King of Pop Michael Jackson
Raspunsuri - Pagina 81
moana spune:
Am vazut si eu interviul in care zicea ca are doar 2 operatii la nas (in cel luat de Bashir). Este evident ca nu a spus adevarul...Si ce daca? La cate traume a suferit omul asta de-a lungul vietii este absolut de admirat cum si-a pastrat un suflet atat de bun si onest. Eu nu am mai auzit in viata mea de un om atat de minunat. Cu atat mai putin printre persoanele publice.
Parerea mea este cu nu trebuie sa-l comparam/raportam la sistemele noastre de a judeca (asta daca vrem neaparat sa judecam). Nu avem niciun termen de comparatie. Nu mai stim niciun om care, de la 5 ani, sa fi trait fara un pic de intimitate.
Cat despre faza cu copiii...mi se pare totul atat de simplu si clar. El nu a fost un om ca noi ceilalti. La 40 si ceva de ani el mai avea bucatele din suflet blocate, tanjind dupa copilaria pe care nu a avut-o. Si copiilor nostri, daca ii intrebi, nu li se pare nimic anormal in a dormi cu alti copii. Si asta a fost si in cazul lui. Mi se pare atat de evident....
Ia bagati un ochi aici
http://www.youtube.com/watch?v=Rf3-BQZOTjc&feature=related
Faza din 2.21 mi se pare absolut adorabila.Cum se intimideaza ca Naomi l-a atins in felul acela....
anka77 spune:
mhhhhhhhhhh imi place in the closet la nebunie,nu ma mai satur sa il vad.
imi place cum ii sta cu tricoul mulat,pantaloni stramti,codita la spate... ca in melodia de ieri...acolo era impletit ma rog, una peste alta imi place cum ii statea cu parul strans, iar d-ra moaaaamaaaa ce dans face iar el bietul oricat de toreador se da( mie asta imi pare ca ii este rolul aici) e super timid.Concluzia: super-sexy
Again I say thank you
, thanks to God.
In the past I've gone from – Where is he? To here he is again.
http://community.webshots.com/user/anka77
moana spune:
http://www.youtube.com/watch?v=00ABPiU7JMs&feature=related
1.18-1.22. I se intampla oricui. Dar reactia este absolut adorabila.
Of....pana la urma mi-am dat seama de ce nu mai am liniste. Nu prentru ca a murit. Ci pentru ca a avut un suflet atat de chinuit cat a trait.
P.S. Absolut minunata interpretare. Imi place de mooor...
danat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moana http://www.youtube.com/watch?v=00ABPiU7JMs&feature=related 1.18-1.22. I se intampla oricui. Dar reactia este absolut adorabila. Of....pana la urma mi-am dat seama de ce nu mai am liniste. Nu prentru ca a murit. Ci pentru ca a avut un suflet atat de chinuit cat a trait. P.S. Absolut minunata interpretare. Imi place de mooor... |
Moana suuper misto faza cu fermoarul, cat de dulce este in reactii.
Mai fetelor, eu care am baiat (si Fecioara), zau de nu recunosc aceste reactii de copil-adolescent, dar care se vrea luat in serios totusi
Iar melodia, am postat-o si eu zilele trecute, e (iarasi!) una dintre preferatele mele din top 10 Imi place in special accelerarea de ritm inainte de a spune "you're just another part of me".. chiar si numai ideea de a spune cuiva asa ceva si...hmmmm
Iar in "In the closet" (super potrivit clipul cu canicula de afara ) este cevaaaa imi place cat de subtirel este si, totusi, atit de masculin si sexos (nu pot sa ma abtin ) A naibii Naoama asta cica zice ca ei ii place sa atinga oamenii....hmmm
Deosebit de senzual vesnicul adolescent MJ!
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
danat spune:
Nu stiu daca si voi patiti la fel, dar mi se intampla urmatoarea chestie la Michael: arata de ex una dintre voi un clip, ma uit la link, zic, a il stiu asa de bine...si dau totusi play...ma fetelor si atit de tare ma prinde, il studiez, miscarile, filmarea, privirea...ca parca l-as vedea prima data! E atit de captivant, nu am mai pomenit asa ceva....
Hobby
cory_box spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danat Nu stiu daca si voi patiti la fel, dar mi se intampla urmatoarea chestie la Michael: arata de ex una dintre voi un clip, ma uit la link, zic, a il stiu asa de bine...si dau totusi play...ma fetelor si atit de tare ma prinde, il studiez, miscarile, filmarea, privirea...ca parca l-as vedea prima data! E atit de captivant, nu am mai pomenit asa ceva.... Dana mama lu' Radu Stefan Hobby ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank"> "If you wanna make the world a better place, Take a look at yourself and then make a Change" "Man in the Mirror" - Michael Jackson |
io patesc.chiar tu mi-ai "facut-o" acu vreo 2 zile cu Freddie&Michael.
Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces
moana spune:
Stie cineva de cand e cantecul asta?
http://www.youtube.com/watch?v=2rQZ-L8KC_A
Am gasit scris pe undeva ca in 1997. Si am bocit iarasi. Omul asta striga de 12 ani si nimeni nu a facut nimica?
danat spune:
Stiti melodia asta? Eu nu ma satur s-o ascult...mi se pare delicata asa, si versurile frumoase de tot si simple. Mi-ar placea sa spuneti ce credeti si voi, daca va place sau nu... sa aveti o reactie, ca parca simt ca vorbesc in gol uneori cand postez cate o melodie cu el
Sun comes up on this new morning
Shifting shadows, a songbird sings
And if these words couldn't keep you happy
I'd do anything
And if you feel alone, I'll be your shoulder
With a tender touch, you know so well
Somebody once said, it's the soul that matters
Baby who can really tell, when two hearts belong so well?
And maybe the walls will tumble
And the sun may refuse to shine
But when I say, I love you
Baby you gotta know
That's for all time
Baby you gotta know
That's for all time
Moon shines down on this good evening
One warm kiss in the cold night air
For this good love i'm recieving
I'd go anywhere
Just as long as you were there
And maybe the walls will tumble
When I say, I love you
Baby you gotta know
That's for all time
Baby you gotta know
That's for all time
Oh, then on these quiet days
Where souls embrace
So silently
Oh, the rain may wash away
All these words that young lovers say
And maybe the walls will crumble
But when I say, I need you
Baby you gotta know
That's for all time
Baby you gotta know
That's for all time
Say that you'll never go
That's for all time
Baby you gotta know
That's for all time
.....
Hobby
danat spune:
Cory si voi mi-ati facut-o mie de muuulte ori, da' ce bine eeee....
Hobby
danat spune:
Intrebare: cine stie mai exact, care a fost relatia dintre el si Diana Ross? Stiu ca a fost apropiata cu Jackson 5 si apoi l-a ajutat sa propulseze in cariera solo..dar in rest?
Am gasit niste clipuri in care se uita la ea ca la ...o zeita. Cred ca a iubit-o mult. Voi ce stiti?
Hobby