Burtici fericite de septembrie-octombrie (93)
Raspunsuri - Pagina 10
katteryna spune:
www.babycenter.com/2_getting-an-epidural_10309447.bc?intcmp=Art_Test_related_fet&pn=Article%20page" target="_blank">filmulet nastere epidurala"
Am pus alt filmulet dar il gasiti in lista pe cel care vroiam sa vi-l arat.Nu mi se pare deloc horror
32+ cu floricica RAISA MARIA
laura78nico spune:
Fetele va
Sa aveti spor la tastarnita! Maine la cafea parca vad ca iar am un capitol de recuperat
Sa aveti o dupa-amiaza placuta si grija de voi!
Fug la un cu Ramona
Laura 24+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
Iulika29 spune:
Am revenit fetelor..Am papat pranzu..Si cred ca voi iesi putin ca mi s-a pus o preså pe cap.
Dar vreau så ii zic si eu Luciei ca de la inceput mi s-a pårut ca suntem pe aceeasi lungime de undå..Stiu ca unele mamici ,citind ce ai scris acolo cateva randuri in legatura cu cresterea copilului, vor zice :'Ei hai!!'..Eu una la fel gandesc..De la inceput am intrat in polemicå cu fetele in legaturå cu ecografiile ca sunt prea multe ,prea putine daca faci prea putine sau nu stiu cum ar veni ca nu iubesti pe bebe si asa mai departe.Nu mai dezvolt subiectul pt ca tot la fel de putine eco am facut(adica una)..Hmm aici nu dau astia nik nik banutzi??Må interesez eu..
Vå pup ies la o inghetata ca azi am fost un pic intoarsa si imi e mie så nu ma intorc de tot
Iulika, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas
claucia spune:
Buna si de la noi, dupa pauza de pranz si o salata buna buna de pui de la un local nou grecesc cica...
Asa, vreau sa spun niste lucruri:
- Monikus, carucior din acela 2 in 1 de la Chicco am avut la Alessia si exact acelasi o sa il aiba si Elisa pentru ca este extraordinar de bun. Noua ne-a placut mult, are husa de ploaie, patura pt picioare (care de fapt este o husa dni material impermeabil care acopera tot caruciorul si e perfect pt vant si frig). Plus ca merge extrem de usor, il poti impinge cu o mana pt ca are bara sus si nu 2 manere si e fiabil. Ce nu e foarte bine, este ca este maricel si in portbagaj ocupa destul loc.
Iar scaunul de masina este o prostie sa nu il pui cu spatele, toate scoicile stau cu spatele la sensul de mers, si acesta sta, are toate cele necesare sa fie prins cu centura si scrie pe el in n locuri sa il pui cu spatele la directia de mers. Asa ca este f bun si pt asta. Plus ca scoica se fixeaza dintr-o miscare pe carucior cand vrei sa ai bebele cu fata la tine.
Nu are landou dar se lasa pe spate pana la orizontala perfecta.
Spunea cineva ca bebelushului nu ii place sa stea pe spate...ba ii cam place, plus ca in primele 2-3 luni coloana e f solicitata daca il tii indoit (scoica de masina are spatele perfect drept si numai de la fundulet stau piciorusele in sus). Dupa cam 2 luni, poate 3, vrea sa vada un pic inafara si il poti ridica cu cateva grade, si de la 4-5 luni stau in fundulet sprijiniti, iar de la 6 ar trebui singurei, fara sprijin.
Cat despre sampon, sapun, etc, Laura78Nicole, si eu tot Nivea am folosit, foarte bun. Eu folosesc si acum acelasi sapun pt bebei si pentru corp si pentru cap. Ideea este ca da, nu este nevoie, insa tonele de kk pe care le veti sterge, cam greu se vor duce numai cu apa, si chiar si asa, numai cu apa nu pleaca toate murdariile si bacteriile de pe piele. Plus ca meconiu e f lipicios, o sa vedeti.
Pudra nu as folosi-o in nici un fel, cica este toxica pt plamanii lui bb chiar daca aspira o mica parte existenta in aer insesizabila. Insa crema pt fundulet da, el in burtica nu sta in contact cu pampers ud sau cu kk in el nici 5 min asa ca nu putem generaliza. Dupa un an, paote si mai devreme, nu am mai folosit nici eu creme pt fundulet, spalat si gata, pampers nou, dar nici nu am avut probleme.
