Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (133)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MULTI ANI BOBITAMICa, SA FII IUBITA
XENIA LA MULTI ANI FETITZA FRUMOASA!!!!!
DIDI Clara asa mi-a facut o saptamana de nu a mancat decat lapte si crochete, si intr-o zi i-am scapt legumele pe tava de la scaunel si acum mananca singura cu manutzele tot ce-i pun acolo, daca iau lingurita tot nu vrea...incearca si tu poate functioneaza

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Dana, Aida mea are un mare pitic: nu vrea sa puna mana pe nimic ce i se pare umed , aici intra fructe, legume, branzica, etc. Deci daca ii pun pe tava pe langa paine sau biscuiti si alte bucatele de o alta consistenta, se uita foarte dubios la ele si nici nu vrea sa le atinga, de parca ii e sila sa nu se murdareasca pe mana

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

DIDI, Sofia refuza sa manance cu lingurita de mai bine de o saptamana. si in general a inceput sa refuze mancarea pasata . nu ii place nici amestecata. ii tai cubulete mici si ii dau eu cu mana (ea daca apuca legumele cu mana, le striveste pana ii curg pana la coate si dupaia incepe sa urle ca s-a murdarit)

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

ce-i cu pustietatea asta?

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

cata liniste....
eu va pup pe toate si va doresc we placut.
la multi ani pepenasilor care sarbatoresc in urmatoarea saptamana.

noi maine seara plecam la mare si acum am treaba cu bagaje si alte diverse treburi, asa ca nu mai apuc sa scriu

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ooka merci.

Didi, nu stiu daca e de vina infarixul. ok, daca nu ar manca mai nimic, dar cum ea mananca lapte .... Nu e vre-un dinte?

Marina, vacantza placuta!

Mada, bine ai revenit!!!!!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

la multi ani pepenasolor si mamicilor care s-au serbat zilele astea, eu am mai citit din urma, nu am starea necesara nu-mi arde de nimic. mi-a iesit rezultatul biopsiei si e bine slava Domnului, insa maine asteapta fratele meu rezultatul biopsiei unui ganglion limfatic si ma termina psihic asteptarea asta, nu mai zis ce-o fi pe el saracu' stateam si ma gandeam ca daca el nu ar fi avut probleme eu nu as fi mers sa-mi vada un dr alunitele si aceasta alunita a mea era una atipica (displazica) si putea dezvolta cancer in timp, pana si dr a rasuflat usurata cand a vazut rezultatul as vrea sa fac ceva pentru el, dar ce sa fac fara bani? este o clinica in ungaria, mai e una si in mexic dar e transportul mai mult pana acolo, care trateaza cancerul prin metode naturiste, prin regim alimentar bazat pe sucuri de fructe si legume bio si inca cateva suplimente de potasiu, pastile din ficat de vita, in fine...costa 2 saptamani la ei 5500 euro, apoi trebuie sa tina acasa regimul inca 2 ani, trebuie sa isi lase serviciul pt ca are f multe mese de sucuri proaspete pe zi, trebuie sa stea cineva in permanenta cu el ca sa-i prepare, asta n-ar fi o problema ca mama e pensionara, dar nu stiu cum sa fac sa-l conving sa incercam, el e daramat psihic, mi-a zis azi pe mes ca ii este frica de rezultatul ce-l asteapta . eu am citit de metoda asta pe net tot cautand si citind despre cancerul asta si mi-am luat 2 carti una scrisa de o tanti care s-a vindecat si una cu metoda, dr asta care aplica metoda spune ca, cancerul apare cand imunitatea este scazuta, din cauza alimentatiei cu multe e-uri. spuneti-mi si mie cum sa-l conving sa incercam, ca s-a inchis in el si parca nu mai vrea sa vorbeasca, i-am propus sa mearga la un psiholog si a zis ca nu are nevoie, dar e vizibil ca este daramat psihic

dati-ne si noua un click http://www.shout.ro/user.html?u=davidioana multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

dr_anca parca tu intrebai, ioana isi suge degetul mare de la ambele maini si nu reusesc sa o dezvat, ii pu suzeta dar daca o scapa tot degetul il ia, am iteles ca ar fi o solutie la farmacie si ne scapa de belea, o sa o iau, vad eu daca merge

marina nici ioana nu are fontanela inchisa, cat i-am dat pediavit multi i s-a mai inchis, acum i-am luat pediavit d in loc de vigantol ca ala nu e bun de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI draga Xenia! Sa fii sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Off Kata nu stiu ce sa-ti zic...poate o sa fie bun rezultatul, de ce sunteti pesimisti? aveti caz in familie?

Si eu am multe alunitze, care de-a lungul timpului s-au schimbat, s-au marit, o colega si le-a scos cu laserul, eu nu am avut curajul sa le zgandar
Multa bafta!

mcoca mi se pare ok meniul Mayei. Important este sa nu-i dea ceva sa guste, ca de' e copil, pofteste
Cum te induri s-o lasi asa departe?

Eu ii dau iaurt din comert lui David, nu am avut probleme slava Domnului!

O chestie ce ma macina...in supermarket, stand la casa, tot am vazut produse care nu se mai cumpara si se lasa cu orele la casa pana vine cineva sa le ia, asta dupa ore bune. Am vazut lactate, branzeturi, produse congelate...se iau frumos, se pun la loc, vin eu , iau produsul, e de la frigider imi zic, dar el poate fi alterat, nu????

Si David mai face figuri la mancare, astazi nu a mancat cerealele dimineata, i-am dat un iaurt, a mancat la pranz supica de pui, musai cu muzica pt. copii, altfel nu deschidea gura la 17 a mancat frumos, pilaf de orez, insa cand terminam castronul eu ii ziceam "nu mai eee"....si cum ii pusesem putin sa vad daca mananca urmand sa completez portia el "maeeee" si nu a mai vrut cu nici un chip sa mai ia

Marinus vacanta placuta!

Tecky nu mai zici nimic?

Cu apa marii....si noi o sa mergem cateva zile prin august....nu prea imi surade ideea sa-l bag in mare, doar cu piciorusele....
Pitici de-ai mei cum zicea si Anka, kk plutind, imposibil sa nu faca pipi cineva....pluteste grasimea de la lotiuni, cine stie cine are candida sau altceva

Mada bine ai revenit!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput