FIV sau inseminare cu donatoare/donator(22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

diana-te asteptam cu un beta mare..trebuie sa treaca de 5
yarrina-succes in continuare..de ce nu ceri formularele prin email sau fax si te duci cu ele semnate gata?
gabriela-bafta la stimulare
bytzi
pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Se poate Raluca? Nu am stiut....Il sun pe doctor. Si o sa-mi permita sa aleg eu singura donatorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

yarrina-eu doar mi-am dat cu parerea nu stiu la sigur pt ca eu nu am facut la Sibiu...incearca si vezi daca vor ei asa...te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

merci mult bitzy de raspuns.
la noi nu e azoo ci oligoastenospermie severa.
o sa fac ICSI la sfarsit de august.
Asta era problema mea ca nu stiu nimic de reusitele doctorului, toata lumea de pe forum merge la Chicea pt fiv.
Sper sa fie OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

gabri-ela multa bafta la injectat, iti tin pumnii stransi si trebuie sa fie bine.

yarrina la ultima intalnire inaintea inseminarii sa ai la tine si analiza sotului cu grupa si rh-ul si in functie de grupele voastre de sange si rh iti da o lista cu donatori pe care o iei acasa. cand mergi la inseminare vii cu actele semnate de sot si inainte cu 1-2 zile dai un tel, spui cine esti, cand esti programata la IAD si codul donatorului pe care l-ai ales ca in ziua inseminarii sa aiba proba pregatita.

azi am fost sa fac analiza, maine pana in ora 14 primesc rezultatul. stau ca pe ace pana atunci.
va pupic pe toate si mult noroc celor care fac luna asta inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

buna fetelor
yarrina,are dreptate Raluca ,suna dr si cerei sa-ti trimita prin fax formularele,sunal si spunei ca gaseste el o solutie,cit despre donator nu conteaza daca sinteti amindoi cind il alegeti,multa bafta la foliculi multi si grasuni
diana,astept cu nerabdare rezultatul
gabi,mult succes la injectat

fetelor eu m-am programat deja pt laparo,luni ma internez si marti fac laparoscopia
eu de miine plec citeva zile la Sovata,cind vin vreau vesti bune de la Yarrina,ok?cit despre Diana nu am eu rabdare pina atunci si aflu eu rezultatul prin niste dragute cu care mai vorbesc eu la telefon,asa ca Diana miine ma gindesc la tine
va pup ,o sa-mi lipsiti

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

bytzi multumesc frumos, esti o dulce. as incerca sa aflu rezultatul acum, poate s-a afisat (sper eu ) dar sotul meu nu raspunde la tel si codul de bare de la analiza a ramas la el. S-ar putea sa fie afisat rezultatul, s-ar putea sa nu. Oricum maine pana in pranz trebuie sa aflu. Apropo, trebuie sa repet maine analiza sau sa las sa treaca cateva zile?
Acum vreo ora jumate m-a luat cu rau de abia am ajuns in camera, simteam ca imi pierd echilibru, asa ameteala m-a luat. am adormit instantaneu de nici nu stiu cand a plecat sotul meu de acasa.nu stiu daca e de la bebe sau pur si simplu am avut o cadere de calciu sau de glicemie, cu toate ca nu am asa ceva. acum mi-am mai revenit dupa ce am dormit o ora si ceva, dar am ca un nod in capul pieptului, imi vine apa in gura si stari de greata. nu mai vreau sa ma amagesc, ce o vrea Dumnezeu. Deci daca valoarea analizei este peste 5 inseamna ca vine barza?
Te pupic si concediu placut. apropo, iti trimit un pm, poate reusesti sa il mai citesti inainte sa pleci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

diana a 2a analiza trebuie facuta la 48 de ore,tu acum esti in z12-13 valoarea trebuie sa fie in jur de 50,dar poate sa fie si mai mica si in 48 de ore trebuie sa se dubleze,doamne ajuta
bubu,mult noroc la fiv,ar fi bine sa-i dai sotului ceva naturiste pina la fiv sa mai inbunatatiti spermograma...
simonete

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

fetelor mi-a iesit analoza de sange. nu stiu nici daca sa plang sau sa ma bucur ca nu inteleg nimic si nu stiu daca ma incadrez. o sa o repet peste o sapt totusi. valoarea care mi-a iesit este 0.100 si la valori de referinta imi scrie sarcina 4 sapt <3mUI/ml. eu cred ca analiza arata ca nu sunt insarcinata. voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna dimineata
O sa vad joi ce spune doctorul la ecograf. Ma doare un pic burtica ca la ovulatie...de cand fac stimularea. De fapt nu-i durere...e o presiune. Asta inseamna ca lucreaza ovarele?

Mergi la inceput