Monica, ce bine ca esti atent monitorizata! Ce inseamna colesterol mare mare? Si eu il am mare, il aveam de dinaintea sarcinii desi in viata asa nu am avut probleme, nu stiu ce s-a intamplat mai nou. Si mi-au iesit si proteine in pipi, dar nu mi-au scris valoarea ci doar ++. Sa vad ce zice dr, am insa tensiunea f buna, 10 cu 5 si 11 si 5, mai mult nu.
Ellenuta ce rau imi pare de fetita prietenilor tai, dar totusi bebelushul este zdravan si grasut numai ca nu avanseaza? Nu prea stiu cum este asta, chestia asta nu are si o chestie cerebrala? Nu prea ma pricep. Si eu am o vena si o artera in loc de 2 vene si 1 artera dar dr ecografista mi-a spus ca se alimenteaza exact la fel ca si cu 2 vene si o artera, iar fetita mea e inainte ca si dezvoltare. Si dr ecografista are deja 3 sau 4 paciente cu chestia asta...cica daca nu mai este asociata nici o alta chestie ciudata, atunci nu inseamna absolut nimic.
De Johnson am auzit si eu ca nu e cel mai bun.
Cu vaccinurile e alta poveste si foarte controversata, fiecare alegem pana la urma ceva, cea mai buna decizie tot noi o luam, dupa care vom pleca mai departe cu un bagaj de indoieli si griji
Vom mai vorbi atunci mult despre asta, si despre vaccin si despre diversificare, caciulite, pufuleti si multe altele.
Si cu siguranta un lucru: multe lucruri pe care le spunem acum ca nu le voi face sus si tare se vor schimba in secunda 2 din diverse motive.
As veni si eu la intalnire cu fata mea cu tot ca vreau sa imi petrec timpul cu ea (si asa merg la servici si vreau intreaga dupa amiaza sa stau cu ea) plus ca imi place, e o companie f placuta dar sotul este la Timisoara pana sambata sau vineri seara si nu stiu daca ma descurc...ma descurc eu, dar sa analizez bine situatia
Clau 29+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
Ellenuta spune:
clau are 8 luni si 7 kg, nascuta cu 3 kg. cum am spus caputul nu prea si-l tine, cu manutele apuca dar nu viguros, picioarele nu le misca decat foarte putin .. or sa vina in bucuresti la control sa vada si o alta parere ..
ofofof
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 27+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
katteryna spune:
Deci, trebuie sa ma descarc ca altfel explodez de nervi!Cata ignoranta poate exista printre noi??
In spatele blocului meu am un tarc din ala de tomberoane daca stiti la ce ma refer...Ei bine pe langa asta traiesc si se hranesc cateva pisicute si vreo doi catei vai de capul lor...De trei ani de cand stau in blocul asta s-au perindat mai multe animalute prin zona dar numarul lor nici nu a crescut, nici nu a scazut.Obisnuiesc ca daca am oase de pui dupa ce mancam sa le pun in punguta si cand cobor cu gunoiul sa las si punguta langa tomberon si mananca si sufletelele amarate.Ei bine, astazi m-a certat o vecina ca sa nu le mai las mancare, ca din cauza mea se inmultesc animalele in spatele blocului si ca daca vreau sa ma mut la tara si sa dau acolo resturi la animale
Deci idioata si-a gasit nasul cand m-a calcat pe batatura si nu va spun ce a fost la gura mea...Pai ce io ma mut la tara ca vreau ea si daca nu-i convine ca las oase la animale, n-are decat sa stranga in urma mea!
Chestia e ca desi aparent sunt dura in exprimare(si asta e o chestie invatata prin prisma meseriei), in interior imi plange sufletul si asa ma stresez pentru cretina asta de vecina!
32+ cu floricica RAISA MARIA
Dana15 spune:
Katteryna multumim pt filmulete!
Iulika sa-ti fie de bine cu inghetata; te asteptam, mai pe racoare (la noi, ca la tine...)
laura o dupa masa placuta!
Dana 27s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
liliac1 spune:
Si eu p-aci...ca un om mare... numai ca nu reusesc sa fac fata tuturor discutiilor. Si inca mai am de mers la serviciu destul de mult timp...
Lutoniana Mi-a placut ce ai exprimat tu vis-a vis de cresterea/ingrijirea bebelusului. Sa stii ca multe suntem in acelasi sentiment cu tine...dar sunt si multe care merg pe alt fagas.
Eu de ex, n-am de gand sa cumpar absolut nimic dinainte!!!! Si asta nu pentru ca-s superstitioasa sau altele de genul asta...ci pur si simplu ii voi cumpara lui bebe si mie exact atat cat este necesar. Am facut odata greseli, ei eu am invatat din ele.
Pudra de piele nici macar nu am avut vreodata in casa iar cand mi-am intrebat pediatra daca trebuie sa achizitionez...mi-a explicat ca daca "reusesc" sa las pudra in plice...atunci asta va sapa si va face rani. Cel mai bun lucru..sters cu un prosop moale de bumbac. Produsele de spalat... mai dupa cateva luni incolo. La inceput este suficient sa ii spalam cu apa fiarta si racita sau ceai. Meconiu intr-adevar este lipicios dar ala va aparea imediat dupa nastere cand de altfel nici nu are buricelul cazut. Eu imi amintesc ca asistentele maternale o bibileau pe fii-mea doar cu apa si n-a avut niciodata infectie de la asa ceva...din contra am reusit eu sa fac ceva si sa o "oparesc" la pasa.
Cand am iesit din maternitate deja trecusem la o chestie...galbuie... si care era fff putina si moale asa ca imediat se curata cu ceai.
Am si mituri desfiintate, dar astea-s alte povesti!
Imi propusesem sa nu o culcam cu noi...si-a dormit cu mine pana la 5 ani jumate (cu mici pauze). Sa vedem cum o fi cand vine din vacanta de la bunici.
Imi propusesem sa nu o tin in brate si sa nu o legan... si-am leganat-o pe picioare pana la 2 ani
Liliana, Andra-Maria & cu 23+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
unombun spune:
monica,am vazut anterior o explicatie despre colesterol marit si ce belele aduce.Eu,ptr.ca iau progesteron zilnic,scrie si in prospect,ingrasa ficatul si mareste ,fals,colesterolul.Maninc de mult numai legume,unele si fructe,apa nici nu pot sa beau bine ca am arsuri si vome groaznice,piine,nu,peste si carne nu,dulciuri,orez,etc,nu,doar fasole pastai si piureu,uneori si piersici,acum,restul,nimic.Dar doctorul meu mi-a dat progesteronul,de exemplu,tocmai ca sa nu se faca desprindere de placenta.Despre IR si altele a tacut melc.Dumnezeu mai stie cum e bine,ca de chinuit eu ma chinuiesc asa din sapt 16 de sarcina.
aidaciolac spune:
Ioanna81 la multi ani la d-nul sot , multa sanatate si multi ani fericiti impreuna si ... diseara
Ellenuta groaznic , mai , dar pana acum nu au observat ca nu isi tine capul ... ca a trecut de mult perioada cand trebuia sa o faca ... Din cate stiu eu nu prea se recupereaza cu nimic nici macar daca se sesizau din timp nu stiu daca se recupera ceva , dar 8 luni e foarte tarziu oooof , e cumplit
Iulika29 du-te bah Aida zici
cristina_ana fomista , dupa ce ca mergeti si va intalniti si palavragiti si aici o sa fie liniste va mai si indopati cu bunaciuni bay
crocodana zau ca eu nu as fi pierdut intalneala pt un curs de alaptat
... cantar stiu ca si eu am avut unul imprumutat ... dar oare de la cine?
monikus arata foarte bine carutul si pretul e super atractiv
Lullaby_2009 mergi la intalnire ca altfel o sa itri para rau
lutoniana si eu sunt curioasa si nu poti sa stii , poate ca si noi suntem de acord ... sunt de acord naturalete
raluk16 fata , legat de vaccinari e mult de butonat si cel mai rau e ca nici eu nu vreau sa vaccinez bebe ... dar nu stiu cum scap de ceilalti
Dana15 eu arunc cu vinete sa ai tot ce iti trebuie ... eu stiu ca la Emma am primit ceva naturist din Germania care mi-a ajuns in primele 6 luni cred ca puneam f putin , dar foloseam si f mult ceai de musetel la baie ... cat mai natural
Trimit si continui sa citesc ... aveam si ceva completari dar revin
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine