Randunici 2008!! (282)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Salut!
noi ne-am piscinit si azi, pana ne-au gonit primii stropi, de ziua sorelei, cu gasca ei:)) si normal ca Muful a vrut in piscina, nu am avut colacul ca ziceam ca nu e vreme, dar am intrat cu el siu nu-l mai puteam scoate..noroc ca nu-i sensibilos si nu se muceste usor..sper!
multumim de aprecieri, ma bucur ca v-au amuzat poznele!
kya cumpara-i, soro, ca o stiu pe zana cum e!nu ca le-ar vrea neaparat, nu stii cum ii vor placea sau nu, dar sunt sanse mai mari sa stea locului pe langa voi daca are atractii...piscina o recomand la inceput, sa prinda gustul despre care-i treaba cu apa, apoi in mare..iar in mare daca nu-i convine la inceput, s-ar putea sa ai surpriza sa fie delir in colac! numa sa ai grija sa tii o mana sub piept sa nu se duca in jos in apa, sa alunece, pana se obisnuieste singura in colac si-si gaseste ea echilibrul.
miha si bitza super intalneala vostra, sa va fie de bine!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Din ciclul ale bucatariei mistere, intreb si eu: fetelor voi cat timp fierbeti porumbul?

Si cum testati ca e gata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

gudinde, nu stiu de ce nu se deschid la tine (si naty a patit-o), ca eu le vad. de porumb eu habar n-am

luny

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Miha eu de obicei fierb porumbul zdravan. Dar astazi la piata imi zice doamna de la care l-am cumparat ca-i tanar si dupa ce da apa in clocot inca 15 min si e gata.
Vin acasa, dau o googaleala si vad 45 min.

Pai al meu fierbe de o ora jumate si nu mi se pare gata.
Si ma gandeam ca poate ma lumineaza si pe mine cineva cum e cu porumbul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Gudinde, nu-mi amintesc exact cat trebuie sa fiarba, dar il gusti din cand in cand si cand ti se pare ca e gata, il opresti. Gusturile difera, asa ca ...

Cand aud de lucru in weekend, mi se zbarleste pielea...Mai facem si noi asa ceva, dar foarte rar..

Luny, mi-ati facut pofta de mare...Ziceam ca nu mergem, dar cred ca un weekend prelungit vom merge...

Valentina cu Matei si 8+ cu Luca/ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata, am venit si eu de la coafat, mi-am facut si unghiile Peste o ora ne imbracam si plecam

Gudinde, si eu gust cate o bobita si vad daca-i gata, depinde daca e mai crud sau mai copt...

Luny, sa va fie de bine piscineala! Eu ziceam sa-i iau lui Stef aripioare, ca are si Vlad, dar o sta cu ele?? o sa-i iau un colac micut, totusi...

Am facut un montaj cu cateva poze si filmulete, daca aveti rabdare sa va delectati, are vreo 7 minute
http://www.onetruemedia.com/shared?p=91a8ea1ac4928b735a0b2b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Gudinde, eu tocmai mananc porumb fiert
Cam o ora la oala cu presiune.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eu am fiert azi UN porumb, pentru nici unul nu vrea si am zis sa nu-i mai arunc...si fix azi a vrut si Vlad si mi l-a mancat pe tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bubu, Liana distractie frumoasa diseara la nunta.

Luny deci merita cumparate. Ok, bine ca stiu. La Multi Ani sorelei!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Declar porumbul nefiert. Am reaprins focul si am setat ceasul la 60 min. Cred ca doamna de la piata si-ar face cruce daca ar afla ca fierb porumbul aproape 3 ceasuri.

Mergi la inceput