Gravidute&Mamici de IASI (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1
Deci orice-ar fi, luni e ziua cea mare...

Da, cam asa e. Nimeni nu a pariat pe ziua corecta. De fapt, ar putea fi si marti ziua cea mare, ca cine stie cat dureaza travaliul...

---------------
Inesa [ 40+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Citat:
citat din mesajul lui inutsa
Aly frumoase pozele. Si nu te-ai balacit si tu cu ei, sau i-ai lasat sa-si faca de cap asa, intre baieti?

Alina era fotograful de serviciu

Eu m-as fi bagat la balaceala. Puneam camera foto sa faca singura poze si dai cu balaceala

---------------
Inesa [ 40+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Inutsa, el mai mult vroia fetita, eu nu aveam preferinte! Asa ca fetita are,ca eu nu eram destul pe capul lui! Deja radeam de el ca o sa o invat la cumparat incaltaminte ( slabiciunea mea )...Si el cica "pai nu trebuie s-o inveti,daca-i a ta,e clar!"
Sa fie intr-un ceas bun! Sa stii ca ei o sa-i poarte noroc 13! Am emotii pt tine,abia astept sa ne spui cum a fost!!!

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput

Lumi fain ca sotul primeste ce-si doreste. Al meu sot mai zice uneori ca de ce noi avem fetita si nu baiat . De fapt, de cand s-a tot lasat asteptata bebelina, el si alte rude zic ca sigur e baiat, ca e mai lenos. El crede ca primeste baiat luni, da' le arat eu frumusete de fata
Sigur zic cum a fost, don't worry

---------------
Inesa [ 40+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Tocmai am aflat ca miercuri se interneaza la maternitate colega de la master, si ea insarcinata, dar cu baietel. Deci o sa am cu cine "scarpina limba" pe acolo .
O zi faina va urez! A mea deja e super faina, pt ca am aflat ca nu mai am de asteptat mult

---------------
Inesa [ 40+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Salutare!

Eu din nou pe fuga...sunt super epuizata. Saptamana trecuta Iustinei i-a spart un canin si eu banuiam ca si al doilea insa cred ca abia acum se vede mai clar "coltul". Si cred ca nu dureaza mult sa-i mai iasa nu unul, ci doi si se pare ca o necajeste si o masea ca roade toata ziua cate ceva si numai in fundul gurii duce. Va dati seama ca e extraordinar de nervoasa si agitata, plus si caldura asta pe care nu o suporta defel...

Ramane sa fixam o intalnire la casuta noastra? Numai sa vina fiecare cu cate o jucarie (piscinuta, lopatele etc) din dotare sa nu se lase cu Si sa stabilim care cu ce mijloc de transport vine...

In alta ordine de idei, luni merg la servici sa vorbesc cu noul boss si daca nu august, in septembrie imi voi relua activitatea Nu prea ma trage inima dar nici incotro nu am.

Moldo, nu stiu in ce zona stai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

INUTSA pe Andrei l-am nascut la iasi la Cuza Voda cu DR David Cristina o doctorita ft ft buna.bine ca eu aveam si am si probleme si am nascut prin cezariana dar acum as vrea sa nasc natural sa imi zici si mie cum e ca eu sunt ingrozita dar nu mai vreau taieturi la uter e riscant da ce sai faci si asa e riscant la mine nu se coaguleaza sangele eu tot timpul sunt sub supraveghere medicala ca pot avea hemoragie oricand si pe oriunde deja imi da semne pe nas si imi curge cam mult.ma rog la Dumnezeu sa fie bine si sa trecem cu bine timpul asta si cel care va veni.

tie iti urez sa ai o nastere usoara si fara probleme si sa ai un bebe sanatos si tu la fel sa fii sanatoasa.da poate mai intri pana atuncipune camera video in direct sa vedem si noi cum nasti si tu sa ne auzi si noi sa face galerie(HAI INTSA HAI INUTSA)glumeam nu te supara pe mine

faza cu granita (canada )ai ziso la misto sau asa e?

22+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
ASA CRESTE ANDREI http://lb3f.lilypie.com/dRalm7.png
BURTICA http://picasaweb.google.com/ciquitita7
ANIVERSAREA NUNTII http://dn.daisypath.com/F2Epm7.png
BEBICA DIN BURTICA http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pf_.png

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu! Trebuie sa credem in Dumnezeu ca El va veghea asupra noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa
Da, cam asa e. Nimeni nu a pariat pe ziua corecta. De fapt, ar putea fi si marti ziua cea mare, ca cine stie cat dureaza travaliul...

sau poate luni e ocupata dr sau cine stie ce se mai iveste si ramane pe marti

Mergi la inceput

Katy imi pare rau pt problema ta. E vorba de hemofilie?
Bine ca te aventurezi sa nasti natural dupa cezariana avuta. Lasa ca o sa fie bine
Nu am glumit cu ce am zis de granita cu Canada
La voi ce ora e acuma? vreo 12 amiaza?

---------------
Inesa [ 40+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Irina, sa inteleg ca te obliga sa te intorci la munca?

Mergi la inceput