FIV sau inseminare cu donatoare/donator(22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

diana,deci miine poti sa faci test ,doamne ajuta ,miine deschid calc special pt vestea de la tine
raluca,vad ca si tu ti-ai schimbat luk-ul

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

neata fetelor. am facut un test de sarcina acum si a iesit negativ. maine am zis sa imi fac si analiza de sange. Pana acum cm nu mi-a venit, deci mai sper, poate totusi se pozitiveaza mai greu la mine. va pupic si va multumesc ca imi sunteti aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna dimineata,
Diana nu fi suparata....poate se pozitiveaza mai greu. Fa maine dimineata un bhcg. Iti tinem pumnii.
Bytzi mi-am facut singura injectiile si cred ca mi-am ratat cariera. Am reusit fara probleme....cred ca din dorinta de a avea un bebe nu a mai contat nimic...eu care nici nu ma uitam cand ma duceam la o injectie sau pentru analize. Vorbisem cu o asistenta sa ma duc seara la ea sa mi le faca dar deja punea prea multe intrebari si am preferat sa mi le fac singura si sa stiu doar eu.
Aaa....sunt asa de fericita!!!!Vineri seara ne-am intalnit cu niste prieteni care ne-au propus sa le botezam. O sa am un finut mic!!Nici n-am mai stat pe ganduri...am acceptat instant.
Fetelor va rog sa ma mai lamuriti intr-o privinta ca nu stiu cum sa-mi iau concediu. Eu daca ma duc joi la Sibiu pt ecograful din Z 10...iar inseminarea mi-a zis dr ca va fi undeva in perioada 26-30...in intervalul acesta ma mai cheama la ecograf...injectii...ceva? Adica eu sa ma duc cu bagajul pregatit sa stau acolo sau dupa ecograf ma pot duce acasa si imi spune el sa vin in Z x pentru inca o monitorizare si inseminare? multumesc din suflet!

Mergi la inceput

yarrina totul depinde de evolutia folicului. in general prin ziua 13-14 se face inseminarea, dar daca dr constata ca foliculul e suficient de mare si poti face a 2 a zis pregnyl-ul poti sa ramai si acolo. Nu este o regula. Eu de ex m-am plimbat cam de 3 ori pe luna pana la inseminare pt ca imi cresteau greu foliculii. Spor la injectat.
Eu nu imi pierd speranta pana nu vine cm si maine ma duc la analiza, dar ma cam doare burta, stau ca pe ace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Diana, nu te mai gandi la rezultat.Va fi bine.Ca sa te mai relaxezi, uita-te la un film frumos, comedie sau ce iti place tie.Trebuie sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

diana-eu iti tin pumnii sa fie bebe..fa o betahcg e mai precis decat testele de urina..ca un fapt divers sa stii ca mie mi-au iesit o data doua teste pozitive slab (barza gold)si nu eram gravida...din sange e cel mai sigur.
yarrina-bafta si sa ai foliculi mari si frumosi
bytzi- look-ul meu cu putin roz( sa stiti ca vreau fetita mai mult decat baietel)ar trebui sa-mi fac si o semnatura dar nu am nimic interesant in cap acum...daca o sa am fata o sa o botez Evelyn...
In asteptarea lui Evelyn

Mergi la inceput

multumesc fetelor ca ma incurajati si sunteti alaturi de mine, maine ma duc sa fac analiza, sper sa gasesc undeva unde sa imi dea rezultatul in aceasi zi pt ca la medlife unde fac eu de obicei dau a 2a zi rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria76 spune:

Imi cer scuze ca am intrat asa brusc. Sufar si eu alaturi de voi toate, ca nu mi se poate implini visul de a avea un bebe. Va urmaresc de ceva vreme, dar nu am intrat pana acum cand am observat ca nu se mai actualizeaza site-ul. Poate intr-o zi o sa indraznesc sa va spun povestea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

fetelor !
am fost la Sibiu la dr. Ispasoiu pt. prima discutie pt IAD si vazand toate analizele mele si ale sotului facute din 2007 pana in prezent mi-a propus FIV-ICSI. A insistat mult sa incercam intai un ICSI si daca nu reuseste abia apoi sa facem IAD. Ce parere aveti? Ce ati face daca ati fi in locul meu ?
Stiti cumva daca el imi face punctia si embriotransferul? In privinta asta as avea emotii, el fiind un incepator.

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

am uitat sa va intreb daca nu stiti pe cineva care ar vrea 10 fiole de gonal de 75 -expira in 12.2009. Nu le mai pot folosi ca mi-a schimbat tratamentul pe puregon. Le dau cu 50 lei/fiola.

Mergi la inceput