FIV sau inseminare cu donatoare/donator(22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

fetelor cm inca nu mi-a venit, maine ma duc sa fac pana la urma Bhcg. sper sa oasa bine si sa vina si la mine barza....burta imi mai da mici junghiuri din cand in cand. sa ii spuneti si mie cat trebuie sa fie valoarea analizei ca sa imi indice existenta unui bebe?
va pupic.

Mergi la inceput

fetelor am si eu o intrebare. nu vreau sa par paranoica, dar asta seara cand mi-am introdus utrogestanul am simtit ca ma lovesc in adancime de un perete, ca si cum ar fi colul inchis. apoi mi-am adus aminte ca imi povestea o prietena ca femeile pe vremuri se incercau singure sa vada daca sunt gravide verificandu-se cu degetul sa vada daca au colul inchis sau nu. ce parere aveti, o fi adevarat? oricum eu totusi am o mica presimtire ca am reusit de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

diana,iti tin pumnii,da treaba cu colul o stiu si eu ...cind vezi ca incepe sa se deschida va veni CM ,daca ai observat el se inchide si e mai rigid dupa ovulatie...
bubu,deci voi aveti ceva spermatozoizi?atunci e pacat sa nu incercati un icsi,trebuie sa-i dai sansa si sotului tau sa aiba copilul lui biologic,iti urez mult succes
da,Ispasoiu face punctii si embriotransferuri
eu am incredere in el,as fi facut fiv-ul tot cu el dar din pacate eu nu pot face fiv...
si mie mi-a zis cineva ca el chiar are multe reusite le fiv,
si ce daca e la inceput ?daca ai observat e f atent si vrea sa lase in urma lui ceva,daca vrei sa mergi incontinuare cu el ,ai toata increderea ca va fi bine...
daria76,bine ai venit la noi si te asteptam cu povestea
noi sintem aici sa ne sprijinim una pe alta in suferinta si dorinta noastra de a avea un bebelus,te asteptam cu drag sa ne mai scrii

va pup pe toate

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Neata!
Fetelor am o mare problema! Sotul s-ar putea sa se mute cu serviciul si nu cred ca mai poate merge cu mine la Sibiu. Care e politica clinicii? Trebuie sa semnam ceva amandoi....sa-si dea si sotul acordul pentru IAD....Adik oare ma primeste singura?

Mergi la inceput

neata.
az merg sa imi fac analiza de sange. NU mi-a venit cm si tot stau asa si ma rog sa nu mai vina vreo 9 luni. nu am gasit nicaieri sa imi fac analiza si sa primesc rezultatul tot azi, asa ca voi merge tot la medlife, azi pe la ora 14 ca sa apuce sa iasa si rezultatul pana maine in cazul in care trebuie repetata.
reperatea se face cam la aceasi ora la care o fac si pe prima, nu?
imi convine la medlife ca imi pot vizualiza rezultatul pe net, si aflu mai devreme cum sta treaba. am niste emotii, ca atunci cand m-am dus sa dau ex de permis, si imi tremura mana de nu reuseam sa fac nici un x . atata ma rog sa fie cu ochisori. pana acum am stat linistita si de vreo 2 zile atata sunt de stresata, mai ales de ieri dupa testul ala.
cat trebuie sa fie valoarea ca sa fie bebe?
va pupic pe toate

Mergi la inceput

yarrina nu te speria. ei iti dau 2 formulare care trebuie semnate si de sot, le iei acasa si le semneaza el, sau daca stii sa semnezi tu in locul lui e ok, nu te controleaza nimeni. sotul meu in ungaria nu a fost deloc. mi-au dat tot acasa sa semenez. la FIV sunt mai severi, nu te lasa fara sa semneze in fata lor si sotul.te pupic si spor la injectat

Mergi la inceput

Diana iti tinem pumnii. Din cate stiu eu trebuie sa fie peste 5. Depinde de clinica si de valoarea lor de referinta. Fa testul ca-l "cetim" noi.

Mergi la inceput

Am vazut dimineata la Stirile ProTV despre o clinica particulara din Bucuresti unde se donau ovule ilegal. Stiti despre cine este vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Era vorba de Clinica Sabyc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Fetelor AM INCEPUT LUPTA!!!!!!!!!!!
Azi sunt in Z1 si m-am programat pt eco din Z9, martea viitoare.
Deci de miercuri incep injectarea, dar trec eu si peste astea si sper sa raspund bine la stimulare. Este prima data cand fac stimulare.
byti ma bucur tare mult pt ca esti optimistasi multumita de cei de la Iasi. Ai sa vezi ca va fi bine pana la urma. O sa aiba DD grija si de voi. Multa bafta!!!!
diana te asteptam cu vesti si sper din tot sufletul sa vii cu vesti bune. Succes mult!
yarrina spor la injectat si sper din suflet sa sarbatorim luna asta reusitele noastre
Simonete tu ce faci? Te-ai hotarat sa vii si tu luna asta cu noi? Hai ca am pregatit niste sticle de sampanie la rece care vor cadea foarte bine pe aceste calduri.....sper din tot sufletul sa avem pt ce sarbatori aici la inceputul lunii viitoare, ca intre prietene
Mamicile noastre ce mai fac? Iuca, Inna ce va mai fac puiutii? Sa va bucurati de ei! Pupici!
Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput