Ce sunt "papuganii"?
Raspunsuri - Pagina 2
Dorsilia spune:
Mai Ralu, pai tu nu stii la ce se uita fata?? e posibil? daca se uita la ceva nepermis? (glumesc)
Si noi avem bakugani de toate marimile si culorile, aia mici se strica repede, si in plus cand da cu el de podea sau asfalt ca asa fac aia la tv, ii sar toate alea, mai bine unul mai solid
anda141 spune:
Super tare ! Pe mine m-a innebunit al meu o luna de zile sa-i cumpar bakugan. Bakugan in sus, bakugan in jos si eu habar nu aveam ce e ala. L-am intrebat, e vreun joc, vreun robot, vreun personaj din desene ?? Pana intr-o zi vede intr-un magazin bakugan...el..ca eu habar nu aveam ce ar putea fi...mama si ce fericire pe el...e o prostie de mingiuta care se desface...ma rog, oricum nu a mai prezentat interes mai mult de o zi, cum face el cu toate jucariile.Dar ce m-a mai stresat sa i-l cumpar ....
ralucutza77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dorsilia Mai Ralu, pai tu nu stii la ce se uita fata?? e posibil? daca se uita la ceva nepermis? (glumesc)Si noi avem bakugani de toate marimile si culorile, aia mici se strica repede, si in plus cand da cu el de podea sau asfalt ca asa fac aia la tv, ii sar toate alea, mai bine unul mai solid |
http://good-times.webshots.com/album/563179628WAusaK
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna
Alex@Sara spune:
Uoofff,si Alex a vazut la un vecin de 6 anisori un bakugan deasta si toata ziua "pantuntan",deci poate avea mai multe nume de botez .Noi habar nu aveam ce naiba sunt alea.Intr-o zi i-a luat unul si a fugit cu el in curte la noi,si atunci am vazut o mingiuca si atat,nu stiam ca alea-s bakuganii.Si joi,mergand la carrefure,la raionul de dulciuri a gasit unul abandonat pe raft,si l-a luat imediat fericit nevoie mare mami ,mami,pantuntan.Bineainteles ca i l-am luat,dar cand l-am platit,am ramas masca.....27,9 ron,o porcarie de mingiuca care se deschide ca un robotel cand e aruncata pe cartela magnetica....habar nu aveam ca sunt mai multi ca mor incet acum cand citesc pe la voi ca o sa avem colectie,ca deh,sigur o sa stie si el ca mai sunt.Asa a facut si cu Ben10,i-a luat al meu vreo 2 personaje,si am ajuns sa ii avem pe toti si se joaca din an in paste cu ele..Uooooff uof,si noi nici macar nu suntem inca la gradi..........sa vedem din toamna ce o sa mai colectionam.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
36sapt+
locca spune:
ce m-am distrat. Al meu ma innebunea sa-i iau si lui "bakubani" si eu nu pricepeam, pana cand i-a vazut intr-un magazin. I-am luat, erau din aia ordinari, am dat 10 lei pe 4 bucati, s-au stricat repede, dar din fericire dupa ce i-a trecut si interesul. Faza tare e ca pe pachet nu scria numic in vreo limba citibila, doar in chineza, asa ca in continuare nu stiam cum se numesc de fapt si ce-i cu ei pana cand m-a luminat un prieten mai vechi in bransa. Tot atunci am aflat si ca se deschid pe cartelele magnetice, eu le aruncasem
capra cu trei iezi spune:
fi-mea ii zicea "cakugan" si eu n-am stiut s-o corectez!
bine ca m-ati informat, am cumparat ceva ce nu stiam cum se cheama!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
petruta spune:
Raspund si eu prezent, la apelul bakuganilor. Tot de la gradi aflase Mihai, ca X coleg are trusa de bakugani, le zicea pe nume, ce puteri , evoluati , neevoluati, invocati la lupta, care e mai tare din New Vestroia etc. Din piata am iesit mai ieftin zic eu, fata de preturile din hipermarket. Dupa ce a completat colectia (trusa) s-a calmat.
Am trecut la gormiti, cam aceiasi idee monstri cu carti de joc, puncte, monstri evoluati, de apa, foc etc.
Asa ca fiti pregatite, informate, sa nu va mai ia prin surprindere noul trend.
Petruta & bb Mihai
ang3lt0uch spune:
Si eu iti recomand sa iei din cei mari..nu cred ca e o coincidenta, cei mici chiar se sparg/rup f rpd mai ales daca le dau drunul pe cartea aia magnetica prea tare ... Noi am stricat 3 :D
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
iahim spune:
Ehe...noi avem deja 24 de bakugani...2 mari(adica imensi,cat o minge de tenis) si ceilalti de marimi diferite...nu-i nebun cel ce cere ci cel ce cumpara...In ultima vreme evit sa intru in magazine de jucarii cu fii-miu,nu-l mai intereseaza nimic decat bakuganii...
Pentru "necunascatori" filmul incepe in fiecare zi la ora 17,30 pe CArtoon.
lorellay spune:
of...si noi avem cativa..da am incetat sa mai iau...si cum gasesc unul nelalocul lui "pa"...il zbor. Codrin viseaza urat...se trezeste noaptea si plange si vorbeste de bakugani...
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]