Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
shtephy spune:
Si acum daca nu v-am plictisit inca sa va zic despre vizita la medic.
Totul e f bine,bb dezvoltat corect ,e in grafic,nu a vrut nici cum sa ne arate ce are intre copanele desi ne-a tinut dl dr vreo jumate de ora.Avem morfo peste doua saptamani si poate atunci nu mai sta ascuns.
Astea sunt vestile bune si acum una rea...tensiunea mea este 14 /9,mi-a spus medicul ca este prea mare,la gravi maxima e 13/8.Trebuie urmarita zilnic,daca nu scade, vizita la cardio pentru ca inainte de 20 sapt nu se vorbeste despre tensiune mare indusa de sarcina.
In cazul in care s-a inteles ceva ca sunt inca super obosita poate imi spuneti daca v-ati confruntat cu asta si ce ati facut.
ramona,mami de Stefania(20.11.2006)&18+
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui christinam Cum nu reusesc sa ma semnez, va scriu asa ca sunt mamica unui baietal de 5 anisori, David,( cine tocmai a venit sa ma conturbe, incearca sa ma convinga sa bag niste smilies), si in asteptarea surioarei. Am 17 + si tocmai de 2 zile am aflat ca e fetita. Am plecat de mai bine de un an din RO, si cand am descoperit forumul acesta m-am simtit super, ca acasa, mi-era dor de tonul cunoscut, caci aici oamenii sunt foarte diferiti. Doar de vreo 3 saptamani am ajuns in starea sa va pot citi, ca pana atunci am zacut din cauza sarcinii toxice ( disgravidie de prim trimestru) intr-o stare semivie doar. |
bine ai venit ! sarcina usoara in continuare!
miany
22+ DAVID ANDREI
christinam spune:
Stephy,
tensiunea asta este un pic maricica pt sarcina, ar fi important si cat ai avut inainte de a fi gravi.Ar fi bine sa o monitorizezi acasa in conditii linistite catava zile, caci uneori poate sa creasca tranzitor la mconsult medical din cauza emotiei de " halat alb"
Christina 17+ , mamica David 5 anisori
BoboMom spune:
Shtephy, ma bucur ca totul a decurs bine la eco, chiar daca nu v-a aratat ce are intre picioruse Ai grija cu tensiunea. Poate o fi fost doar ca erai emotionata si obosita. Si mie mi se intampla sa o am mare la doctor si cand mi-o iau acasa e ok.
Laura 22+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
christinam spune:
Miany75,
iti multumesc, si tie la fel. Vad ca si tu ai un baietel David, sa-ti traiasca.
Christina 17+ , mamica David 5 anisori
floricik spune:
christinam bine ai venit.
Fetelor mie niciodata de cand sunt gravi dr nu mi-a luat tensiunea.
Oare as simti daca e ceva in neregula ?
18
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
BoboMom spune:
Floricik, poate ca ai simti, dar mi se pare tare ciudat ca nu-ti ia tensiunea! E o chestie care ar trebui facuta la fiecare intalnire lunara. Asta si masurarea greutatii. Poate n-ar fi rau sa-l intrebi de tensiune.
Laura 22+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Lalu_79 spune:
Mie medicul de familie imi ia tensiunea si ma cantareste de cate ori ajung pe la el, daca nu ma insel trece toate informatiile astea pe fisa gravidei...
Pupici, o seara buna fetelor , am terminat cu scarbiciul pe ziua de azi si nu cred ca mai deschid calculatorul ....9 ore pe zi in fata ecranului imi sunt de ajuns .
20+ Ariana