Burtici fericite de septembrie-octombrie (93)
Raspunsuri - Pagina 18
mimika spune:
Ioannna, la 125 BCF e inca in grafic, poate dormea si tu ai zis ca i-au crescut BCF cand s-a agitat un pic. Se odihnea copilul. Tu monitorizeaza-i miscarile, sigur, insa nu cred sa fie probleme. Eventual mai fa o eco peste cateva zile.
Lullaby, ti-am trimis PM cu nr. meu de tel. Te asteptam maine.
30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
mimika spune:
Lista de intalneala
1.io
2.monikus
3.cristina_ana
4.ioanna81
5.techila
6. moni
7.raluca_u
8.andraiulia
9.anamaria1979
10. lullaby_2009
Grasii mei iubiti
hi5
mimika spune:
anco, cand afli ce este surpriza? Eu sunt foarte curioasa. Si pe kiki o astept sa ne spuna ce este bebe rusionos care nu si-a aratat-o pana acum. Pana acum s-au licitat 6 baietei + 2 surprize de la 4 mamici.
mai, cat despre de-astea de uitat, cand eram la serviciu se pare ca tot uitam una alta, dar de cand sunt acasa vad ca nu mai uit nimic, nu ratacesc nimic. Cred ca imi prieste statul acasa. Mi-e cam foame . Am niste carne de shaworma (sau cum s-o scrie), da' n-am sot acasa sa mi-o gateasca. Si eu tocmai am facut baita si miros frumos si nu ma bag la bucatarie
Grasii mei iubiti
hi5
Iulika29 spune:
Eu sunt..Si eu am aterizat din dus dar eu m-am bagat så fac un peste la cuptor..Si chiar ma gandeam ca am mancat peste si duminica si acum.. Eu care daca ma credeti mancam peste din an in paste..Decat fructe de mare mai mancam..Nu prea am mancat in sarcina decat rar så zicem cand mai era la muncå si altceva nu aveam ce så aleg..Si nu am luat nici Omega pastile din alea din ulei de peste..Sper så nu fi facut rau?Ca nu am papat mai des
Iulika, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas
mimika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Eu sunt..Si eu am aterizat din dus dar eu m-am bagat så fac un peste la cuptor..Si chiar ma gandeam ca am mancat peste si duminica si acum.. Eu care daca ma credeti mancam peste din an in paste..Decat fructe de mare mai mancam..Nu prea am mancat in sarcina decat rar så zicem cand mai era la muncå si altceva nu aveam ce så aleg..Si nu am luat nici Omega pastile din alea din ulei de peste..Sper så nu fi facut rau?Ca nu am papat mai des Iulika, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas |
Eh, lasa ca ai luat tu bunatati pentru bebe din altce mancaruri. Mamele noastre nu inghiteau cate inghitim noi (ce-i drept, nici E-uri asa multe), dar am iesit oameni normali. Mami mi-a zis ca imi dadea cu lingurita ulei de peste si nu vroiam deloc, ma strambam rau. A inteles de ce cand a gustat si ea
Grasii mei iubiti
hi5
aidaciolac spune:
iulika hai sa te invat o vrajitorie sa apara portofelul , asta ma punea strabunica mea sa fac . Trebuie sa iei in pahar si sa il intorci inver si cand il intorci sa zici in gand sa apara portofelul si maine sa te apuci sa cauti ... si o sa il gasesti
daciana.ilie a vazut dr rezultatele la analize?
anco mai sunt zile dinalea cu semn ... bine ca nu ai patit nimic
ahaaa Lullaby_2009 vad ca stii si tu faza cu paharul asa ca funcitiona?
mimika asa fata , sa vina sotu sa o faca
Acum am ajuns acasa ca azi a plouat si s-a racorit , imediat mergem la plimbarea nostra zilnica la puisor ...
Eu nu stiu ce sa mai zic , dar bebe asta al meu se tot intoarce , cand e sus cand cu capul jos , nu e problema , dar imi e frica sa nu isi cumpere esarfa pe drum si mai ales ca deja se intoarce cam greu si nu e chiar placut ...
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
ha? nu mai e nimeni? nu schimb cap in seara asta?
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mimika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac ha? nu mai e nimeni? nu schimb cap in seara asta? Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC Aida ... 30+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Mai sunt eu, dar nu stiu ce sa mai zic...
Grasii mei iubiti
hi5
Lullaby_2009 spune:
Si acum sa va povestesc si eu ce am aflat despre alaptare. Incerc sa fac o schema, sa vedem ce iese
Laptele de mama are in jur de 200 de nutrienti, in timp ce unul din comert doar 40-50.
Pregatirea sanului pentru alaptare:
- pregatirea mamelonului
- rotirea sa intre degete, usor, zilnic
- e bine sa nu purtam sutien in casa pentru a nu il turti
- dupa baie sau dus e bine sa il stergem cu un prosop aspru
- masajul sanilor
- comprese cu apa rece pentru furia laptelui + muls
*exista la farmacie mameloane din silicon pentru cele care au mameloane plate, se recomanda de asemenea si pentru fisurile ce pot aparea in timpul alaptarii
Secretia de lapte se stimuleaza prin supt. Cand alaptam este bine sa golim intai un san pentru ca la inceput este mai mare concentratia de apa. Dupa alaptare sanul se goleste, laptele se poate pastra la frigider pana la 2 saptamani. Important! Laptele se incalzeste sub jetul de apa calda si nu pe aragaz sau la microunde.
Alimentatia si alaptarea:
A se evita:
- fasole, varza, brocoli
- ceapa si usturoi
- cafeaua si ciocolata - se consuma in cantitati reduse si nu inainte de alaptare
- produse lactate
- alcool - doar in cantitati reduse si nu inainte de alaptare
25+ cu