King of Pop Michael Jackson
Raspunsuri - Pagina 80
Criss75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Biancas Rhoneea multumesc pt explicatii . Ti-ai spus punctul de vedere si eu mi l-am spus pe al meu, in care totusi cred. Gropita din barbie nu i se putea trage de la boala numita vitiligo si nici pometii schimbati. Eu am crecut cu melodiile lui Michael, si l-am plans ca si voi. Nu vreau sa ma cert cu absolut nimeni de aici,nu vreau sa intru in polemici cu aobsolut nimeni, daca e un subiect despre el am vrut sa ma descarc si eu de ceea ce ma doare... Daca doar il omagiati atunci am sa imi sterg mesajul initial. Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006) www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
Gropita din barbie o avea si cand era copil. Uite aici o poza, unde se vede foarte clar. Pometii, am mai spus, in urma arsurilor destul de grave suferite la fata si scalp in timp ce filma reclama la Pepsi a fost nevoit sa-si faca niste operatii.
Poza cu gropita.
http://www.showbiz.ro/muzica/3865714-michael-jackson-poze-cu-michael-jackson-biografie-michael-jackson/foto55
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
cory_box spune:
citat din mesajul lui rall cory_box, ultimul lucru pe care il vreau e sa te fac sa te simti rau sau sa ne certam Cu unele lucruri nu sunt de acord si atat, nu trebuie sa o iei personal, asa cum nici eu nu o iau. M-a deranjat videoul ala, mie mi s-a parut aiurea cu totul, nu numai acuzatia fatisa de pedofilie. Cand Paris isi aranja manusa in poseta, chiar nu parea deloc plictisita, ci doar incerca sa faca ceva cu mainile, sa isi sustraga atentia de la ceea ce se intampla in jurul ei pentru a nu fi coplesita de moment. Mi se pare de un prost gust extrem sa comentezi gesturile unui copil la inmormantarea tatalui sau ca fiind plictisite ori ale lui Janet "furioase". Aici ma refer iarasi la cel ce a facut videoul, nu la tine. |
rall : .nu am luat-o personal deloc, ca nu am scris eu articolele, eu am dat doar copy/paste.ca am crezut (partial) in unele chestii, sper ca am reusit sa ma fac inteleasa de ce.faza cu manusa, m-am uitat mai bine, e rasuflata.rall, iti dau dreptate cu prostul gust de a comenta, dar numai la general vorbind.pt. ca atunci cind esti cineva, esti in vizor tot timpul si ti se va interpreta si rastalmaci orice inflexiune din voce, orice gest, orice grimasa/ris/lacrima.e o porcarie, stiu, dar asa se intimpla.in situatia asta, nu ai decit 2 variante : 1. sa alimentezi cit mai putin criticile si 2.sa...escape.de aceea, in cazul lui Michael mi-am pus problema asta, pt. ca evitarea criticilor este practic imposibila cind talentul si ideile tale sint la ani lumina de a celorlalti.
mi-am pus si eu semnatura si sint tare curioasa cum apare.
Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces
danat spune:
citat din mesajul lui Biancas Criss, in ce an a avut loc accidentul al pepsi? Si ce s-a intamplat de fapt atunci? Pot sa te intreb? Pana atunci nu a avut loc nici o schimbare la fata lui? Toate i se datoreaza acestui accident? Credeti ce vreti...eu nu pot sa cred asa ceva!! Multumesc ca m-ati lasat sa imi spun oful!! Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006) www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
Nu este vorba ca nu credem, din partea mea (si cred ca fetele de aici gandesc si simt la fel), Michael putea sa-si fi facut si 100 de operatii estetice. Nu ambalajul conteaza in ecuatia asta!!!!
DELOC! Si nici ce ar fi spus el despre asta, era dreptul lui sa nu declare ...pentru toti cei care l-au iubit si ii apreciaza creatia asta e un lucru atit de insignifiant .........
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
Criss75 spune:
citat din mesajul lui Biancas Criss, in ce an a avut loc accidentul al pepsi? Si ce s-a intamplat de fapt atunci? Pot sa te intreb? Pana atunci nu a avut loc nici o schimbare la fata lui? Toate i se datoreaza acestui accident? Credeti ce vreti...eu nu pot sa cred asa ceva!! Multumesc ca m-ati lasat sa imi spun oful!! Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006) www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
Parca in 1983, Michael avea 25 de ani. Abia dupa acel accident au aparut schimbarile.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
rhoneea spune:
citat din mesajul lui Biancas Gropita din barbie nu i se putea trage de la boala numita vitiligo si nici pometii schimbati. Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006) www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
Vitiligo era de fapt replica la "a vrut sa fie alb","transplant de piele",in nici un caz la gropita din barbie sau pometi.
Vitiligo nu afecteaza decat aspectul pielii prin depigmentare.
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
cory_box spune:
The behind the scenes video footage from the 1984 Pepsi commercial Michael Jackson made live in front of 3,000 adoring fans, shows the severe burn Michael got on his head after his hair was covered with flammable material when the Pyrotechnics went off too early. Michael suffered second and third degree burns to his scalp and face. Michael later developed an addiction to pain killers as a result according to reports.
video e prea socant de vazut, cum zic cei de la protv.nu cred sa-l fi vazut multa lume pe cel full version pt. ca am inteles ca acum a fost released (dupa 25 de ani), si cei de la pepsi s-au suparat.
Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces
purple_blue spune:
Nu il cunosc de acum o luna....Eu una nu pot sa spun nimic rau despre el. Pt tot ce pare ciudat ma pun in locul lui si imi dau seama ca nu sunt nici 50% atata de OM cum este el. Sunt atatea exemple de artisti talentati care au luat-o razna definitiv dupa cativa ani de cariera.
Nu stiu daca dupa ce as fi trecut prin atatea continuam sa cred in dragoste, bunatate, daruire.
Sa fiu printre altele un "personaj sexy", si pielea sa mi se urateasca pe zi ce trece, lumea sa imi urmareasca si intrepreteze fiecare miscare, gest si actiune...
Nu stiu cum as fi fost daca trebuia sa iau calmante zilnic, sa sufar multiple operatii si sa ies in lume. Sigur nu mai aveam atata creativitate, atata daruire, atata nimic. Si sigur nu aveam o cariera de 45 ani in muzica.
Ca sa privim la rece, lista cu premiile pe care le-a primit:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_awards_received_by_Michael_Jackson
Pentru mine este un dar faptul ca pot, macar de la distanta sa studiez un asemenea om. Si imi pare rau ca nu am avut ocazia sa il cunosc personal. In toate interviurile si filmuletele private se vede bunatatea, sensibilitatea, daruirea pt. tot ceea ce inseamna muzica, umanitate, bun simt, si multe altele. Si imi pare rau ca nu pot sa am un suflet atat de bun.
felix76 spune:
I am in love!
http://www.showbiz.ro/muzica/3865714-michael-jackson-poze-cu-michael-jackson-biografie-michael-jackson/foto15
If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile
danat spune:
citat din mesajul lui purple_blue Nu il cunosc de acum o luna....Eu una nu pot sa spun nimic rau despre el. Pt tot ce pare ciudat ma pun in locul lui si imi dau seama ca nu sunt nici 50% atata de OM cum este el. Sunt atatea exemple de artisti talentati care au luat-o razna definitiv dupa cativa ani de cariera. Nu stiu daca dupa ce as fi trecut prin atatea continuam sa cred in dragoste, bunatate, daruire. Sa fiu printre altele un "personaj sexy", si pielea sa mi se urateasca pe zi ce trece, lumea sa imi urmareasca si intrepreteze fiecare miscare, gest si actiune... Nu stiu cum as fi fost daca trebuia sa iau calmante zilnic, sa sufar multiple operatii si sa ies in lume. Sigur nu mai aveam atata creativitate, atata daruire, atata nimic. Si sigur nu aveam o cariera de 45 ani in muzica. Ca sa privim la rece, lista cu premiile pe care le-a primit: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_awards_received_by_Michael_Jackson Pentru mine este un dar faptul ca pot, macar de la distanta sa studiez un asemenea om. Si imi pare rau ca nu am avut ocazia sa il cunosc personal. In toate interviurile si filmuletele private se vede bunatatea, sensibilitatea, daruirea pt. tot ceea ce inseamna muzica, umanitate, bun simt, si multe altele. Si imi pare rau ca nu pot sa am un suflet atat de bun. |
Foarte frumos ai spus!
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
ramonab spune:
Pe MJTunes se difuzeaza unul din concertele lui live: Things I do for you (live triumph tour)
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)