King of Pop Michael Jackson
Raspunsuri - Pagina 69
rall spune:
Eu NU cred ca si-a inscenat moartea.
Insa daca ar fi facut-o, chestia cu 'durerea lumii' nu vad cum ar fi putut sa il influenteze. Adica, daca murea acum, sau peste 30 de ani (... toti suntem datori cu o moarte, nu?) nu era tot aia?
Am suferit acum si nu peste x ani. Mi se pare acelasi lucru.
_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)
motanik spune:
Ei, cand se intampla, se intampla.
Dar sa o faci benevol, sa ii faci pe altii sa creada ca ai murit si sa stai intr-un colt sa urmaresti desfasurarea evenimentelor nu e ceva ce sa faca cinste unui om, oricare ar fi numele lui. Parerea mea.
Rall, in ciuda gandurilor ce vin de-a valma si nu se leaga toate, nici eu nu cred ca si-a inscenat moartea.
Edit: treaba cu durerea celorlalti, ba eu cred ca l-ar fi putut influenta. Toata munca lui de-o viata a fost pt lumea asta care a stiut in final sa-l si rasplateasca, printr-un omagiu impresionant (si aici ma refer la faptul ca albumele lui sunt din nou in top, dupa zeci de ani de cand au fost lansate). Nu cred ca ar fi fost in stare s-o raneasca astfel, avand in vedere ce am zis deja si anume faptul ca se putea retrage altfel, in liniste. Doar daca, in afara de retragerea pt a trai in liniste, urmarea sa vanda din nou milioane de albume. Ori la mine asta nu se pupa cu imaginea pe care o am despre el, in nici un caz nu cred ca banii i-ar fi putut lua mintile in asa fel incat sa isi insceneze moartea pt a castiga mai multi.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
danat spune:
Motanik albumele lui sunt in top din nou pentru valoarea lor si nu pt ca lumea a tinut sa il omagieze cumparandu-le. Parerea mea.
Cat despre inscenari, e adevarat, eu am recunoscut de la inceput ca poate fi o idee de batut campiile cu gratie, insa eu nu am renuntat de tot la ea. Nu cred ca ar fi fost ideea lui Michael si, de fapt, ma gandesc ca poate aceasta idee le-ar fi venit producatorilor, in urma repetitiilor care nu cred ca decurgeau chiar asa perfect...si ca atare, intre varianta 1: un esec dupa 2-3..-7 concerte si lumea (partial) dezamagita de un Michael obosit si care nu s-ar mai ridica la nivelul asteptarilor = bani pierduti pt AEG si varianta 2: moare in plina forma fizica (chipurile) cand tocmai isi pregatea relansarea si fanii fierbeau de curiozitate si nerabdare = incasari ulterioare din albume etc. Cum sa zic, ca sa nu sune aiurea, dar oricum tot ca naiba va suna: s-a ales momentul oportun pt murit. Daca se intampla inaintea programarii concertelor, in mod sigur nu existau asa vanzari de albume.
Concluzia mea este ca Michael era oricum bolnav, nu putem stii cat ar mai avea de trait, insa cel putin si-a refacut situatia financiara si are ce lasa copiilor. Stiu ca suna dur, dar stim toate zvonurile legate de bolile lui grave. Si cred ca, influentat de atitia oameni cu interesul sub forma $$$ , poate ca si-a calcat pe principii si a facut asa cum i s-a spus/ dictat.
Cred ca asta e scuza cea mai valabila pe care o pot imagina si gasi pt o posibila inscenare. Ca a facut chiar si asa ceva pt copiii lui.
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik in nici un caz nu cred ca banii i-ar fi putut lua mintile in asa fel incat sa isi insceneze moartea pt a castiga mai multi. |
Poate pentru liniste?
Oricum, nici eu nu cred.
Si fiindca suntem pe pagina 69, un clip seeexy
E la 3:01.. si apoi 3:10-3:12 ce expresie are
_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)
cory_box spune:
mama, mama, da ce de discutii aprinse astazi.spuneti-mi si mie ce s-a intimplat ca eu nu mai prididesc cu cititul.m-ati bulversat de cap.ca doar nu credeti chestia cu siteul MJ ????.hai, mai, ce naiba, eu va stiam fete serioase.pleaca omul putin la mall, si cind se intoarce, ce gaseste aici : o debandada totala.
danat: si eu asa ceva am inteles ca ar fi siteul lui MJ .numai ca eu nu cred asa ceva .n-am prea inteles nici ce-i cu melodia butterflies.cine a pus-o pe site, si de ce a creat asa rumoare, ca nu stiu sa fie noua (bine ca nici nu am studiat prea atent, ca am citit alte chestii mai palpitante).
adrianka : eu nu prea cred ce se scrie pe siteul ala, insa in ceea ce priveste pe usher, sau brooke shields, sa fim seriosi, am vazut eu si pe la case mai mari jucind teatru (desi se poate linistit admite varianta si ca ei nu ar fi informati, la asta v-ati gindit ?).acum ca au plins fals sau mai putin fals, cei doi (usher si brooke), io nu cred ca asta-i dilema.ci de ce s-au eschivat sa vina la memorial cei mai apropriati lui,.ei, asta nu inteleg eu , chiar fara sa fii descoperit siteul hoax.
b.aly : eu iti raspund doar atit, citandu-l pe napoleon : "nimic nu rezista in fata banilor".if u know what i mean.
alexia 27 : vii din thai ? netul pe avion e un serviciu exclusivist oferit numai de anumite companii (trebuie sa te interesezi).dar poti face alte lucruri.e asa de fain printre nori, cu muzica lui Michael, simti ca plutesti, ca zbori...stai ca am luat-o razna, alexia.am vrut sa zic ca iti doresc drum bun.
motanik : The Way You Make Me Feel eu atita am de zis :mmmmmmmm.
si zici ca din cauza ta am sughitat aseara ? si eu care credeam ca de la ardeiul iute.dar vad ca tu ai studiat serios de tot problema.am citit ce ai scris, cam aceleasi dubii le am si eu, dar eu nu mai cred nimic.
anka77 : da, in 26 a fost creat hoax.stiam ca s-au miscat repede baietii, de aceea am ramas cu impresia de 25.
cory_box spune:
parerea mea e sa o lasam mai balta cu hoax-ul si sa mai vorbim putin si de muzica lui, ca eu din cauza gindurilor, nici nu mai pot sa scriu frumos (nu ca as sti, dar macar ma straduiesc, atit cit ma duce capul).eu zic sa luam o pauza cu asta, ca ceva adevar tot o sa iasa la iveala, dar nu acum imediat.si va zic de unde.sa-l citez tot pe cel de pe hoax , ca totusi bine zice cu copiii lui.
deci, daca copiii pleaca la ceva studii sau overseas (dispar din reflectoare) intr-o luna doua, eu zic ca atunci poti sa-i pui intrebari mai serioase.pentru ca doar cei de pe hoax, n-or fi nostradamus.
motanik spune:
Cory, care va sa zica ne arunci galusca (siteul hoax) si apoi ne intrebi de ce mancam?
Dana, sigur ca albumele sunt in top pt valoarea lor dar daca nu murea nu erau nu? Au crescut vanzarile ca urmare a mortii lui din 2 motive.
1: stii cum e, cand auzi toata ziua o melodie peste tot unde te duci, ajunge sa iti placa tare mult si cand ajungi acasa o pui si tu sa iti mai cante o data. Cam asa si cu cei mai noi fani. Prietena mea l-a considerat mereu pe Michael ciudatel si a refuzat sa-l asculte. Dupa ce a murit el atata l-a auzit pe toate canelele, in toate magazinele, incat cine crezi ca e acum fan infocat? Asa si cu multi dintre cei mai noi fani, sunt multe fete si aici pe subiect care au recunoscut ca nu au fost niciodata innebunite dupa el dar acum dupa moartea lui asculta, citesc, vad tot ce tine de el.
2. multi dintre cei care au cumparat dvduri, cduri, carti samd cu Michael au facut-o ca pe un omagiu pt el. Ma includ aici. Am toate albumele lui pe casete acasa in Ro iar aici mi-am cumparat cu ani in urma dvduri cu filme si concertul de la Bucuresti si am downloadat ce imi lipsea. Acum insa am considerat ca e singurul mod de a-mi arata respectul pt el cumparandu-i albumele. Am bolduit mai sus cumparat pt ca in ziua de azi, nu-i asa, mai toti tragem de pe net muzica, filme gratis. Cu toate astea, la moartea lui Michael vanzarile de albume au sarit in aer. Oamenii puteau sa le traga gratis de pe net, dar nu au facut-o (ma rog, or fi fost si care au tras nu neg) ci au cumparat din magazine. Asta pt mine spune multe despre respectul acordat artistului.
Rall, eu raman la parerea ca linistea si-o putea gasi si retragandu-se cum a facut-o anii trecuti. Serios acum, in ultimii ani, in afara aparitiilor dorite de el (interviuri, concerte aniversare), de cate ori ati citit/auzit ceva despre el?
Poate am ramas eu in urma cu stirile, altfel chiar mi s-a parut ca a intrat in umbra.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
danat spune:
Cory pai noi aici nu despre supozitiile si teoriile de pe hoax batem campiile, ci despre mesajele audio inregistrate (vezi in paginile de mai sus linkurile postate de anka77) si care ni se par unora, ca ar aduce cu vocea lui MJ. cat despre copii, exact asta spusesem si eu acum 1-2 zile, cred ca vor 'disparea" ei cumva...si atunci sa vezi scenarita.
Cat despre Gardasil, stiu ca se face numai intre anumite limite de varsta (preferabil fete f tinere). Eu una nu mi l-as face.
Motanik acum am inteles ideea cu omagiul adus lui Michael prin cumpararea albumelor lui Eu nu am prins ideea, ca eu nu downloadez de pe net, nu de cumintenie, ci pur si simplu prefer originalele. Atit cat imi pot permite.
Hobby
danat spune:
Dulce, dulce si curat
Hobby
simonacip spune:
Corry..NUNUNU pentru Gardasil
In rest ce sa zic ..cu Hoaxul nici eu nu prea cred. Ar fi prea frumos sa nu fie mort...mai ales acum ca l-am descoperit si eu pe MJ..dar din pacate lucrurile stau altfel...Ceea ce insa imi ridica semne de intrebare este complotul, cloaca, interesele etc. Asta da, aici pare ca a fost ceva mai mult decit intimplarea care a facut sa moara chiar inaintea concertelor...
Dar va spun sincer acum ce gindesc...ce viata ar fi avut, cit ar mai fi dus-o, ce se mai putea face????Ooof
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"