Burtici fericite de septembrie-octombrie (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Techila, tu vii si cu cainii???? Ca s-ar bucura tare Andrei al meu sa se joace cu ei, e absolut innebunit dupa orice fel de patruped, mai ales daca face si ham-ham!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

dar asa, eu nu-i vedeam decat pe medici, care in ambele cazuri au fost barbati frumusei tare de tot! Dezbracati asa, la bustul gol, doar cu un sort in fata!

...pai asa vreau si eu......barbati la bustul gol.....la mine sunt numai moase cu laturi ale personalitatii usor barbatesti
Cica numai cine imi va face epidurala e doctor si poate am ceva sanse sa vad ceva frumos

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Lucia, ce vesti mai ai de la sot? Cum se simte soacra?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Am uitat sa va zic ca am primit si eu ieri kit-ul pt celulele stem

KIKI 28+ si

ha? pai nu inteleg de ce ai primit tu kitul. Nu vine echipa sa recolteze celulele?

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Asa credeam si eu ca e procedura, dar se pare ca medicul care ma opereaza (ma rog si cu inca unul)vor face prelevarea, iar cei de la firma de celule numai vin dupa kit.

KIKI 28+ si

Mergi la inceput

Citat:

Techila, tu vii si cu cainii???? Ca s-ar bucura tare Andrei al meu sa se joace cu ei, e absolut innebunit dupa orice fel de patruped, mai ales daca face si ham-ham!!

te rog sa ma scuzi Cristina dar imaginatia mea e foarte bogata...mi-o si vedeam pe Techila noastra prin parc, catre terasa, cu burta ei mare si gogonata..trasa de doi catei asa inainte...si ea netinand pasul cu ei.....
Nu stiu daca puteti vizualiza dar imaginea din mintea mea e super amuzanta

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Ba zic Cristinush, ce sa zic? Astazi ma duc la dr, dar nu sa vizualizam printesa ci sa ne uitam la analize, la ultima eco (de luni) si sa mai vorbim si sa ne controlam. Nu reciproc ci el pe mine.
Am tot citit cu trigliceridele, cu colesterolul, si eu le am mari pe amandoua...

Mi-am adus prosop si gel de dus la birou ca sa nu ma mai duc acasa, avem aici o sala de sport (pe care nu o utilizez oricum ca nu am cand, de la birou ma asteapta o printesa acasa sa mergem in parc) si vestiar si dus. asa ca ma duc la dr si inapoi la birou. Pai viata-i asta? Bine, e aproape doctorul, cateva strazi mai incolo si merg si cu masina asa ca nu sufar prea mult. Sper sa nu sufere dr ca au uitat aia de la CMU sa imi faca glicemia si o fac luni

Cat despre intalnire si eu as vrea, dar cu Alessia si atunci chiar daca venim, pret de un papanas putem sa stam (ca mananca si ea din smantana) dar cateva ore nu as tine-o la terasa. Asa ca ori ma duc sa ne jucam cu Andrei la locul de joaca ori mergem in parc la noi si nu venim...sotul e la Timisoara si vine maine sau sambata si nu am cu cine sa o las pe Piti. Plus ca vreau sa petrec cu ea ca e "prietena" mea.
Chiar, atat imi place sa petrec cu fata mea, ea ma suporta pe mine si eu pe ea ca doua prietene, nu consider ca muncesc cand stau cu ea, poate si pt ca este cooperanta si "discutam" cand facem ceva, trebuie sa o intreb si pe ea si sa o conving, altfel... as vrea sa vin sa v-o prezint, face si ea 2 ani peste 4 zile Sa vedem.

Clau 29+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
Monikus, s-ar putea sa trec eu sa te iau de la serviciu. Lucrezi la Ministerul Transporturilor? Nu iti promit sigur-sigur, ca eu pe la 5 ma duc cu sotul in Valea Cascadelor sa cautam usi pentru casa si nu stiu cat dureaza, asa ca s-ar putea sa intarzii la intalnire. Deci pe mine nu ma asteptati la rondul de flori, vin eu dupa voi la restaurant cand reusesc sa ajung. SI oricum, daca ploua e mai bine, ca banuiesc ca terasa de la resturant e acoperita!

POZE

Cristina_ana, eu oricum nu plec de la munca mai devreme de ora 17.45 - 18.00. Daca ai drum, incoace vin cu voi cu mare placere. Asa il vad si pe Andreiutzul bolnavior. Dar nu e nici o problema daca nu puteti trece pe aici pt ca ajung cu metroul foarte repede si am burtica mai mica decat voi si inca pot sa o car mai usor. Totul e sa nu ploua. Dai un beep si te sun de la munca daca e ceva.

Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Mergi la inceput

Kiki, daca faci recoltarea cu astia de la Cluj, CordBloodcenter, ai grija sa-i anunti la timp ca nasti si sa verifici daca au venit dupa celule. La mine au uitat sa vina si dupa doua zile m-a anuntat o asistenta ca celulelel mele zac intr-un frigider al spitalului si ca ce am de gand sa fac cu ele!!! Whaaaat???!!! Sa le iau acasa, zau asa! I-am anuntat si au venit in sfarsit cu scuzele de rigoare ca au uitat!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Claucia, ai vazut printesa mica a prietenei noastre comune? Am inteles ca foarte cumintica iar Raducu e foarte curios in ceea ce o priveste pe noua membra a familiei.

Vazut vazut, e o frumusete, imi seamana cu Alessia in primele zile mie asa mi s-a parut, si Andreei la fel, mi-a placut mult de Asidada (asa ii spune fratiorul), e atat de mica si de cuminte in scoica ei...a fost ieri in parc sa se joace cu copiii ca tot avea 3 zile si un pic

Clau 29+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Eu inca nu am ajuns sa o vad dar am aflat ca e cumintica si ca seamana leit cu mamica.

Mergi la inceput

Citat:

Lucia, ce vesti mai ai de la sot? Cum se simte soacra?

Tocmai aceasta incertitudine ma omoara, habar nu avem ce si cat poate dura. E groaznic sa vorbesti despre astfel de lucruri....I-au marit doza de nu stiu ce medcament (care tine loc de morfina) confunda realitatea cu visul....nu mai vede...e greu ....dar nu putem sti daca e finalul sau nu.
Adi face si el ce poate, am inteles ca a fost ieri si a inscris-o la Casa Sperantei si vor veni aceia acasa sa-i mai faca ceva tratament paliativ.

Eu intre timp ma tin tare ca fularul si pedalez inainte ca nu am ce sa fac decat sa sper ca stie Dumnezeu ce are de facut. (cu toate ca Aida m-ar putea contrazice la acest capitol pe buna dreptate )

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput