Casnicute, harnicute,mamicute -all in 1-( 199)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mhldvrc/mhldvrc.jpg)
mhldvrc spune:
Mmiha, nu-ti trebui pasaport separat pentru Maria, decat daca merge insotita de altcineva, daca merge cu tine nu este nevoie decat de pasaportul tau si actul de la notariat. Asa este la noi trebui facut acordul notarial si nu numai pentru plecare din tara, noi trebui sa-i facem lui Mihai doar ca sa se inscrie intr-o asociatie speologica, altfel nu-l primeste
.
Monica, Ruxitei sa-i treaca piciorusul mai repede, un picut m-ai bagat la idei cu alunitele, nu stiu ce decizie voi lua ... ma gandesc eu
...
Danelutza, mama dumnezeule brrrr, ai scapat de el?
Miha, ce mare si frumusica-i Amira
la noi mai nimic nou, doar Tatiana s-a apucat de sapaturi arheologice intr-n sit aproape de oras
Campanie pentru Mihaita
Ajutati-l pe Dan !!!Teledon
![](pupic.gif)
![](grup.gif)
![](foto.gif)
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](rok.gif)
Dulciuri
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
sexoasele
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Danelutza spune:
pupici si de la mine, cam rarut ca-i mai dragut
, dar am ramas in urma cu treburile, calcatul cred ca-l termin la iarna
, iar domnisoara ma terorizeaza ca vrea toata ziua in piscina si sa se joace cu mami care-i tare frumoasa
(parerea ei)
Monica cum se simte domnisoara Ruxi, i-a mai trecut bubuta ?
Claudia m-am laudat mai ca am crescatorie de serpi ... ma rog, era unul mai domestic, care nu stim unde a disparut, dar sigur a iesit din casa. La bucatareala n-am cu ce sa ma dau in spectacol, ca aparatul trimis la reparat s-a intors acasa tot defect
, mama lor de golani cu aparaturi proaste. Dai o gramada de bani si se strica repede, macar daca l-as fi scapat intr-o oala cu supa
Mihaela n-am scapat ca s-a ascuns
Mmiha concediu placut
Cuscra ai descarcat pozele de la mare, sau ai intrat in oale si ai uitat
Mirela iti trimit eu un rechin, dar de plastic, cu care ma stropeste Isabella toata ziua
Gata, am scris suficient, ma duc sa pregatesc ingredientele pentru o pizza si iote asa ma mai ingras o tira
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna
![](pofticios.gif)
![](icon_smile_big.gif)
claudia74 spune:
No bun Daneluto,mama ei de tehnica, ia-ti altu in rate ca acu e criza...
, fata ce serpi in gradina?intreb si eu ca Miha, unde stai .......in Elvetia
vad ca esti bussy cu piscina, la voi asa cald e? eu bag piscina sambata deja la Tm
.
Moni au venit analizele?
Va pe toate.
4 days remaining till
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
monica-elizabet spune:
danelutza, pizza zici? si spor la calcat si jucat in piscina
miki, claudia...inca nu au venit analizele...abia pe 3 august
clau cate zile mai ai pana pleci?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Danelutza spune:
Claudia pai aparatul l-am luat in septembrie, deci e nou , ca altfel nu l-as fi trimis inapoi sa-l rezolve
Si da... la noi e foarte cald, stam la soare in fiecare zi, ne pregatim pentru plecarea la mare, asta saptamina viitoare, sper, ca nu stim inca
Monule da doamne sa fie bune analizele
Miki nu mai zici nimic, sau ti-ai pus cheia la git si_ai plecat la plimbare
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna
![](pofticios.gif)
![](icon_smile_big.gif)
claudia74 spune:
2 si 3 nopti suna a manea dar nu e
,
Miki esti back in bussines? sau mai ai ceva treburi?
Danelor iara concediu, nu ma mai joc.
Monicule
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Azi am intrat in strachini si acu is rupta de somn. Nu-s bune deloc concediile astea,scot putoarea din mine.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...