Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (133)
Raspunsuri - Pagina 19
boticelina spune:
Ziua buna pepenime!
Asa, asa, mai ziceti... deci nu suntem doar noi cu figuri in carlionti, ufff [emoticon care-si sterge fruntea cu doo des'te]
Si Gargaritzoiul are toane si figuri in cap, clar imi testeaza limitele, se vede de la o posta ca-i miorlaiala, nu un plans de disconfort/nevoie. Problema e ca uneori cedez din cauza locului unde suntem. De ex. ieri eram in Selgros, o pusesem in cos si maimuta se plictisise, vroia in brate, pe jos, sa gheruiasca rafturile..., am luat-o un pic, ne-am dezmortit laboantele dupa care am pus-o iar in cos sa-i dam bataie, sa terminam shoppinguiala ca sa mergem la buni. Bai, s-a pus pe un plans ciudos, ii sareau lacrimi din oki ca in desene animate, si nu vroiam s-o iau in brate fiindca stiam clar ca intr-un minut va fi cu gura pina la urechi daaaaar... mi s-a intersectat privirea cu a unei doamne care cred ca mai avea putin si suna la protectia copilului nene, mi-am dat seama ca deja comenta cu barba'su ce scorpie fara inima sunt, facuse deja un pas in fata cica s-o consoleze ea, asa ca draq sa mai fac? Am luat monkey in brate care s-a inseninat pe loc si mi-a pocnit o laba peste freza, mi-a tras ochelarii de pe cap si a ras victorioasa
Deci, I'm a sucker...
Monica si gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
moni_or spune:
BUFI La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si iubita!!
Ma mananca limba sa zic multe (adica sa ma plang si eu, ca asta stiu cel mai bine sa fac), dar n-am timp acum, revin eu in forta mai incolo.
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
ioana spune:
Am reusit sa pun ceva poze.
http://www.onetruemedia.com/shared?p=91c33e345184e110e23cac&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
flo1980 spune:
Cred ca din cauza ca se apropie luna plina sunt pepenii nostrii mofturosi si urlaciosi.....
Si eu stau prost cu nervii, uneori nu ma recunosc, imi vine sa sau sa-i bat pe ei....
Sindrom pre sau post o iei razna frate uneori
David in comparatie cu alti copii, nu e foarte mamos, insa comparabil cu Alex.....n-am cuvinte, nu stiam ca am copil, eu il puneam in patut, fie noapte fie zi si el adormea, singurul cosmar de atunci (care e si acum, uneori) e ca e foarte sensibil, silos, mananca numai cateva alimente, supa numai pasata daca vreau sa primeasca si un pic de carne, legume, nu, fructe nu....asta e marele meu off la el...
David a inceput sa faca si el figuri, sper ca nu ii va calca pe urme lui frate'su ca ma sinucid!
Vazut pozicile si filmuletzele, Iulia e totala cu inghetata , mami de Sara (dr. Anca) e o slaba si o frumoasa, vazut si montajul Ioanei, pozele minunate ale monei_or, frumoasa mariei86, pozele lui mada_mxm , etc....nu mai am putere sa scriu, ma scuzati, zilele astea am fost cam lesinata din cauza gripei, am la nas si gura ce nu am avut in viata mea, toata zona e herpes langa herpes
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
AnnaBaby spune:
Buna fetelor.
Multumesc tuturor de urarile la adresa Ioanei!
Petrecerea a fost reusita, chiar daca pana la urma a si plouat de 2 ori, noroc ca se ocupase sotul inainte si acoperise via sub care asezasem mesele cu o folie, astfel incat am stat numai bine feriti de ploaie.
Ioana a fost in elementul ei, nu stiu de unde a avut atat energie si putere, ca de dormit a dormit numai 40 de minute. Deh, ea nu doarme oriunde si in orice conditii, daca nu e liniste de exemplu, nici gand sa doarma.
A dansat, a batut din palme, a trecut pe la toata lumea in brate, era foarte fericita si intr-adevar cum ati spus si voi sunt sigura ca si-a dat seama ca e sarbatorita ca era cu gura la urechi de cate ori ii cantam LA MULTI ANI, sau cand am adus tortul, etc.
La taiat motul nu a stat deloc, dar deloc, cu mare chin i-a luat nasul un smoc. Apoi de pe tava a ales prima oara cartea, apoi a luat o papiota si a treia alegere a fost pixul si floarea, amandoua deodata. I-a placut tortul, si-a bagat degetelele in frisca si se lingea pe botic Apoi pe la 6 am trimis-o cu mama acasa s-o culce ca deja era super obosita. Noi am ramas pana dupa miezul noptii cu invitatii.
O sa pun si niste poze, dar sa ma hotarasc intai pe care, ca am peste 600, nici nu am avut rabdare sa le studiez pe toate.
Azi e foarte urata vremea, si noi la noapte plecam la mare, sper de maine sa se indrepte, ca altfel ce ne facem noi acolo? Stam in camera?
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Tecky spune:
Bufi LA MULTI ANI!
Cristina felicitari pt mersul singurel a lui Mihaita!
Ankalaura spor la treaba si distractie placuta!
Annababy distractie placuta si concediu placut!
Fetelor si eu stau prost cu nervii,am momente cand sunt iritata de tot ce e in jurul meu...cred ca din cauza oboselii
AnnaBaby spune:
Am actualizat si tickerul, hi hi, de cand asteptam...
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
atb spune:
Ce vreme urata afara!!! Ia sa vedeti cum ne mai omoram noi timpul in casa.
Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008