Burtici fericite de septembrie-octombrie (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

La fix ai raspuns, Mimika. Tocmai vroiam sa intreb cand sa ramana. Bun, deci maine la 18:30 la intrare in parc. Cred ca o sa va recunosc usor.

Andrutza 30 + bebelusa mea iubita

gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Apropo de landou si de tinutul copilului in el ca sa doarma cat sta in casa. Zicea cineva ca a tine copilul sa doarma in landou sau carut, e ca si cum am dormi noi in masina. Pnetru ei este mijloc de miscare, in nici un caz pat. Plus ca afara mai ia cate un microbel, ceva.
Dieta: cica una prin care nu faci foame (persoanele normale, nu de-alde mine care nu se mai opreste ). Am luat pana acum 14 kg, din care 5 in ultima luna . Nu-mi explic cum am reusit, dar asta e realitatea..asa ca, avand in vedere ca de acum incepe grosul, trebuie sa am putina grija .

Gianina 28+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

La fix ai raspuns, Mimika. Tocmai vroiam sa intreb cand sa ramana. Bun, deci maine la 18:30 la intrare in parc. Cred ca o sa va recunosc usor.

gogosica

Sa ne fi vazut si data trecuta ce ne uitam dupa burti. Si burtile dupa noi

30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Citat:

gogosica

Grasii mei iubiti
hi5

gogosica

Mergi la inceput

Foarte tare!! Abia astept sa va cunosc!

gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

A, ca intrebati pana la ce luna se foloseste scoica...pai...eu zic ca degeaba scrie pe eticheta 0-6 luni, daca la 6 luni bebe e mai dezvoltat decat altii si nu mai incape caz real...scoica o vom primi noi de la cineva tocmai pt ca bebelina lor grasana nu mai sta deloc bine in ea, la 5 luni

31+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

aida,asa patesc si eu cu pulsul,ce o avea,frate?De prea cald,ca mi-o ia citeodata la o goana,azi dimineata m-am trezit din somn cu el duduind.Era cald in camera si toata noaptea la fel,degeaba am dat aer conditionat,s-a incalzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Citat:

gogosica

Grasii mei iubiti
hi5

hahaha , ce tari o sa fiti si cum o sa intoarca lumea capul dupa voi ... bravo voua dragelor ca va intalniti sa faceti poze , multe poze pliiiiiiz pt noi astea care stam acasa.
Cand era intalneala la Timisoara , Locul de intalnire are camera web in timp reali si faceau fetele cu mana ... era super pt cele care nu reuseam sa ajungem la intalnire.
Asa ca pozeeeeee

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Yo-s mai lulu,asa...unde gasesc telefoanele...adica unde e mailul comun?

gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

s-ar putea sa aiba si hormonii partea lor de vina, aida. mai ales daca nu ai avut nici o influenta externa

Ioana 29+ cu bebe Carol Ioan album Webshots

Mergi la inceput