King of Pop Michael Jackson
Raspunsuri - Pagina 6
CRISMIR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Daaaaaaaaaaa, imi place ideea de "melodie a zilei" Am rugat-o pe mirela sa puna pe DC o poza, un simbol...ceva marca MJ, sa-l avem in fata zi de zi. Si cand dam click pe poza (sau ce-o fi) sa ajungem aici, la subiectul nostru! Va face asta saptamana viitoare! Super! Mai, dar voi vedeti cat de sexy era Michael in clipul asta? Dirty Diana. Super super sexy! Corp frumos, miscari provocatoare.. |
Da,da,asa este..si mie m-i se pare sexy si scump tare,era asa de frumusel aici...si cata forta avea in cantat...putere..nu stiu cums a zic...ma uit acum la ultimul videoclip de la repetitii si imi dau seama ca el chiar era bolnavior dragul..pt ca nu se mai misca la fel,era mai lent totusi...asa realizez ca poate chiar a avut ceva,offfffff,a suferit de ceva...stiu e si vasrta,50,fata de 30,dar totusi...atat de rau imi pare ca a murit,ma doare sufletul
CRISS nu te necajii aiurea...lasa oamenii sa vorbeasca..sau sa nu vorbeasca...important e ca suntem noi aici si cel mai important e ce simtit tu...eu ma simtimplinita ca intotdeauna am avut incredere in M...niciodata nu l-am crezut in stare de ceva urat,rau.
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
ADRIANKA spune:
Si mie mi se pare super sexy in videoclipul de la "Dirty Diana"...chiar imi trecuse prin minte ca ce bine ar fi fost sa ramana asa, nu mai aveau gurile rele ce sa comenteze in legatura cu infatisarea sa...
Iar clipurile personale sunt super, e un dulce si se vade cat de mult ii place sa se distreze si sa faca glume altora...Totul e natural la el..Manca-l-ar mama
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Iti trebuie o secunda pentru a te indragosti si ani buni pentru a intelege ce e iubirea...
Alexia27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Michael se joaca in Neverland |
Doamne...am ramas Si omul asta, copilul asta venea peste un an in Bucuresti si tinea tot stadionul ala in palma si il invartea in jurul degetului cum vroia el?! Omul asta e magic! Sa se transforme asa din copil pus pe sotii inntr-un uragan pe scena, intr-un barbat capabil sa seduca doar cu un gest, intr-un zeu al dansului si al ritmului...asa ceva nu o sa mai existe veci!
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
Alexia27 spune:
Am uitat creva si nu vreau sa editez: am observat ca pe catelul lui Gregory Peck il chema Blanket. Sa fie doar o coincidenta? Sau porecla micutului sre de-a face cu vreo poveste legata de Blanket? Cumva, tre sa fie o istorie de unde i-au pus porecla asta.
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
oana_n spune:
L-am auzit chiar pe el zicand ca l-a alintat Blanket (paturica) deoarece era un cuvant frecvent pe care il folosea cu cei apropiati lui, cu cei foarte dragi. Mereu ii alinta pe cei din jur cu apelativul asta si i s-a parut tare potrivit pentru micut.
Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale
cory_box spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alexia27
Doamne...am ramas Si omul asta, copilul asta venea peste un an in Bucuresti si tinea tot stadionul ala in palma si il invartea in jurul degetului cum vroia el?! Omul asta e magic! Sa se transforme asa din copil pus pe sotii inntr-un uragan pe scena, intr-un barbat capabil sa seduca doar cu un gest, intr-un zeu al dansului si al ritmului...asa ceva nu o sa mai existe veci! I am alive and I am here forever Michael Jackson |
mamaaaa, ce fain se joaca.si dupa aceea se transforma in profesionistul scenei.huh, ce combinatie...
daca te gindesti ce pierdere pentru copiii lui.cite puteau sa invete de la el.am inteles ca cel mic stie sa "moonwalk"-eze.
ardeiash spune:
tot din colectia private home movies..
food fight - nu cred ca e "nebunie" pe care sa n-o fi facut-o..
s-auzim numai de bine! si
mihutza11 spune:
super ideile cu tema/melodia zilei!
cat despre home movies.. le-am vazut si eu pe toate si imi place asa de mult ce frumos se juca, inocenta lui si cum rade el asa din tot sufletul!
stiam de faza cu printesa Diana.. este un OM la superlativ!!
(am scris "ESTE" pt ca eu inca asa simt!)
Dirty Diana - imi place mult.. cred ca in perioada asta arata cel mai bine, si ma refer si dpdv al operatiilor.. nu l-am blamat pt ce si-a facut, dar asa zic eu ca aici arata super..
Si chiar asa desi era slabut, frate avea ceva al lui, ceva ce te electriza privindu-l.. si te facea sa il visezi..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
motanik spune:
Ce nebunie e acolo, nu pot decat sa fiu fericita pt ca s-a si distrat in viata asta scurta in care atat a suferit. Am ras si eu cu el la toate prostioarele, ca un copil, cum au putut sa-si bata altii joc de sufletul lui pur....
Mi-ar fi placut tare sa-l cunosc personal, oare cati dintre noi nu si-ar fi dorit sa fie partenerul de joaca al acestui om minunata, caci in suflete, nu-i asa?, toti vom ramane pana la sfarsit copii.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
www.youtube.com/watch?v=UyfQOTCCbXg" target="_blank">The King has left the building
dariaevelin spune:
:((((
ma bucur ca ati decis sa continuam. Eu inca nu mi-am gasit(sau regasit) puterea de-a scrie.
Totusi....impartind dragostea pt Micheal, vroiam sa va spun ca am in format pdf carticica care a fost impartita la ceremonie. daca o vrea cineva sa-mi spuneti