FIV sau inseminare cu donatoare/donator(22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

BYTZI mersi de raspuns ,sa stii ca am incercat tot ce-mi sta in puteri am incercat si fiv si la doze de stimulare f mari ,3 sapt n-am reusit sa produc nici macar un folicul ,cel putin sa-mi dea putin curaj sa mai incerc si acum nici nu stiu cu ce as putea continua ,nu stiu de unde sa mai incep ,sunt asa dezorientata ... am incercat sa intru pe link-urile acelea dar din pacate nu le pot traduce sauy nu stiu eu si n-am inteles absolut nimic .Va salut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

apalina,ai PM
multa putere sa treci peste aceste momente dificile ,dumnezeu iti va arata calea cea buna si eu acum vre-o luna eram disperata nu stiam ce sa fac in continuare ,ce as mai putea incerca ,nu stiu daca acum voi rezolva ceva dar cred ca dumnezeu mi-a mai dat o sansa...
iti urez sa ai parte cit de curind de liniste sufleteasca

bytzi

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Diana-ce mai zici?te asteptam cu doua liniutecand faci test?
pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

raluca, ce sa fac, obosita si suparata, dar nu din cauza inseminarii.am ajuns azi in buc si sunt franta de oboseala, si ca sa puna capac am fost tare dezamagita de ceea ce am gasit acasa....
cred ca luni dimineata voi face testul. initial tot ziceam ca il fac joi, vineri dar pana la urma am zis ca nu mor daca astept 14 zile, asta daca nu mi-o veni cm pana atunci. azi am avut mici dureri de burta dar de scurta durata. ma rog la Dumnezeu sa nu fie rusii. va pupic pe toate si mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Bytzi mersi esti o dulcica ,ai pm si cu DD inainte

Mergi la inceput

buna fetelor. aseara dupa ce a mancat am avut stari de voma, imi venea sa vomit totul, pana la urma mi-au trecut. acum am iar mici dureri de burta, sper sa nu vina rusii. inca nu am facut un test de darcina, dar asa nu mai am rabdare...poate imi fac maine curajs si fac unul, daca nu, luni dimineata sigur. nu va mai tin prea mult pe jar
va pupic si va astept si pe voi cu vesti bune.

Mergi la inceput

diana,poate o fi de bine greturile alea ,miine esti z? oricum deca esti z11 va iesi testul,eu mi l-am facut in z12

yarrina,te-ai descurcat cu injectia?sa fie cu noroc

va pup si va doresc un weekend placut !!!

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

observati ca mi-am schimbat si iscalitura in ton cu optimismul meu

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

bytzi-imi place semnaturaasa trebuie sa fii de acum optimista,sigura de reusita!
diana-poate sunt greturile cu ochisori
va pup pe toate

Mergi la inceput

bytzi sunt in ziua 12, de fapt astazi la ora 16 fac 12 zile implinite, maine dimineata ma bate gandul sa incerc un test, deci 12 zile jumate. poate iese...
im place iscalitura ta, asa sa o ti, vreau sa te bad cu un bebe mic.

Mergi la inceput