King of Pop Michael Jackson

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

Niste dulcei toti 3

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

foarte dragut acest video.

am mai gasit acum o stire :
http://omg.yahoo.com/news/lawyer-reports-debbie-rowe-relinquishing-custody-for-cash-are-completely-false/25205
si poze :
http://www.accesshollywood.com/michael-jackson-death-investigation-whos-who_gallery_2033?source=omg
http://www.accesshollywood.com/michael-jacksons-children_gallery_2051?source=omg
http://www.accesshollywood.com/the-jackson-family_gallery_2031?source=omg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

un articol interesant :

http://www.newkerala.com/nkfullnews-1-72803.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui cory_box

un articol interesant :

http://www.newkerala.com/nkfullnews-1-72803.html

fara suparare dar mie nu mi se pare nimic interesant in articol.
aceleasi acum,dupa moartea lui s-au gasit care sa-l tot traga de dos,ca facea si dregea ,ca implora dupa medicamente ,ca isi albea pielea (probabil facea baie in clor) ca-si "jupuia" pielea(probabil napirlea ca serpii)
De ce naiba n-au vorbit cit era el in viata,sa-i atentioneze pe cei care l-ar fi putut ajuta,daca intr-adevar implora dupa medicamente.
Iar chestia cu inalbitul pielii e deja exagerata,ar trebuie sa mai coafeze putin minciuna.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Nu vreau sa mai ascult nici un moment ce spune presa asta despre Michael. Sunt niste profitori cu totii, vor sa scoata cat mai multi bani in continuare, murdarindu-i imaginea chiar si dupa moarte. Asa de bine i-a imaginat pe jurnalisti in "leave me alone", exact asa sunt, niste guri care toaca continuu, ca au motive sau nu...

Mi se pare foarte sexi Michael in videoclipul melodiei de astazi! Ii sta atat de bine langa Lisa Marie, poate daca mergea relatia lor mai mult timp, le-ar fi inchis gura hienelor.

Felix

If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...

That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
If you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Un alt aspect pe care nu-l inteleg eu e "explozia" pozelor si a home video-urilor.De unde apar ??Cine le face publice???
Parerea mea despre "gest",foarte urit!Oricine ar fi ala sau aia care le detine si acum le vinde,ca sigur nu le da moca(si chiar moca de erau)foarte,foarte urit sa-i faca publica acum toata viata lui intima.Cele mai frumoase momente ale lui cu copiii sunt acum pe toate gardurile.

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Un alt aspect pe care nu-l inteleg eu e "explozia" pozelor si a home video-urilor.De unde apar ??Cine le face publice???
Parerea mea despre "gest",foarte urit!Oricine ar fi ala sau aia care le detine si acum le vinde,ca sigur nu le da moca(si chiar moca de erau)foarte,foarte urit sa-i faca publica acum toata viata lui intima.Cele mai frumoase momente ale lui cu copiii sunt acum pe toate gardurile.

Si totusi Hannen,nu-i mai bine sa-l vedem asa decat sa vedem toate ordinariile din ziare?

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

iti spun eu cine: Joe Jackson..
am vazut ca vorbea la Larry King un avocat parca si a zis ca ABC-ul il platesc pe Joe pt a face publice aceste filmulete.. si au mai zis nu stiu ce, dar din motive de pitica nu am putut sa fiu prea atenta..

articolul ala, ultimul pus aici si mie mi se pare o porcarie.. oricum eu nu cred ce scrie tabloidul The Sun.. pt mine CNN e o sursa destul de credibila, oricum e printre putinele la care ma uit..

aaa.. inca ceva.. in general majoritatea celor care au aparut pe la tv sa dea diverse interviuri, sa vb despre viata lui MJ sunt platiti pt asta...

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aseara am cumparat revista Bravo, pentru postere. Mi s-a parut decenta, fara articole scandaloase... Am descoperit in revista talentul lui la desen.

http://www.2ndcafe.com/hand/?p=111

If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
If you'll just Smile...

That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
If you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

ati ascultat melodia zilei in spaniola? am avut o mare surpriza pe albumul bad lansat acum intr-o editie speciala sa o aud..e ciudat rau sa il auzi cantand in spaniola..mi-e asa dor...

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna dimineata Michael, buna dimineata fetelor!
Ati vazut in filmuletul pus de Rhoneea la final cand o intreaba pe Paris care e dorinta ei, ce zice? I wanna do what you do, sing and dance...
Urma sa fie o surpriza si pt copii turneul, nu-l vazusera niciodata pe scena.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput