King of Pop Michael Jackson

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Oooof, iar plang... Citesc pe youtube mesajele celor care ii asculta muzica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

eu n-am reusit sa vad ceremonia aseara live, asa ca doar acum am apucat sa ma uit la cateva fragmente pe youtube; m-am uitat doar putin pentru ca am inceput sa plang si am continuat sa ma uit la clipuri de-ale lui; Michael inseamna muzica si dans si energie si iubire.. si.. si.. iar nu un cosciug acoperit cu trandafiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

Si eu subscriu la Dirty Diana; e melodia mea prefrata de la Michael;
Dar daca vorbim de secvente care ne plac din clipuri, in "Will you be there" imi place cum se invarte el pe la minutul 2:08

si imi mai place si dansul dinspre finalul clipului ..de pe la min 4:00
la 4:48 e iarasi fain
si copilasul care "traduce" pentru surzi "poezia" lui Michael.

Foarte frumos!

Multumim Michael!

You'll be always in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Haideti sa invatam si noi the moonwalk!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

pe mtv e top 40-cred ca va uitati.e la off the wall.
azi m-am dus sa-mi imprim un tricou cu coverul de la bad.doamna de la firma ma intreaba : il doriti pe Michael? (adica daca vreau desenul cu Michael de pe memory stick).sa nu va spun cu ce ochi se uita la mine.dup-aia m-am plimbat tantosa cu tricoul prin oras si aveam impresia ca se holba toata lumea la Michael al meu.si chiar cred ca asa si era.eu una daca vedeam pe cineva cu ceva cu Michael intorceam si capul.dar sa va spun ceva.nu am vazut pe nimeni in tot orasul (timisoara)cu ceva sa-ti aminteasca de Michael (tricou, sapca, geanta).unbelievable

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Lumea a pierdut un inger...la concluzia asta am ajuns zilele astea si ma doare...simt ca am pierdut o parte din mine, simt ca lumea e mai goala, mai simpla si mai urata fara EL!! Aseara m-am umflat de plans...dincolo de faima, dincolo de valoarea incontestabila...a fost un OM, a fost un frate, un copil, un prieten, un tata! Nu l-am privit niciodata asa! Mi s-a rupt inima la fiecare discurs, la fiecare cantec si cand am vazut scena goala m-a durut si mi-am dorit sa apara...sa-i vad zambetul acela minunat, sa-i aud vocea...a durut...mai mult decat mi-am inchipuit ca putea sa ma doara Am vrut sa strang in brate copilita lui sa-i alin durerea...Off Doamne!!!

Sper ca acum sa-l lase in pace presa...desi...nu cred ca va avea liniste . Imi inclin capul in tacere in fata marelui OM care a fost Michael Jackson. Va ramane in inima mea pentru totdeauna...

Rest in Peace my King!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

si eu oscilez intre agonie (lacrimi) si extaz (tocmai am dansat pe bad) si incerc cit pot sa nu ma mai las prada tristetii, e greu...stiu ca asta se cam cheama depresie, dar ma fac ca nu observ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Votez si eu pentru Dirty Diana! E melodia mea preferata de la el. Dansul si ritmul imi plac in mai multe melodii, dar asta imi place in totalitate. Mai vin si eu din cind in cind pe la voi...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

multe pt deschiderea subiectului

Eu is nervoasa rau si trista...cum adica i-au scos creierul???....eu nu inteleg de ce nu a reiesit motivul mortii la analizele de sange...e foarte ciudat..ce vor sa mai vada???...offfff...nu-l mai lasa in pace

Acum aici e valva mare cu ce se intampla cu copii...ce mi-ar place sa nu mai zica nimeni nimica,sa-i lase in pace ...sa fie doar muzica lui si sa nu mai aiba treaba cu familia...dar sigur nu va fi asa......offf...

Am sa vin si eu aici din cand in cand.

NELIA,fosrte frumos ai spus dincolo,exact asa simt si eu

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput