King of Pop Michael Jackson
Raspunsuri - Pagina 70
danat spune:
Moaaa ce am gasiiiit!!! Ascultati-l fetelor, va unge pe suflet! Melodia lui Freddie interpretata minunat de Michael!
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
danat spune:
Si impreuna Freddie si Michael in aceeasi melodie:
(din pacate, aici n ueste sunetul asa bun ca la versiunea solo)
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
anka77 spune:
Eu ma retrag, noapte buna fetelor, poop Michael wherever you are!!!
Again I say thank you
, thanks to God.
In the past I've gone from – Where is he? To here he is again.
http://community.webshots.com/user/anka77
ADRIANKA spune:
Dana, este super, cum se imbina vocile lor, puternica si vibranta a lui Freddie si delicata si dulce a lui Michael. Foarte frumos! There must be more to life then this...si amandoi cred ca au aflat deja.
Criss75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka77 daca aveti timp ,rabdare,nervi sa vedeti interviul acordat de Joe Jackson lui Larry King,va invit aici http://www.youtube.com/watch?v=usEN9aZ-aCg&feature=channel, interesante afirmatii. Sunt mai multe parti, enjoy If you wanna make the world a better place Take a look at yourself,and then make a change( man in the mirror) http://community.webshots.com/user/anka77 |
O fi ele (afirmatiile) interesante, dar mie mi se face instantaneu greata doar vazandu-l pe animalul ala numit "tata".
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
rall spune:
Ascultati radio MJ - http://www.mjtunes.com ?
E simpatic, profesional, cu remixuri si variante mai putin cunoscute... Mie imi place, poate merge chiar pus pe prima pagina.
A aparut cam cu 2 saptamani inainte de... noaptea aia urata.
_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)
cory_box spune:
danat : nu am raspuns, ca am fost plecata.tot drumul am ascultat Michael, asa ca sint iarasi in transa, o sa ma scuzati daca zic prostii mari.de fapt, n-am nimic de zis.sint pe nicaieri.danat, am vrut sa zic ca am citit aseara discutiile despre inregistrari, si le-am si ascultat tot de pe forumul hoax.de acolo sint.toata lumea era in delir, dar eu nu cred.daca reusesc sa le gasesc (ca am un obicei prost sa nu salvez) o sa le postez.
a mai aparut pe hoax ceva noutati, nu stiu daca le-ati citit :
http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/
danat : chiar aseara sotul meu asculta michael&freddie, si m-am uitat la toate versiunile, ca ai vazut ca freddie in unele, are asa o voce mai puternica putin si am impresia ca-l acopera pe Michael.
motanik : tot pe forumul hoax (daca nu ma credeti o sa caut expres pentru voi) postase cineva un thread de genul : dar ce parere aveti sa puneti la indoiala faptul ca un om a murit de adevarat.si un fan i-a raspuns ca recunoaste ca e un lucru f. urit, dar ca el isi doreste foarte tare ca Michael sa traiasca, incit nu-l mai intereseaza.cam asa ceva.
tot ieri seara, ma uitam la un interviu de-a lui Michael in care repeta de 3 ori : i'm tired (se referea la presa).se vedea pe el efectiv ca nu mai suporta, deci eu cred ca el nu ar fi scapat niciodata de ei.ar fi ramas inchis, cum zicea cineva in temnita de la neverland.m-am uitat azi si la interviul cu joe jackson; avea palaria pe ochi, nici nu-i vedeai privirea.dar mi s-a parut tot asa, destul de calm.nu mai stiu ce sa zic.
Fania spune:
Nici eu nu cred o iota din teoria asta a conspiratiilor, mai ales ca am trait o drama. Pe 23 Iunie a murit cel mai drag, mai bun, mai adevarat si mai sincer prieten pe care eu si sotul meu l-am avut, a murit la fel ca Michael, la 51 de ani, fulgerator, neprevazut, in 15 secunde, alaturi de sora lui medic, venita de pe alt continent pentru o vacanta acasa. A murit si chiar si atunci cand l-am vazut fara viata nu puteam crede ca s-a intamplat, cand cu 2 zile in urma am ras si s-a jucat cu baiatul meu asa cum o facea intotdeauna. Nimeni nu a stiut niciodata ca ar fi avut probleme cardiace, a lasat in urma o sotie si un copil minunat si multa durere pentru cei care l-au iubit cu adevarat.
Viata este uneori cruda. DA, se intampla si nu sta in puterea noastra de a schimba nimic chiar daca uneori ni se pare ca traim un cosmar.
Iata ca si dupa ce a murit Michael, lumea trebuie sa rascoleasca din nou totul, pana si moartea lui, nu avea voie sa moara ca si cum am avea puterea de a ne alege acest moment.
Haideti sa acceptam ca s-a intamplat, ca desi iubea viata si respira muzica prin toata fiinta lui nu a mai avut sansa de a straluci din nou, pentru ca sunt sigura ca ar fi stralucit. Trebuie sa disecam, sa gasim deosebiri si inadvertente dar totusi se moare ....se moare si atunci cand nu te astepti ca se va intampla.
Era pana la urma OM asa cum spunea chiar el, si putem in cateva secunde sa pasim in acel taram de dincolo. Uneori se intampla, chiar daca ne e greu sa intelegem si sa acceptam asta.
Ar trebui sa-l iubim pentru ceea ce a fost si pentru ce a facut, s-a deviat mult de la primele pagini, iata cat de usor este sa imprumutam din personalitatea lui Bashir....sau cat de multi ca el pot exista si creea scenarii pe Hoax.
[poze]
rall spune:
citat din mesajul lui Fania Ar trebui sa-l iubim pentru ceea ce a fost si pentru ce a facut, (..), iata cat de usor este sa imprumutam din personalitatea lui Bashir.... |
Adevarat
Imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat cu prietenul tau... Dumnezeu sa-i odihneasca in pace
_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)
cory_box spune:
citat din mesajul lui danat Moaaa ce am gasiiiit!!! Ascultati-l fetelor, va unge pe suflet! Melodia lui Freddie interpretata minunat de Michael! Dana mama lu' Radu Stefan Hobby ************************************** www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank"> "If you wanna make the world a better place, Take a look at yourself and make a Change" "Man in the Mirror" - Michael Jackson |
danat : offfffffffffff, ce mi-ai facut.cind aud melodia asta iarasi imi vine sa pling.nu-mi vine sa cred.imi tin toata ziua capul ocupat cu diverse hoaxuri, dileme, probleme (risul lumii), si vii tu sa strici tot.mi-a pierit cheful de orice.