Burtici fericite de septembrie-octombrie (93)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

ah fetelor ...acum m-am reintors de la urgenta (am fost pana la maternitate sa le vada medicul de garda) si m-am linistit

analizele abia atunci le luasem si nu apucase nici un medic sa le vada; dr mea de la bucuresti (noi suntem buzau) nu raspundea la telefon) si tot asa

deci in concluzie : vestile buna intai - nu am placenta praevia, bebe e intors si totul pare ok cu el; vestile proaste - ficatul meu sta f f prost - tb regim sever - repetate analizele in 2 luni si daca isi revin cat de cat inseamna ca ficatul meu are capacitate mare de refacere si pot sa o tin cu regim asa mult timp; n-am insistat prea mult cum ar fi daca nu-si revine pt ca am inteles ca perspectivele sunt naspa - orice ar insemna asta ...

hai ca trimit postul ca sa nu p[ierd cumva ce am scris ...

29+ cu Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Mimika multumesc pentru PM, am notat, maine te sun daca nu reusesc sa ajung pana la 18:30.

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

sa va dau si analizele:

Colesterol seric total: 374 mg/dl
Trigliceride serice 272 mg/dl

maine ajung la bucuresti - desi am reusit in cele din urma sa vb si cu dr mea la telfon si ea parea relaxata in privinta lor;

aaaa ... si dr de aici a mai zis ca ... interdictia la ramane ... cu toate insistentele mele de a afla de ce .. daca tot nu am placenta praevia ... si mi-a zis ceva de genul ... mecanisme bio care intra in functiune odata cu orgasmul si pot antrena alte alte mecanisme care sa duca la travaliu prematur ....

sper ca nu v-am suparat cu panica mea

va

daciana

29+ cu Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Mimika multumesc pentru PM, am notat, maine te sun daca nu reusesc sa ajung pana la 18:30.

25+ cu

Multumim si noi pentru info cu alaptatul. Am salvat langa ce ne-a dat lutoniana. Ne vedem maine

30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

daciana.ilie

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Fetelor care nu aveti lista cu numerele de telefon, ea nu e pe contul comun. A fost trimisa tuturor fetelor care au trimis datele pentru tabel Ramonei (ramsan). Daca nu ati trimis datele, Ramona nu avea cum sa va stie adresa de mail.

Aida, si de ce ar fi de rau ca nu vrei nici tu vaccinuri?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Fetelor, intalnire placuta !
Lullaby ce inseamna o cana rasturnata ?!

Si eu am cateva principii de crescut copilul, usor spre mult diferite de a majoritatii forumului.
Sunt sincera, nu intentionez sa creez acoliti si nu ma deranjeaza ca alti copii sunt crescuti diferiti. Traiesc intr-o comunitate foarte diversa, vad ce n-as fi gandit vreodata ca s-ar putea face, iar acum ca ne cautam o casuta, intru in case unde vad de toate. Intr-o casa de indieni, intr-un dulap de pe hol isi amenajasera altarul. Eu stiam ca orice casa indiana are altar, il pune unde vrea, dar sotul nu putea sa treaca psihic peste "bine, inteleg, dar in dulap???" Asta era o chestie la vedere, cine stie ce alte obiceiuri in ale crescutului de copii au.
De ex. eu sunt impotriva ceaiurilor de orice fel date copiilor, la baut ma refer. Nu fac baie zilnica lui baby, consider ca n-are nevoie, ca-i iau si bruma de protectie pe care o are in mod natural. Peter avea pielea uscata, am incercat cu creme si i-am marit petele de uscaciune. Nu l-am dat cu nici o crema, masaj nu stiu sa fac, am incercat si nu i-a placut. Mie imi fac rau mirosurile de creme, am banuit ca m-a mostenit si nu-i plac nici lui. Chestia cu "sa vezi ce bine doarme dupa baita" nu s-a aplicat la Peter, asa cum nu se aplica nici la mine. Eu nu pot sa fac baie seara, ma agita, ma oboseste si fac nervi. Fac baie dimineata si ma activez numai bine pentru o zi de munca.
Am pus mereu in balanta "ce ar trebui facut" cu "ce-i prinde bine lui baby". Imi amintesc ca pe la 1 an jumate am fost la plaja si ne-am cam intins, ne-am intors seara, el a adormit in masina. L-am luat din masina, l-am pus in patut plin de nisip in diaper, in par, nisip in buzunarele pantalonilor. I-am curatat funduletul de nisip cat am putut, l-am dat cu multa crema cu zinc (pentru opareala) si i-am curatat manutzele cu alcool (nu alcool sanitar, ci Purel,pentru cine stie ce e), daca peste noapte si le baga in gura. A dormit neintors toata noaptea. Dimineata i-am facut baie, apoi am strans cu grija lenjeria si am spalat-o.

Diana 31 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Daciana cum te-ai speriat tu degeaba..Ai vazut ca nu era asa neagra treaba..

Iulika, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Ioanna, Daciana si un gand bun.

Raluk multumim de precizare. Eu am trimis datele Monicai

Eu nu am nici parola pentru userul comun, cu cine trebuie sa vorbesc?

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ohohooooo , pai chestia cu vaccinurile e veche si pe forum de s-a ajuns la stergerea subiectului . Parerea mea e ca marea majoritate nu isi au rostul ... bolile respective fiind iesite de mult ...
Emma a apucat sa faca doar primul vaccin de 2 luni ca m-am sesizat de o problema neuro simpla (toata lumea zicea ca sunt eu nebuna) si la 4 luni i-am inceput tratament si nu a mai avut voie vaccin.
Apoi a inceput nebunia cea mare la 3 ani si jumatate ... este foarte mult de explicat ce se intampla cu organismul in conditiile alea ... cum sistemul imunitar scade la minim minim (conditie in care se poate intampla orice) situatii de criza majora si sa fi pregatit tot timpul pt orice ... si cu toate astea Emma nu a patit nimic si nici macar vaccinul ala de TBC care trebuia sa il repet la 1 an ca nu era prins (ala ce se face in prima sau in a 7-a zi de viata) ... si atunci de ce sa fac vaccin? Pai daca Emma nu a patit nimic in cazul in care sistemul imunitar a fost ZERO de atatea ori ... mai are sens sa continui?
Dar nu vreau sa intru in polemici si mai ales aici
Este un subiect destul de sensibil si nici nu vreau sa influientez pe nimeni , absolut deloc ... vorbesc doar din experienta proprie.
Pe de alta parte nici nu pot sa zic 100% ca astia sunt niste idioti ca obliga ... dar nah , o sa incerc sa ma fofilez de la ele

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput