Burtici fericite de septembrie-octombrie (94)
Raspunsuri - Pagina 20
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pazza MangaGirl multumesc mult.... am o mica intrebare.... ![]() love ya bebel |
di doctorul ce spune de burta ta mica...ai luat foarte putin, e drept. eu pe la 25 am inceput sa pun serios. acum de cand sunt acasa am pus si mai mult ca mananc numai sf-uri dulci...dar daca docotrul zice ca burta e normala si copilul in parametri reali, bucura-te :) sau poate e cantarul stricat :))
MangaGirl :-)
28+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui aidaciolac
aicea sunt ca altfel astia ies odata cu mine pe usa ![]() ... cretzulina cu gene lungi te miri ![]() Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 30+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
are cu cine semana...ca ta-su are si par cret si gene lungi

MangaGirl :-)
28+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
andraiulia spune:
Neatza, fetelor!! Ma rog, vorba vine....![]()
Ramane la 18:30 la rondul cu floricele, da?...Ne vedem atunci...eu mai am o gramada de alergat til then. Kissses!!
Andrutza 30 +
bebelusa mea iubita
gogosica
cristina_ana spune:
Aida, ce-i aia shod? ![]()
Pazza, tu vrei sa ne faci sa inverzim de invidie, nu-i asa?!
Pai la 25 saptamani bebelul nu are nici un kil., deci tu faci parte in norocoasele care nu se ingrasa in sarcina, pun doar bebelul pe ele cu anexele aferente si atit!
Acuma serios vorbind, daca la eco ti-a zis ca e totul OK, nu ai de ce sa iti faci griji cu kilogramele!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
30+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
aidaciolac spune:
anamaria1979 merci mult de tot
pt relatiile de la kit
... hopaaaaa , cica isi strang sculele , oare cat draq mai dureaza si asta 
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
andraiulia spune:
| citat din mesajul lui pazza MangaGirl multumesc mult.... am o mica intrebare.... ![]() love ya bebel |
Poate fi normal. De ce nu? Eu pana acum am luat 6. Si maine fac 31 sapt...si doctorita a zis ca e f bine. Don't worry. Cam orice varianta e normala. Depinde de sarcina si de persoana.
Andrutza 30 +
bebelusa mea iubitagogosica
pazza spune:
ultima data cand am fost la doctor aveam 21 saptamani si 4 zile si la ecograf varsta lui bebe era de 22 saptamani si 5 zile..adica era f bine dezvoltat...nu zic ca ma plang ca nu ma ingras dar vreau sa fie bine cel mic...
in 15 merg din nou la Olteanu Marius in sebes e un medic f ok...sa imi vad minunea....
eu nu pot manca multe dulciuri ca se agita piticul:D
love ya bebel
monikus spune:
| citat din mesajul lui tulibu Monikus asa o sa fac, imi schimb medicul, pentru ca sincer chiar n-am chef sa ma enervez aiurea, medicul meu ginecolg mi-a zis clar, ca nu mai am ce cauta la servici, motiv pentru care imi si da medical, ar fi culmea culmilor sa trebuiasca sa ma duc, ca nu vrea ea sa inteleaga ce scrie in lege. Ideea e ca eu sunt jurist, si am incercat sa ii explic ce spune legea si cum se interpreteaza ea. la care ea mi-a raspuns ca legea nu se interpreteaza din p d v legal, ci asa cum stie ea ca se face. Adica mi-a spus o mare aiureala. Am lasat-o asa ca, nu am voie sa ma enervez si m-am gandit ca mai8 bine o schimb decat sa imi fac mie rau cu atatia draci. Aaa si sa nu ma intelegeti gresit nu vreau decat cele 63 de zile nu mai mult. Ioana 24+ ![]() ![]() |
BRAVO!!!! Schimb-o ca nu se merita sa te enervezi mai ales ca tu o platesti.
Pazza sa-i traiasca fetita. Si tie felicitari pt baietel. Noroc cu tine si cu Aida ca mi-am facut si eu ticker
Monica
24+ cu
Rares Stefan POZA BEBEBEBE
aidaciolac spune:
gataaaaa , subiect inchis , haideti la cap 95
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
monikus spune:
Eu zic ca nu e nimic anormal in asta. Eu am luat doar 3 pana acum si am intrat in sapt 25.

Monica
24+ cu
Rares Stefan POZA BEBEBEBE