Ce sunt "papuganii"?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uof, io nu i-am luat. i-am studiat, si cum nici la desene nu se uita, le-am decretat prostii necumparabile. el are sistemul lui propriu de a-si strange banuti pentru achizitii, si cand a avut 10 lei... a ales sa-si ia inca un numar din "cars", cu masinuta, decat "bakugan"... ca a vazut el cum bakuganii lui matei si ai lui radu s-au stricat la gradi, si nu rezista.

asa ca dupa vreo 2 saptamani de plansete asidue am scapat.

in schimb o prietena a luat o mare teapa, a vrut sa-i faca pe plac copilului... si s-a dus in cora. cutie mare, bagugan, tabla de joc, o caruta (mare) de bani... si acasa surpriza, nu avea mingiutele in ea. asta dupa ce individa de la raion ii spusese ca e "versiunea completa". partea buna e ca s-a dus inapoi, a facut un scandal monstru, a chemat-o si pe-aia la sef... ca ea nu da aproape 2 mil pe o tabla de joc. si mai ales ca acolo unde scria mic-mic ca "nu contine mingiutele" era lipita o eticheta .

asa ca eu cumpar in continuare cars si trenulete din tomas. mi se par mai umane, si prefer sa mentin pasiunea.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput