King of Pop Michael Jackson
Raspunsuri - Pagina 5

Criss75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alexia27 Criss, nici una din noi nu crede ca Michael a fost vinovat. Niciuna! Indiferent daca Chandler a facut sau nu declaratia. Dar, vezi tu, gura lumii sloboda...prea sloboda. Si rea. Cruda si fara pic de etica sau scrupule. Au vorbit si vor mai vorbi. Pana cand or sa gaseasca pe altcineva pe care sa il toace. Si atunci, despre Michael vor fi spuse numai ce merita sa fie mentionat: incredibilul sau talent si incredibila sa generozitate. Il vor lasa in pace, in sfarsit. I am alive and I am here forever Michael Jackson |
Ce ma deranjeaza pe mine ca intotdeauna, indiferent de situatie, o minciuna e mai credibila decat adevarul.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii

iarina spune:
E f. buna ideea cu melodia zilei...eu din pacate zilele astea voi fi mai ocupata si n-o sa am mult timp sa scriu, dar o sa mai arunc un ochi pe aici. Dirty Diana e f. faina, eu insa nu ma pot decide care imi place mai mult ....sunt multe: Billie Jean, Beat it, Bad, Liberian Girl, Thriller, Little Susie, Leave me alone...ooof sunt multe. Billie Jean este totusi una dintre favoritele mele, imi place sound-ul si ritmul, e geniala.

anka77 spune:
Uitati aici un articol super cu David Gest, prietenul de o viata al lui Michael, ce frumos vorbeste despre el......
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/2507359/David-Gest-talks-to-The-Sun-about-Michael-Jackson-being-a-normal-guy.html

crisiacob spune:
Hai sa invatam chiar de la Michael cum se danseaza Moonwalk. Cat de tare este clipul cu Jordan!!!!!
Tot e superb iar lectia de dans incepe la min. 2:35
http://www.youtube.com/watch?v=8L7K5xsa6cs
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

motanik spune:
De asta am si zis sa avem melodia zilei si tema de discutie pe marginea ei ca sa nu avem o varza de subiecte.
Nu trebuie sa fie neaparat melodia preferata a cuiva. Prima care pune dimineata melodia zilei alege de ce o vrea pe aceea si noi celelalte comentam tot ce tine de melodie, versuri, clip samd.
Plus cum s-a propus poate sa existe si o tema a zilei, la fel, ca sa nu facem o varza din discutii.
Ma bucur sa vad cate suntem aici. Si ma bucur la gandul ca Michael ne citeste, de undeva si zambeste, asa strengar cum o facea el.
Dirty Diana a fost scrisa pt Diana Ross. Cat de bine arata acolo in clip si cat de bine simbolizeaza clipul viata lui, cu multimea in delir la vederea lui.
Super faza cu Wembley si printesa Diana, demonstreaza inca o data cat de atent era la cei din jur si cat de tare ii pasa.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
www.youtube.com/watch?v=UyfQOTCCbXg" target="_blank">The King has left the building

motanik spune:
Dragul de el la shopping cat de dulce e si ce se distreaza, cat de tare isi dorea sa fie un simplu om, sa se amestece printre ceilalti...
--------------------
www.youtube.com/watch?v=UyfQOTCCbXg" target="_blank">The King has left the building

motanik spune:
Ah si in ala dancing in the car, cat de bine dansa chiar si cand statea pe scaunul masinii, incredibil, ce fel simtea muzica... Mi-e atat de dor de el...
--------------------

cory_box spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik De asta am si zis sa avem melodia zilei si tema de discutie pe marginea ei ca sa nu avem o varza de subiecte. Nu trebuie sa fie neaparat melodia preferata a cuiva. Prima care pune dimineata melodia zilei alege de ce o vrea pe aceea si noi celelalte comentam tot ce tine de melodie, versuri, clip samd. Plus cum s-a propus poate sa existe si o tema a zilei, la fel, ca sa nu facem o varza din discutii. Ma bucur sa vad cate suntem aici. Si ma bucur la gandul ca Michael ne citeste, de undeva si zambeste, asa strengar cum o facea el. Dirty Diana a fost scrisa pt Diana Ross. Cat de bine arata acolo in clip si cat de bine simbolizeaza clipul viata lui, cu multimea in delir la vederea lui. Super faza cu Wembley si printesa Diana, demonstreaza inca o data cat de atent era la cei din jur si cat de tare ii pasa. -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra www.youtube.com/watch?v=UyfQOTCCbXg" target="_blank">The King has left the building |
motanik

am mai vrut sa fac o precizare : ca nu inseamna ca daca noi am hotarat clipul si tema zilei, acuma daca vine cineva cu o stire de senzatie o sa ia rosii in cap.numai ca posibilitatea asta e cam mica.zilele trecute, stirile veneau buluc si de aia lumea scria de-a valma, ba s-au mai introbagat si unii care nu-l plac, dar aici nu mai este cazul.acum putem dezbate linistite diverse subiecte.
in plus, de ex. s-ar putea ca anumite teme pe unii sa nu ne preocupe foarte tare sau sa nu fim la curent cu stirea, dar it's ok nu e musai de scris in ziua aia la subiect.
dar per total sa se mentina o linie, ca altfel repet se face o varza sau se ajunge la o plafonare.uitati-va si la orice fel de emisiune exista intotdeauna o tema de discutie indiferent de invitati.this is it.

motanik spune:
Mirela, ce mi-ai facut...
fetelor, neaparat uitati-va neaparat la toate filmuletele puse de Mirela. Ala la Neverland e bestial, cand il arunca in apa copiii sau cand ii sparg oul in cap, cat de adorabil a putut sa fie omul asta.
Si la filmarea de la You rick my world, cat de bine s-a distrat.
Si daca dati click pe aia cu Neverland la youtube o sa gasiti mai multe private home movies, hai ca am de lucru acum, sunt extraordinare toate, nu multi au vazut aceasta fatza a lui Michael pana acum.
--------------------

oana_n spune:
pentru ideea cu melodia zilei. subscriu si imi place.
Dirty Diana...evident versuri tare sincere si profunde. Pana la urma nu a facut altceva decat sa isi puna viata si sentimentele pe tava in fata fanilor. E tare energic in clip si cu cat ma uit mai mult la el cu atat am senzatia ca era facut din elastic. Loredana Groza zicea la pro tv ieri seara ca fiecare bataie de ritm era acoperita,daca isi arunca palaria o facea exact pe batai de rimt, cadea in genunchi pe scena, cadea pe ritm, la fel se si ridica....traia ritmul din plin. Si asta nu o facea rational, adica nu gandea fiecare secunda de miscare....asa ii iesea.
E tare sexy cand isi desface camasa, desi nu tragea de fiare la sala si era slabut mie mi se pare super sexy. Iar efectul ala in care ii flutura camasa in spate....wow. Pe mine aia ma da gata.
Faptul ca ascos melodia din concert pt a nu se simti naspa Lady Di...Doamne cate spune despre el. Mereu se gandea la cei din jur atat de atent si de profund...sa nu faca ceva care sa ii deranjeze. A fost altruism intruchipat.
Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale