King of Pop Michael Jackson
Raspunsuri - Pagina 119
ainex_po spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rhoneea Buna seara fetelor - Michael Mi-a fost dor de voi,de subiectul nostru si de iubirea noastra comuna Michael. Eu raman speechless la orice vad cu Michael.Orice video,poza,interviu prinde viata atunci cand vorbeste,canta sau danseaza. Din cate am citit prin ziare s-au amanat ultimele rezultate.Katherine nu e ok deloc,iar copilasii stiti pe unde sunt? Am si eu o intrebare....Cum a intrat Macauly Caulkin in viata lui Michael?? Va pup fete dragi Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> *Miracolul nostru* "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!" Michael Jackson |
Asa cum zicea si Criss75 ,cred ca el a fost remarcat de Michael in unul din filmele sale..Eu am gasit un pic pe net:
"Culkin a fost cam jumatate din cei 24 de ani pe care ii are star international in adevaratul sens al cuvantului. Filmul care i-a adus celebritatea, "Singur acasa", devenind o adevarata lovitura de box-office pe cand acesta avea doar 10 ani. Culkin si Jackson spuneau la un moment dat ca sunt prieteni atat de buni pentru ca au trecut, la varste apropiate, prin situatii foarte asemanatoare. Intr-un discurs rostit la Oxford in 2001, Jackson spunea ca el si Macaulay sunt legati prin aceeasi suferinta: "show-biz-ul ne-a rapit copilaria"."
danat spune:
Astazi m-am uitat din nou pe cateva secvente din interviul cu Oprah si mi-a placut mult, mult de tot cand Michael a spus care crede ca este menirea lui pe pamint si cum intelege el divinitatea.
In cateva cuvinte, pentru cine nu a vazut poate, interviul: el spunea ca arta, muzica pe care o creaza el, este legatura dintre divinitate si oameni, mai bine zis, materializarea acestei legaturi.
Si ca prin aceasta, oamenii trebuie sa transmita dragostea, iar el se vede ca un instrument venit pe pamint pentru a duce asta la indeplinire
(oricum, mi-am salvat interviul intreg, ca sa il vad maine pe indelete...fara "asistenta" )
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
purple_blue spune:
[quote]citat din mesajul lui danat
Astazi m-am uitat din nou pe cateva secvente din interviul cu Oprah si mi-a placut mult, mult de tot cand Michael a spus care crede ca este menirea lui pe pamint si cum intelege el divinitatea.
In cateva cuvinte, pentru cine nu a vazut poate, interviul: el spunea ca arta, muzica pe care o creaza el, este legatura dintre divinitate si oameni, mai bine zis, materializarea acestei legaturi.
Si ca prin aceasta, oamenii trebuie sa transmita dragostea, iar el se vede ca un instrument venit pe pamint pentru a duce asta la indeplinire
(oricum, mi-am salvat interviul intreg, ca sa il vad maine pe indelete...fara "asistenta" )
Interviul cu Oprah e extraordinar, emotionant si nu stiu cand o sa pot sa ma mai uit la el, pt. ca iar...
CRISMIR spune:
Aseara m-am uitat un pic la stiri ,pt ca in fiecare seara dau despre Michael...uneori ma uit alteori nu,ma dezgusta unele afirmatii si mai bine nu ma uit...insa am vazut ca s-a rezolvat problema copiilor,vor ramane la Katherine,iar mamei ii dau voie la vizite...eu sunt multumita asa..stiu ca pusese si NELIA(parca)un link cu aceasta hotarare....dar am vazut ca una din fete intreba...apoi se discuta mult despre medici,despre droguri(medicamente),despre dependenta si despre faptul ca inca nu s-a rezolvat cu raportul autopsiilor...dupa 5 saptamani ei inca nu pot spune nimic...ce enervanta e chestia asta...pana acum se zice clar ca MJ a fost dependent de medicamente si se pare ca medicii sunt si mai rau implicati pt ca nu facut nimic sa-l scoata din aceasta stare....si s-a descoperit faptul ca s-a folosit de 19 nume sa procure medicamentele,printre care si numele fiului lui mare,de aici multi fac speculatii,cum ca era disperat dupa aceste somnifere....cam asta e in mare,la ce m-am uitat eu..va repet, nu ma uit foarte mult...e trist cand vad ca s-a facut o greseala medicala si el nu mai este
Melodia zilei e frumusica,dar ac si voi,imi plac cele mai"saltaretze"la Michael
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
moana spune:
citat din mesajul lui moana Pot sa propun melodia zilei pentru maine? Another part of me http://www.youtube.com/watch?v=dQK90QRGJwQ&feature=related Si aici vesurile: Were takin over We have the truth This is the mission To see it through Dont point your finger Not dangerous This is our planet Youre one of us Were sendin out A major love And this is our Message to you (message to you) The planets are linin up Were bringin brighter days Theyre all in line Waitin for you Cant you see . . .? Youre just another part of me . . A rather nation Fulfill the truth The final message Were bring to you There is no danger Fulfill the truth So come together Were mean is you Were sendin out A major love And this is our Message to you (message to you) The planets are linin up Were bringin brighter days Theyre all in line Waitin for you So look the truth Youre just another part of me . . Were sendin out A major love And this is our Message to you (message to you) The planets are linin up Were bringin brighter days Theyre all in line Waitin for you Cant you see . . .? Youre just another part of me Another part of me . . Were takin over This is the truth, baby Another part of me |
moana spune:
citat din mesajul lui moana Si diverse interpretari prin diverse locuri... Aici e pe Wembley http://www.youtube.com/watch?v=5HhX7IsEajk (danseaza absolut fantastic. Si e atat de plin de energie) Aici e Captain EO http://www.youtube.com/watch?v=T_Pow-Kvc34&feature=related Si versiunea Acapella http://www.youtube.com/watch?v=I4AkJFlRqXA Stie cineva ce e cu aceste versiuni acapella? De unde si cum au aparut? Suna ca si cum ar fi inregistrai din studiou.....in principal vioce. Si suna al naibii de bine..... |
moana spune:
Buna dimineata!
M-am trezit inaintea celor din casa sa mai ascult un pic MJ. SI am pus si melorida zilei. Va pup caci se aud miscari prin dormitoare.
mihutza11 spune:
imi place ritmul de la piesa de azi si imi place vocea lui asa mult cand canta asta:
"Were sendin out
A major love
And this is our
Message to you"
si mai apoi cu "waiting for you"...
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
hannen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui astrojunkie
Tot apropo de parfum, Karen Faye, cea care l-a machiat pe Michael timp de 20 de ani, spune ca Tom Ford era pentru momentele in care nu gaseau parfumul preferat, preferat-preferat :)) Bal a versailles Va pup cu drag! |
Si bal a versailles asta,al cui e?Tot "tom ford"?
Amina,unde le-ai gasit bre?Ia uite la ea ce sapaturi face pe net.
L-am gasit si eu pe amazon u.k si cam atit.Zici ca se gaseste si pe la noi??Poate prin tokyo ca aici la tzara ,ioc.
Dar si alea cu semnatura lui ma intereseaza ,plus colac peste pupaza versailles ala.Cred ca dau faliment daca ma pun sa le colectionez pe toate.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson