Puiuti de Randunici 2008!! (282)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bueyyy, da' doarme copilul asta al meu ceva de speriat! E trecut de 11 si inca nu s-a trezit!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Salut

Ariel, mult curaj si multi pupici. Tin pumnii ca sa fie doar o infectie.

Naty, spor la mutat. Stiu cum este.

Gecko, spor la invatat. Hai ca mai este un pic de tot, si ai scapat.

Gudinde, sper sa aprecieze sefii efortul pe care il faci. Eu propun sa iti iei o luna concediu, si sa te relaxezi pe o insula. Uite, in teneriffa este super, si poti vizita multe locuri frumoase. Iti garantez ca te vei intoarce relaxata si cu bateriile incarcate.

Gravidutele si mamicile cu 2 bebei, respect, jos palaria. Eu abia ma descurc cu un bebel, mai ales ca a intrat in faza de scartz. Toata ziua scartzaie. Nu il lasa pe tata-su sa se apropie de mine. Urla si il da la oparte. Tragedie si lupta este la noi in casa.

Iara scartzaie. Ma duc sa vad ce vrea.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Am descoperit problema: nu putea sa ia in manute locomotiva si cele 3 vagoane sa mi le aduca sa le aranjez in rand. Abia astept sa creasca sa ne putem intelege. Offfffff viata.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetele, in gaska lui Vladut, la copilasi de 2005, este o mamica cu 4 copilasi la diferente mici de varsta si acum e iar graviduta! ea cum s-o descurca? Pe bune, cu un copil e floare la ureche, dar mie nu mi-e greu nici cu doi Sau am avut eu parte de copii cuminti?

Hai ca incarc niste filmulete cu Stef

Mimo, pe unde esti? Clau, Luny?

Cu Liana ma vad diseara la nunta, hi, hi, ce chestie!!! ea este prietena cu sora mirelui, iar mirele a copilarit cu sotul meu si cumnatica mea e nasa Ce mica e lumea!!

Stefu nu mai putea de somn, l-am culcat acum o ora ca se trezise foarte devreme, la 8 si ceva...Vlad v-am zis ca e matinal tare, iar eu daca am fost plecata, n-a avut cine sa-l "protejeze" pe Stef de galagie...Le-am facut acum o ciorbita a la grec si fac si o ciulama cu mamaliguta sa pape cand se trezeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata am culcat si eu puiutzul ,am mancat si eu o ciorbitza de pasare,a papacit si andru un castronel...ii place f mult ciorbitza de pasare de curte...acum mi-am facut o cafea si o sa ciripesc putin.am vrut sa-i tai unghiutele la maini si nu m-a lasat..am resusit la o mana apoi la cealalta mana l-am ciupit un picutz la degetul mare...nici gand sa-i mai tai si restul unghiilor..apoi venae la mine si-mi arata bubitza...off ce rau imi pare...i-am cantat ,i-am dat sa se joace tot sa i le pot taia dar nu nu si nu...sper sa i le tai si pe celelalte 4 ca sunt cam marisoare si intra mizeriuta ,baga manutele in guritza etc...

bubu distractie placuta la nunta... ce frumos ca te intalnesti cu liana...

miha aceeasi curiozitate o am si euce faceti voi acolo????

mai da ce o fi cu zoze ..nu mai da nici un semn de viata...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si eu m-am vazut azi cu o randunica!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

acum am ajuns acasa

a fost bitza cu bitzu la baia mare. ieri am lucrat impreuna florile pentru o nunta. azi a fost cu mine la sala
poze de la sala dupa ce le recuperez.

a sosit ieri pe la ora 14. si am stat aseara la povesti muuuuuuuuuult, aproape de 12, la un mic si-o bere. acum a plecat spre casa.
asa ca am avut si eu intalnire (intensiva) cu o randunica

bitzulinii, doi oameni super

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui somnorica

Gudinde, sper sa aprecieze sefii efortul pe care il faci. Eu propun sa iti iei o luna concediu, si sa te relaxezi pe o insula. Uite, in teneriffa este super, si poti vizita multe locuri frumoase. Iti garantez ca te vei intoarce relaxata si cu bateriile incarcate.

Robi

Draga mea, multumesc pt gandurile bune, dar din pacate nu apreciaza nimeni, nu-mi plateste nimeni orele suplimentare etc. Dar asta se intampla in foarte multe locuri.
Tenerife nu poate reprezenta decat un vis. Nu imi permit asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Miha nu pot sa vad pozele

Ariel muuuuulta sanatate tatalui.

Clau
ai fost astazi pe la piata Domenii cumva? Aveam in fata mea un Opel la fel ca Tigrisorul tau.

Nu mai stiu cine mi-a facut in timpul saptamanii pofta de porumb. Am salivaaaaaat. Astazi mi-am luat porum si acum este la fiert.

Mergi la inceput