Burtici fericite de septembrie-octombrie (93)
Raspunsuri - Pagina 14
selen80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mimika
Sa ne fi vazut si data trecuta ce ne uitam dupa burti. Si burtile dupa noi 30+ Matei Aram si Luca Ezram Grasii mei iubiti hi5 |
cred ca acum va fi mai greu sa nu va gasiti
31+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
andraiulia spune:
Da, Aida, sper sa nu uitam sa facem poze. Mai mult o sa va caut eu pe voi, ca in multe haine nici nu se vede burtica. Abia ce a inceput sa fie mai vizibila.
Andrutza 30 + bebelusa mea iubita
gogosica
kemsy spune:
Fetelor, daca tot vorbesc de dieta, are cineva sa-mi dea vreo baza de date cu alimentele si numarul de calorii (asa....mura-n gura ). Ca la o adica dieta asta e de 1700 de calorii pe zi...deci trebuie sa vad ce si cum mananc, nu neaparat sa respect alimentele date de dr.
Monica: la multi ani pentru cei 3 anisori de casatorie (am retinut bine?)
Gianina 28+ cu Loris Stefan/Matei
bebe
katteryna spune:
Roxxy vazut pozici cu Mateiut si mamica lui frumoasa!
Ioanna burtica ce sta la soare!
32+ cu floricica RAISA MARIA
mimika spune:
Daaa, uitasem!
La multi ani pentru sotul Ioanei!!
La multi ani pentru Moni si injineru' ei!!!
30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
claucia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MariaI
Claudia cred ca eu ziceam, dar spuneam ca nu ii place sa stea cu picioarele intinse (cum ar putea sa stea in landou, spre ex) si ca in scoica e foarte fericit ca sta pe spate cu piciorusele putin mai sus. Si ca din aceste motive, plus cele de bani si comoditate (adica landoul ala chiar mi se pare ingrozitor de greu) eu am ales caruciorul acela Duo de la Chicco Na, sper, ca acuma s-a inteles, nu dati cu rosii (decat daca sunt salata sipe farfurie) Maria Alex (5 mai 2004) si BB nou 23+ http://cealalta-realitate.blogspot.com/ http://www.copaculdehartie.ro/ |
Draga mea, sunt intru totul de acord cu tine! Nici eu nu am luat landou si da, ei mai stau cu piciorusele in aer, iar caruciorul drept e absolut de ajuns. Si la carucior ne potrivim, si salatica iti fac dar nu cu rosii ca te
Clau 29+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
anamaria1979 spune:
Mimika de urechiuse nu vrea sa te trag ca esti o mamica eroina ptr mine cu 2 grasunei in burtica. Vin si eu maine la 18.30 la rodul cu flori in Cismigiu.
Numai sa stam undeva cu mancare ca seara cand mai trece caldura eu trebuie sa halesc ceva.
+ 31,
anamaria1979 spune:
Fetelor am vazut descrierea Chicco duo. Imi place. In bucuresti pe unde sa gaseste?
monikus spune:
Mai fetelor rond cu flori e la doua intrari diametral opuse. Eu cum stiu care din ele e? Sa inteleg ca nu e intrarea dinspre statia de metrou izvor nu? Heeelp.
Claucia multumesc frumos pt informatiile oferite cu privire la carucior. Eu cred ca o sa-l cumpar dar nu stiu cand. Sper sa am rabdare pana la urmatorul baby expo.
Luto, Claucia, sunt de acord cu voi si in ceea ce priveste folosirea/nefolosirea diverselor cosmetice. Sunt sigura ca pana la urma toate vom sti ce e mai bine pt bebe.
Kemsy, felicitari pt bebe sanatos.
Doar atat am retinut azi din ce am citit. Dar mai recuperez eu pe parcurs ca azi e foarte mare agitatie la munca.
Va .
Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE
andraiulia spune:
Sunt doua ronduri cu flori? Eu nush unde e statia Izvor, dar banuiesc ca ne intalnim pe partea cu bd regina Elisabeta,nu?
Andrutza 30 + bebelusa mea iubita
gogosica