Gravidute&Mamici de IASI (97)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
iulia-stefy spune:
Irina, sa stapaniti sanatosi casuta.... Iar Iustina e o dulce...
Kriss, sa va fie de bine concediul...
Ella, ma bucur ca ii place apa...
Inutsa, mai ai rabdare mami.... O sa vina ea cand i-o veni vremea...
Noi pe langa casa... Eu astept sa scap de audit calitate-mediu si sa iau concediu ca-s la capatul puterilor... MAi am mult de lucru, am intrat in criza de timp....
Lacramioara si Stefania Iulia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
inutsa spune:
Aly bravo. Vezi ca nu a fost asa rau cum te asteptai
Merci. Eu inca sper sa nasc pana poimaine, conform primei ecografii peste max 2 zile ar implini 40 sapt corectate
Lacra am impresia ca nu mai vine si o sa trebuiasca sa fiu si eu ajutata sa nasc. Merg sambata la control si ii zic doctoritei ca nu plec de acolo pana nu nasc, asa ca daca vrea sa scape de mine... . Mai vedem noi
---------------
Inesa [ 40+] cu
Bianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Katyuscha21/Katyuscha21.jpg)
Katyuscha21 spune:
buna fetele am si eu o intrebare pot sa ma alatur si eu voua si eu sunt o ieseanca numai ca nu sunt in iasi din pakate.sunt si eu o mamica si cu burtika 22+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
http://picasaweb.google.com/ciquitita7
http://dn.daisypath.com/F2Epm7.png
BEBICA DIN BURTICA http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pf_.png
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu! Trebuie sa credem in Dumnezeu ca El va veghea asupra noastra...
ralnied1 spune:
Bun venit, Katyuscha! Cu siguranta usa e deschisa aici pentru oricine.
Ella, sedere placuta in continuare la mare!
Kriss, am apucat si eu sa va admir pozele.
Emma, si pozele voastre le-am admirat.
Inesa, asa, sa fii de neclintit sambata. Am primit azi ce ai trimis. N-am apucat sa raspund. Munceam.
Lacramioara... dar cand vine concediul ala? Tocmai la 1 aug?
dastefa spune:
Inutsa daca Bia te mai tine in asteptare poate ne intalnim sambata dimineata la control-ca vin si eu.Sau poate sambata venim deja cu floricele la tine?
nu am mai intrat in ultimile zile ca a venit a mea cumnata din Italia si suntem f ocupati.Dar ne revenim noi la normal.Mi-am vazut si eu pt prima data nepotica de un an jumatate fata in fata -e o dulceata finuta si un pic cam timida mai ales ca in ultimile zile a avut de-a face tot numai cu figuri noi.Acum au venit definitiv acasa si am mari emotii pt ei pt cum se vor adapta dupa 8 ani de venit doar in vacante.Voi aveti prieteni,rude revenite din strainatate?Cam in cat timp s-au readaptat vietii in Romania?
Mihaela 11+
Daria-Stafania-16.11.2006
danyelle005 spune:
Neata!
Ella si noi preferam sa mergem la Plaja moderna in Constanta pt ca e mai liber si apa mai mica...si nisipul mai curat; asteptam poze cu Bia.
Kriss nici Ami nu statea imbracata la plaja, ea nici in casa nu prea suporta hainele pe ea, prefera stilul nud
Lacramioara bafta la audit, si sa vina concediul ala mai repede.
Alynta bine ca ti-ai luat de-o grija cu dosarul.
Dastefa cu readaptarea in tara cel mai bine iti poate spune cum e Moldoveanca.
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
inutsa spune:
Neataaaaaaa!!!!!!!!!!!
Astazi eu va dau un frappe rece, numai bun pe timpul asta
Katyuscha bine ai venit. Sarcina usoara in continuare!
ralu e ok. Mi-am dat eu seama ca esti busy. Deja te-ai intors la munca? Gata concediul?
dastefa acu dimineata suntem tot 2 in 1 si cred ca maine tot asa o sa fim. Ne vedem maine dimineata la control. Tu la ce medic esti, ca nu am retinut?
Si nu ne arati si noua nepotica cea dulce?. Nu am pe nimeni care sa se fi intors definitiv din strainatae, dar persoanele care vin in concediu de abia asteapta sa se intoarca, chiar daca familia e aici
---------------
Inesa [ 40+] cu
Bianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici
dastefa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inutsa Tu la ce medic esti, ca nu am retinut? --------------- Inesa ![]() ![]() bebelusha din burtica nunta pisici |
eu sunt la Schaas si maine sunt de garda.Cred ca ajung la spital pe la 10.Daca te vad sper sa te recunosc din pozele de la semnatura
Mihaela
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
inutsa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dastefa
eu sunt la Schaas si maine sunt de garda.Cred ca ajung la spital pe la 10.Daca te vad sper sa te recunosc din pozele de la semnatura Mihaela ![]() ![]() |
Asa, daaaaa. Uitasem ca esti la Schaas. Eu cred ca pe la 9 deja o sa fiu la maternitate, ca totuna ma trezesc cu noaptea in cap
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
---------------
Inesa
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
bebelusha din burtica
nunta
pisici
kriss79 spune:
Inutsa, punem majoretele?:)
Katy, esti pe lista.Bine ai venit la noi, sarcina usoara si bb sanatos!
eu intru cu mozilla si nu imi merg emoticoanele automat..tre sa le scriu personal codurile..off
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
![](zana.gif)
Albena 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!