Burtici fericite de septembrie-octombrie (94)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaI

neata fetele!
am citit din urma si vreau sa va recomand calduros sa nu va mai uitati la filmulete cu nasteri. La cursurile la care am fost eu la prima sarcina (cele care se faceau mai de mult la Municipal) ne-au pus si noua filmulete din astea si mie mi s-a facut rau. Cu lesin, cu greata, cu vomitat, cu tot tacamul. Singurul lucru care ma mai linistea era ca eram in spital si daca mi se intampla ceva sunt deja acolo. Eram in ultimele saptamani, nu vreti sa stiti ce groaza am tras.
Doua saptamani mai tarziu am nascut si nu m-am regasit deloc in filmuletele alea.
Pe de o parte ca esti la capatul celalalt al activitatii (adica sigur nu vezi cum iese bebe, daca iti curge sange, cum te taie sau astfel de lucruri marete) (eu am hotarat atunci ca admir orice barbat care poate sa vada lucrurile astea si sa nu i se faca rau).
Pe de alta parte pentru ca esti foarte ocupata cu nastere, foarte ocupata. Si plina de tot felul de hormoni.
Imi aduc aminte ca doare dar asta imi aduc aminte vag, imi aduc aminte foarte clar ca imediat dupa ce am nascut n-aveam stare, eram asa de fericita incat sotul meu mi-a spus ca "Esti atat de frumoasa incat radiezi".
Daca toate se termina cu bine, rasplata pentru orice fel de nastere este atat de mare incat nu conteaza cum ai nascut. Conteaza ca sunteti impreuna, ca v-ati intalnit.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 23+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Ce frumos ai spus tu acolo!

Clau 29+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Citat:

neata fetele!
am citit din urma si vreau sa va recomand calduros sa nu va mai uitati la filmulete cu nasteri. La cursurile la care am fost eu la prima sarcina (cele care se faceau mai de mult la Municipal) ne-au pus si noua filmulete din astea si mie mi s-a facut rau. Cu lesin, cu greata, cu vomitat, cu tot tacamul. Singurul lucru care ma mai linistea era ca eram in spital si daca mi se intampla ceva sunt deja acolo. Eram in ultimele saptamani, nu vreti sa stiti ce groaza am tras.
Doua saptamani mai tarziu am nascut si nu m-am regasit deloc in filmuletele alea.
Pe de o parte ca esti la capatul celalalt al activitatii (adica sigur nu vezi cum iese bebe, daca iti curge sange, cum te taie sau astfel de lucruri marete) (eu am hotarat atunci ca admir orice barbat care poate sa vada lucrurile astea si sa nu i se faca rau).
Pe de alta parte pentru ca esti foarte ocupata cu nastere, foarte ocupata. Si plina de tot felul de hormoni.
Imi aduc aminte ca doare dar asta imi aduc aminte vag, imi aduc aminte foarte clar ca imediat dupa ce am nascut n-aveam stare, eram asa de fericita incat sotul meu mi-a spus ca "Esti atat de frumoasa incat radiezi".
Daca toate se termina cu bine, rasplata pentru orice fel de nastere este atat de mare incat nu conteaza cum ai nascut. Conteaza ca sunteti impreuna, ca v-ati intalnit.

Maria

Ce frumos ai spus tu acolo!

varsta bb2

De acord cu voi fetele! Subscriu si eu la parerea voastra.

Laura 24+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Raluca_u ti-am dat PM cu parola. Gasesti nr de tel in contul de e-mail in inbox. E un mail de la Ramona = ramsan.

Ramona, tu ce mai faci? Stiu ca esti in concediu. Concediu placut in continuare.

Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

ha? pai nu inteleg de ce ai primit tu kitul. Nu vine echipa sa recolteze celulele?

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Sa ma bag in seama ca tot n-am stare de munca:
pai nuuu, recolteaza medicul care asista nasterea. Si daca nu stie, sau n-a mai facut vine echipa pana nasti tu si il instruieste.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Claucia, ai vazut printesa mica a prietenei noastre comune? Am inteles ca foarte cumintica iar Raducu e foarte curios in ceea ce o priveste pe noua membra a familiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!!!
Raluca, acum ca ai zis de papanasi buni, o sa ma gandesc numai la ei pana dupa-amiaza, asa ca sa faceti bine sa veniti si pe ploaie, ca eu mor aici de pofta!
Monikus, s-ar putea sa trec eu sa te iau de la serviciu. Lucrezi la Ministerul Transporturilor? Nu iti promit sigur-sigur, ca eu pe la 5 ma duc cu sotul in Valea Cascadelor sa cautam usi pentru casa si nu stiu cat dureaza, asa ca s-ar putea sa intarzii la intalnire. Deci pe mine nu ma asteptati la rondul de flori, vin eu dupa voi la restaurant cand reusesc sa ajung. SI oricum, daca ploua e mai bine, ca banuiesc ca terasa de la resturant e acoperita!
Aida, nu ne povestesti ce vesti ai primit? Ca eu sunt curioasa rau!!
Monica, tu ce faci? Vii la intalneala?
Claucia, tu nu zici nimic??!!!
Sa nu uitati sa luati aparatul de fotografiat cu voi, o sa il iau si eu, bineinteles daca nu uit!
Eu sper sa fie racoare, dar sa nu ploua, ca as vrea sa vin si cu Andrei pe care sa il las cu sotul la locul de joaca.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

mimika, monikus multumesc mult.

Raluca 20+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Claucia, ai vazut printesa mica a prietenei noastre comune? Am inteles ca foarte cumintica iar Raducu e foarte curios in ceea ce o priveste pe noua membra a familiei.

Vazut vazut, e o frumusete, imi seamana cu Alessia in primele zile mie asa mi s-a parut, si Andreei la fel, mi-a placut mult de Asidada (asa ii spune fratiorul), e atat de mica si de cuminte in scoica ei...a fost ieri in parc sa se joace cu copiii ca tot avea 3 zile si un pic

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Nici eu nu vreau sa ma uit la filmuletele cu nasteri. Eu am nascut de doua ori natural si a fost mai mult decat OK, desi a doua oara nu a prins epidurala. Nu mi s-a parut deloc horror. Probabil ca daca eram in locul celalalt (adica la picioare), lesinam sigur, dar asa, eu nu-i vedeam decat pe medici, care in ambele cazuri au fost barbati frumusei tare de tot! Dezbracati asa, la bustul gol, doar cu un sort in fata!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

ha? pai nu inteleg de ce ai primit tu kitul. Nu vine echipa sa recolteze celulele?

Sa ma bag in seama ca tot n-am stare de munca:
pai nuuu, recolteaza medicul care asista nasterea. Si daca nu stie, sau n-a mai facut vine echipa pana nasti tu si il instruieste.

...Aida dar te duci tu cu ele la pachet de acasa

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput