Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (133)
Raspunsuri - Pagina 14
ariadnabr spune:
Scurta bagare in seama (io ma bag in seama of course )
Moni la anu' o sa fie mai usor so look on the bright side of things concediul cu un copil nu e usor, e clar, sa fii intre mama ta si sot, nu e usor, io zic sa te relaxezi acum si sa o iei usor, or sa se rezolve ele toate Welcome back!
Ashea...ma duc sa termin de facut curat si-am o leneeeeeeeee
Pupi
p.s. Sa nu uit, sar'mana de vizionare de nazdravanca
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
MissJJ spune:
Buna fetele!
O mica pauza sa va mai zic si eu vreo trei cuvinte.
Nu am reusit sa citesc din urma uram si noi La Multi Ani sarbatoritilor de zilele astea:
Xenia, Karina, Ioana, Denisa, Constantin, Razvan si Eduard
Bobitamica si Bufi
Pozele ma chinui sa le incarc da merge picasa ca o cizma deci f f greu reusesc de ieri seara nu mai vrea deloc.
A fost fain, caruciorul si copertina au fost esentiale le-am folosit la maxim sunt super multumita cel putin de copertina nu stiam ce sa cred cum va fi a fost super buna a protejat fetele caardea soarele de ne frigea pe noi dapai pe ele, daca era deschisa sau era carutzul fara imediat se inroseau pe manutze si picioruse cu toate ca erau mega cremuite, ardea soarele f tare. Deci f bune investitii carutzul a rezistat cu brio si la offroad si la plaja prin nisip peste tot f f f bune, ma declar mega multumita.
Am fost si la mare la Viareggio o zi de dim pana seara si am avut un noroc de numa in seara cand am plecat noi de acolo la 4 dim in statie a explodat o cisterna de gaz au fost in total 52 de victime tragedie nationala au tinut inainte sa plecam o ceremonie pt cei care au decedat a fost doliu acolo peste tot, am avut un noroc de numa.
In rest am reusit sa vizitam Firenze, Siena si Pisa, plus mersul la Viareggio si Marina di Pisa pe la vreo doua lacuri la pescuit plus prin imprejurimi prin Montelupo Fiorentino unde am stat, a fost f frumos dar f scumpa tara o romanie mai evoluata oleaca lumea nu stie sa zica ms te rog si etc trenurile is vechi si in afara de aerul conditionat daca esti mama cu copilasii si carutz dupa tine fara ajutor nai nici o sansa sa calatoresti pe autiobuze nici nu te lasa cu caruciorul deschis toate f scumpe comparativ cu uk-ul gama de produse cam slabutza in afara de marile reprezentante din orasele mari.
Da na in rest de vizitat e f frumos pacat ca restul cam dezamageste, nici drumurile nus excelente, da na am mai merge numai sa vizitam sa facem asa un traseu cu masina cate 2-3 zile in fiecare oras mai mare, da sa mai creasca moatzele.
Ziua lui Ami am facut-o pe 5 am sarbatorit in stil italian cu pizza si bere Moretti , super relaxat si fain Ami si-a ales cardul bancar din prima, urmat de cheile de la masina si finally lantul de aur, manelista se face.
Na cam asta pe scurt poze pana acuma am reusit numa din Firenze si Palazzo Pitti si Giardino di Boboli si din Montelupo enjoy mai revin cand reusesc sa le bag si pe restul ca am mai incarcatcateva din Pisa si din Siena da nus toate si de comentat nu ma lasa cizma de picasa sa le comentez am comentat si eu cat am reusit, enjoy si nu va speriati de suncile mele.
Pup, fug la tuns gradina ca ne omoara balariile ca in 17 zile au crescut toate de zici cai jungla la noi.
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
ariadnabr spune:
--------------------------------------------------------------------------------------------------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
dr_anca spune:
Mai revin putin ca a adormit bebica la 8.30.
Cristina multumim de aprecieri si eu care ziceam ca nu seamana deloc cu mine
Profa cred ca esti iertata de disparitie cu asa o revenire in forta.
Moni imi pare rau ca a fost un concediu stresant. Cred ca s-a simtit si atmosfera tensionata intre tatic si bunica. Nici a mea nu statea in carut si o luam in brate si daca nu tinea faceam cu sotul schimb dar eu pot sa spun ca m-am odihnit ca dormea noaptea si apoi de la 10-13 si iar vreo ora mai pe seara si dormeam si noi cat de mult puteam.
Nu pot intra sa vad pozele lui Mada sper sa mearga maine.
Ma duc sa mai urmaresc Tv.
Noapte buna!
Mamica de cuminte
iulie 2008
ariadnabr spune:
ariadnabr spune:
Kimmy spune:
Buna fetelor!
Scuzati absenta,n-am avut acces la internet cateva zile.
Sambata ne-am mutat la casuta noastra in sfarsit.Suntem bine,Timea s-a acomodat relativ repede.Prima noapte a fost mai grea.Mai avem multe de facut,asa ca o sa scriu mai rar,ca tot bibilesc cate ceva.Finisajele s-au facut la repezeala si nu de catre muncitori calificati,dar e ok.E nou,spatios,si cel mai important,al nostru.Cu timpul il facem noi frumos
Profa,am citit poezicile frumoase .Maaama cat talent!
Am vazut pozicile noi.Sunt dementiali pepenasii nostrii
La multi ani tuturor pepenasilor care si-au serbat primul anisor cat am lipsit
Noapte buna tuturor!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
moni_or spune:
VICKY, aia e, ca nu e obisnuit cu voiajele, a fost prima lui calatorie, primele nopti petrecute altundeva decat la noi acasa, noi eram tot pe drum, vedea atatea lucruri noi ca nu prea dormea nici ziua, nu cumva sa piarda ceva, sunt convinsa ca a contribuit si asta, dar na, speram sa fie mai bine ca am mai citit pe aici de pepenasi aflati la prima calatorie care s-au comportat mai bine. Dar aia e, partea pozitiva e ca a progresat mult la mers si echilibru pt. ca nu l-am lasat deloc pe jos in 4 labe (era prea murdar, umblam toti cu pantofii de afara), a mers pe picioare mult mai mult decat merge acasa.
MONA, razi tu razi Harap Alb, da sa stii ca la tine m-am gandit, mai ales ieri cand dupa ce am sosit acasa a plans in continuu, pana la invinetire, vreo ora, stiu ca si tu spuneai ca a fost tare plangacios Codrin cand v-ati intors. Azi i-a mai trecut, dar tot e o mare tragedie daca ma pierde din vizor. Felicitari pt. notele de la licenta!
DIARUX esti o mare duamna, sa-ti rupi atata din timpul petrecut cu Andrei ca sa ne compui noua poezii.
MADA DE IRL asa e, la anul sper sa fie mai usor. I-ai facut analize de sange Juliei? Cum au iesit? (parca asa am citit ca mergeti la analize, daca aberez scuze, ca am citit in graba si pe diagonala) Am vazut filmuletele cu Julia cea mancacioasa de inghetata, mai dar e o scumpa fata asta, cred ca actrita o sa se faca, deja va face one man (sau one baby) show, cu strambaturi, scos limba, speriat inamicii
MADA DE UK, superbe pozele, ce nostalgii imi trezesti cu Florenta, noi in luna de miere am fost in Florenta, Roma si Venetia si mi-e un dor de mor de Italia si mai ales de orasul meu de suflet, Roma. Sa stii ca mi-a fost extrem de utila ideea ta cu scaunelul ala de panza care se ataseaza pe scaunul normal, e super super practic si multumesc si MAYTREYI ca m-ai indrumat spre site-ul romanesc de unde l-am comandat, a meritat din plin investitia. Si la nunta asa l-am tinut, a stat feciorul meu in capul mesei (ma rog, vreo ora si ceva, cat a stat el la nunta), ca daca statea la mine in brate cred ca nu multe farfurii si tacamuri ramaneau intacte la cum arunca el totul pe jos.
Noapte buna sa aveti!
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
ariadnabr spune:
Moni, da, facuram analize, n-a plans prea mult si nici n-a vomat, dar rezultatele le vom afla abia pe 21 august cand vedem din nou pediatra. De aceea au trebuit repetate, bine, de asta si pentru ca i-au iesit niste analize aiurea initial si-au vrut ei sa le repete ca sa le aiba pana pe 21 august. Sper ca o sa fie bine de data asta...si sar'mana de intrebare
Stiu c-a mai intrebat cineva si-mi cer scuze ca n-am raspuns. Am avut fata (Sonia) plecata la mare cu bunica-sa si nu mi-am inchipuit ca o sa-mi lipseasca atat de mult incat o sa fiu deprimata si cu insomnii toata saptamana!! De...mama nebuna...
In rest, Vicky, lista ta e ok. Eu insa nu as fi asa de stricta cu mancarea, Maya de acum ar trebui sa inceapa sa pape ceea ce se mananca in jurul ei, bine...fara sare si condimente...etc...
Io am vazut pozele lu' Mada mie insa mi-au luat ochii fetili ca tare mi-s dragi
Le-am vazut si pe ale lui Tero si vreau sa zic mami...ca mie imi plac tare mult urmele de pe tv-ul vostru si mama ce stil misto de a se urca in scaunel areee
Vazut si poze de Pica, ca de revista, ca de obicei...
Am mai vazut si anivesatii Alex si Irinuca si bineinteles ghidusa Xenia careia tre' sa-i spunem si La multi ani!!!
De asemenea La multi ani! fericiti si-o copilarie frumoasa pentru Karina Francesca ,Constantin si Razvan Mihai
Si...pentru ca maine imi vine iubita inapoi si-am sa stau sa o pup pentru o saptamana
La multi ani pentru frumoasele Ioana Maria si Denisa Maria si pepenasul Eduard Gabriel!!
V-am pupat...noapte buna!
gallyb spune:
LA MULTI ANI PENTRU IOANA MARIA, DENISA MARIA SI EDUARD GABRIEL. SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI FERICITI!!!
Multumim pentru urari: Estrella, Monalac, Mada, Kimmy, Ariadnabr.
MCOCA si noi ne chinuiam mult s-o adormim, dar de cand ne-am mutat incepusem sa o las singura seara cate putin. Intr-o seara ne zapacise cu totul si atunci am pus punct, nu ne-am dus la ea si culmea adormise singurica, bineinteles cu prietena ei suzi, de care vreau sa o dezvat, dar fara ea nu adoarme.
Azi rupem si noi turta.....Am emotii...