Gravidute&Mamici de IASI (97)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare noi nu am mai avut net si azi a venit un nene si ne-a reparat ca era ceva stricat pe hol.
Andreea imi plange sufletul cand ma gandesc la Sebicu si ma rog sa fie bine intr-un final
Inutsa te inteleg perfect dar o sa vina ziua sa nasti si tu o fetitza racusor talentata si iubitoare ca si mine

Mergi la inceput

Tuscut ce cabanuta frumoasa dar pe unde e?Ca poate suntem vecini

Mergi la inceput

Mai Miha da lasa baiatu sa-si aleaga iubita singurVorbesc eu care deja imi vanez nora prin parc pe la scara,zice sotu ca am innebunit de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Emma ce a crescut Andrei; se vede ca v-ati distrat la mare. Cum se mai simte?

Kriss sa va fie de bine concediul, sper ca relatia cu sotul e pe drumul cel bun. Frumoase poze, nu stiam ca ai tuns-o pe Alessia, dar tot frumoasa e; de unde i-ai luat slipii?

Moldo si Miha mai vorbim peste vro 15 ani cand o sa va saturati de cate posibile neveste o sa roiasca pe la usa voastra

Inesa pt o mamica nerabdatoare.

Irina ce idee buna pt intalneala ...asta daca nu e deranjul prea mare...fiecare vine cu cate ceva, au si copiii loc sa se joace in voie.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

moldo "lauda-ma, gura, ca ti-oi da friptura", hai? Sotul imi zice ca poate se naste de ziua lui in august. Zic "Da, daca o mai cari tu pana atunci, poftim"

danielle merci

---------------
Inesa [ 40+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Am vorbit la telefon cu sor'mea si nepoata se auzea zicand "De ce nu mai vine fata ta o data ca m-am saturat de cand astept!"

Fetele, merci de incurajari Poate va asculta pe voi si vine bebelina pe lume

---------------
Inesa [ 40+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Robert asa cum era de asteptat,n-a vrut sa se joace cu fetitele ,iar Isa l-a ignorat complet.

asta e semn clar ca se iubesc/se vor iubi mult de tot
Citat:
In masina i-am asezat strategic unul langa altul dar Robert era prea preocupat cu "vreau dulci"...iar Isa nu voia sa fie deranjata,privea peisajul.

Asa, dom'le, fiecare sa fie independent in relatie. Mi se pare normal.
Citat:
Dar nu ne-am pierdut speranta de incuscrire...ne mai intalnim pana plecam la mare. Poate poate s-o infiripa ceva...

Si daca nu si nu, atunci ii fortati si tot reusiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Irina, sa stapaniti sanatosi cabanuta!

Dani, nu ,nu e din pacate..care slipi? ca are 2 buc.unul albastru e de la marks&sp de la reduceri de anul trecut, are si bustiera dar nu i-am pus-o si ceilalti roz i-amluat inainte de plecare din sprider, tot la reducere. dar vedea copii dezbr si nu si-i tinea mult pe ea:)cred ca e de "vama veche"

Eu am fost tare sup si pt neputinta de a pleca in afara la op prin care rtrece Sebicu si Andreea..imi pare asa de rau ca nu am cuv. sper sa fie totul ok la operatia de luni si in sfarsit sa vina si vestile bune..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Albena 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

ps.am tuns-o iar 0 chiar inainte de plecare cu o sapt caci transp.tare la cap(mosternire proasta de la tatal meu)si cum mergeam si la mare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Salutare de la Constanta!

Sa va fie de bine concediile celor care tocmai ce le-au avut!
Noi suntem cazati in constanta,am inchiriat un apartament pentru o luna,aproape de Mamaia;e bine,putem face mancare,avem masina de spalat,tot ce trebuie intr-o casa...aproape tot...Bia ...e bine,doar ca la plaja nu vrea sub nici o forma palarioara sau baticut pe cap...nu stiu cum s-o pacalesc;ii place foarte mult la apa,(ma mir caci la baita tipa cit o tin plamanii)nici in piscinuta nu i-a placut,caci credea ca-i facem baie...insa acum ii place ...ce sa zic,vremea e buna,ne-am bronzat.Bia e tare curioasa si umbla peste tot prin apartament,iar pe plaja la fel,pleaca de una singura spre apa;azi am facut plaja in Constanta si era mai liber,si am put s-o supraveghem mai bine

ce mult am scris...

Va salut si va pe toate;voi mai intra caci avem si net la apartament unde stam

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Am depus azi dosarul pt indemnizatie! Mi-am luat un bolovan de pe inima!
Inesa nastere usoara! Eu te inteleg f bine ca baietii mei s-au lasat mult asteptati!
Emma ce a crescut Andrei! Pare la fel de nazdravan ca al meu! Cu ani in urma am fost si eu la Macin la o prietena! Sunteti frumosi si vad ca a fost fain la mare!
Kriss frumoasa chelioasa! Si eu sper sa fie mai bine pentru voi doi!
Ella un si sa va simtiti bine in continuare!
Tuscut am vazut o ochioasa frumoasa foc!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput