Burtici fericite de septembrie-octombrie (93)
Raspunsuri - Pagina 11
selen80 spune:
ioi, nu-mi inchipuiam ca ati scris deja atat in cap asta...am scris si eu ceva la sfarsitul cap trecut:
hellou!
sa scriu cate ceva ca sa nu uit, si spoi recuperez si celelalte pagini...
nu am mai ajuns azi la curs, s-a amanat pe maine..
Delia, ma bucur pt test, deci liber la dulciuri, ha?
Monica si Kateryna, felicitari pt vestile bune de la doctori. Monica, missed u, nu ne mai lasa atat fara tine
Uve-got-mail, ma bucur ca ai decis sa nu-ti mai bati capul cu doctorii, sa vedem putin optimism si la tine, nu?
Apropos de pediatru...cum se procedeaza, trebuie vorbit dinainte cu un pediatru, pe care apoi il anunt ca am nascut si sa vina acasa, sau cum?? ca stiu ca primele controale au loc acasa, nu?
si mai adaug: Monica, La multi ani fericiti inainte, iubire multa si tot ce va mai doriti voi, alaturi de puiutzul vostru si nu fii supi ca n-ai cum sa sarbatoresti, recuperati voi cand veti fi impreuna
Ioanna, sa-ti traiasca sotziorul, sa se bucure de cele 2 minuni din viatza lui
hai ca mai am cateva pagini si va ajung si eu din urma....
31+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
Ellenuta spune:
aida acum vreo luna si ceva s-au sesizat .. dr pediatru le spunea ca are lipsa de CA de vitamina D3 si altele .. i-au dat vitamine, s-a mai amerliorat starea. dupa ce i-au facut analize, au vazut ca toate sunt ok desi fetita nu mai papa niciun fel de lapte de la 2 luni!! ieri au fost la un dr care i-a pus diagnosticul .. si am gresit eu .. e vorba de parapareza spastica .. deci probleme la picioruse .. o sa-i faca un rmn in bucuresti ...
ma doare sufletul ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 27+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
unombun spune:
referitor la fetita aceea mica,bolnava,cu tetrapareza spastica,eu stiu chiar copii,cu acest diagnostic,tratati asa mititei,la acupunctura.Dar depinde de unde este si daca gaseste pe cineva sa se bage.Acela care face asa ceva e chinez,e profesionist si se baga la copii,vin la el chiar din Bucuresti pacienti.
Lullaby_2009 spune:
Sovietica eu sunt amatoare, dar e departe rau de mine, stiu pe unde este amplasat, dar fac mai mult de ora pana acolo In Militari sau Drumul Taberei nu gasesc oare?
Lutoniana mi se pare foarte ok si eu planuiesc cam la fel, nici spatiul nu imi permite sa-i cumpar tot ce vreau. Cel mai important lucru e sa fie bebe sanatos si noi la fel. Ma gandeam ca cine stie ce conceptie ai de nu vrei sa ne spui si noua
Dana mi-am si imaginat cum ar fi Cred ca va iesi muzician.
Katteryna am patit si eu la fel cu pisicutele din jurul blocului, piu, ce m-au certat vecinii si cat am suferit.
Aida asa voi face, imi fac planul astfel incat sa ajung. Cine stie cand va fi urmatoarea intalnire si apoi am sa regret.
Ce de subiecte interesante abordati azi. Referitor la nasterea in apa, initial m-a tentat, dar apoi am vazut cada unde au loc nasterile si nu mi s-a parut cine stie ce. Am vazut si cateva filmulete pe internet si nu m-au convins. In plus, nu se face nici epidurala.
Despre vitamine ... offf ... e un subiect delicat in sensul ca pana acum nu am luat nimic. Nu aruncati cu pietre, stiu ca toata lumea vorbeste de vitamine in timpul sarcinii. Dar doctorul nu mi-a recomandat nimic, analizele au fost ok si incerc sa mananc cat mai bine, am luat deja 12 kile pana acum. O sa mai intreb la urmatoarea consultatie.
25+ cu
monikus spune:
Mai fetelor astazi v-am pierdut pe drum pe undeva. Nu reusesc sa va mai prind din urma ca am show la munca. Sper sa va pot raspunde diseara.
Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE
liliac1 spune:
Lullaby_2009 Nici eu n-am luat pana acum niciun fel de vitamine pentru ca analizele au iesit in regula si am avut grija sa mi le iau cat mai mult pe cale naturala. Sa vedem cand imi fac setul urmator de analize ce mi se va recomanda.
Ellenuta Imi pare atat de rau de prietena ta Prefer nici sa nu ma gandesc la un asemenea scenariu.
Monica Multi Ani fericiti impreuna si sa va dea DD tot ce va doriti, dar in primul rand sa aveti un bebe "ca la carte"!
Liliana, Andra-Maria & cu 23+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Ioanna81 spune:
va multumesc fetelor! m-ati emotionat teribil
selen80 multumesc in special pentru aprecieri!
Ioana 29+ cu bebe Carol Ioan album Webshots
Ellenuta spune:
eu ma pregatesc s-o tai acasa ... am 4 - patru - zile libere ...
cred ca va gasesc luni la capitolul 100 ... la ce ritm aveti .. aproape 2 caps pe zi ..
pupici si weekend placut!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 27+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
kemsy spune:
Alohaa si de la mine!!
Va rog, vreau sa ma treceti pe lista cu invidioase .
Apoi pe lista celor care inca merg la servici, dar asaaaaaaaaaaaaaaa m-am saturat .
Apoi, vad ca se discuta intens, fac si eu ca Lutoniana, parca-s la maraton, nu reusesc sa va prind .
Katteryna: am intrat pe link-ul dat de tine, si m-am uitat si la alt filmulet. Daca asa arata nasterea cu epidurala, ma duc zambind la spital .Oricum, este emotionant sa vezi cum iese bebelache, nedumerit total si rosu de efort .
Legat de briz-briz-uri, va recomand inca o data (eu insist ) cartea Limbajul secret al nou-nascutilor de Tracy Hogg, este interesanta nu atat pentru continut stiintific cat pentru sfaturile de bun simt ce le prezinta. Unul dintre ele este sa nu supui copilul la prea multi stimuli gen carusel cantator si cu luminite...e prea mult pentru el, cel putin cat o mic, mic. Plus alte sfaturi, cum am zis, de bun simt si la care poate nu te gandesti in mod normal.
Cat priveste cosmeticele: eu am cumparat un fel de gel de dus hidratant, pui o picatura in apa si il speli pe tot corpul pe bebe, pana la vreo 3,4 luni.
Si ziceti ca baneocinul nu e bun pentru buric??Pai eu tocmai ce am achizitionat 2 bucati .
Acum, ultimele noutati: azi am fost la control, totul perfect cu bebe, col inchis si lung, pana acum Loris are 1280 g . Cu ma-sa (adica je ), nu e asa bine, am primit dieta de la dr. Si pentru ca sa vedeti cat tin cont, azi la amiaza am macat o shawarma . De maine schimb tactica, promit
Va pup
Gianina 28+ cu Loris Stefan/Matei
bebe