Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (133)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Karina Francesca

Constantin

Razvan Mihai

LA MULTI ANI, ROXANA, pt ieri!! Mii se scuze ca am uitat de un racusor as aimportant ca tine..SA fii fericita, iubita si sa te bucuri de Irina!!!

Fontanela, nici la noi nu s-a inchis Marina..are cam juma de cm zic eu..Dar pana la un an juma ar trebui sa se inchida..

Maitrey, felicitari pt nepotel. Sa fie sanatos, mancacios si far de colici, iar mamicii refacere rapida..

Ooka, noi am dat vreo 700 de euro anu asta pe concediu, am vrut all inclusive ca sa ne fie mai usor cu Mihaita si sa fim cat de cat mai aproape de casa tot asa , in caz de ceva sa ajungem repede acasa. Doamen ajuta c anu a fost nevoie.

Fug , s-a trezit Mihaita...

Mamica de poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Flo, insanatosire grabnica tuturor!!

Gata, fug sa-i fac lapticul cu cereale lui Mihaita..

Mamica de poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multumim Cristina! Pofta buna la baiet!

Am adaugat si eu o poza cu David si tortul (nereusit ) in albumul de 1 anisor....

E cea mai luminoasa, toti le-au facut pe intuneric, buluc peste el eu sunt obsedata de poze frumoase, da' n-am parte de ele, si se intampla numai la evenimente importante

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata.
Ooka noi anul asta vom pleca in 2 ture la mare: saptamana viitoare cu Ioana, cazarea la o pensiune cu 100 lei pe noapte, si in august doar noi cu gasca noastra, cazarea tot la pensiune, cu 80 lei pe noapte. In general preferam pensiunile, la hoteluri nu am mai mers de mult la mare. Ori sunt prea vechi si mucegaite, ori daca sunt renovate sunt prea scumpe. Bun, pe langa cazare, mai e transportul, da' nu stiu exact cat ne ajunge, sunt vreo 400 km de la bacau la Constanta, in fine. Si apoi cheltuiala zilnica pe mancare si etc, care la fel nu este extravaganta, de obicei mancam la autoserviri, nu la restaurante luxoase. Na, cam asta e. In total sa zic in jur de 3000 lei cu totul, pt ambele iesiri.
Noi am fi vrut sa mergem in Turcia in concediul fara Ioana, dar era mult prea scump, daca nu ar fi fost faza cu criza poate mergeam, dar asa se cunoaste ca nu mai e chiar ca anul trecut de exemplu. Ce alesesem eu (si era varianta cea mai ieftina pe care am gasit-o) era in Antalia, 5*, all inclusive, cu tot cu taxe de aeroport, 1400euro. Asta inseamna cam 2000 euro per sejur, ca deh, mai iei un ban la tine, ceea ce duce la un total de vreo 9000 lei, mult prea mult pt o saptamana de vacanta. Asa ca am renuntat la idee.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maitreyi felicitari proaspetei mamici, sa va traiasca micutul si sa fie sanatos!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Azi chiuleeesc:) si ce bine e. Ma rog, fac bagaje, pt ca in 3-4 ore plecam nitel, sa ne aerisim.

Cu scuze pentru ieri:

La multi ani, Xenia! Sa ai parte numai de bine, pui frumos!

La multi ani Bobitule, cu sanatate, fericire si bucurii nenumarate, alaturi de minunea mica si cei dragi!

Pentru astazi: La multi ani, Karina, Constantin si Razvan! Sa cresteti mari si norocosi, puilor!

Si pentru ca n-o sa fiu peste weekend, La multi ani Ioana, Denisa, Eduard! Sa fiti sanatosi, norocosi iar viata sa va fie plina de soare!

La multi ani Bufi si numai bine!

Vic, uuuh, greu sa o trimiti asa departe, eu n-as putea:). Mie lista mi se pare ok si oricum, banuiesc ca mama ta are un pediatru bun la indemana, in caz de ceva. Fiind sezonul entero-virozelor, sarurile de rehidratare si laptele fara lactoza sunt un must, zic eu. Sanatate multa Mayei, drum usor si vacanta frumoasa la bunici!

Ookule, eu am si zis ca nu mi se aplica, nu te-am ignorat bre:) Noh, noi am fost cateva zile la Praga, 2 sapt in Creta si vom avea concediul mare in sept, dar nu stiu unde, ca barbatu' face surpriza. In rest suntem weekendisti, prin diverse locuri. Noi suntem genul asta, care baga bani in concedii, asa ca nah. Dar, ca sa nu te superi ca te ignoram, uite, ti-am raspuns, desi clar nu te-am ajutat deloc:) Eu as zice ca daca nu va afecteaza a la long, foarte tare acei 341 euro, sa mergeti pe prima varianta...e mai friendly cu fetele (sau asa pare)! Vacanta placuta, orice alegeti!

Kata te pup si iti spun ca Dumnezeu e mare. Sa-i calauzeasca pasii fratelui tau! Sanatate muuuulta!

Vazui Alex de Ella la mare, la bucuta goala:)...asa simpatic e el, un ochios si jumatate; vazut si palariosul baiet irlandez, aka Julia, cu fatuca ei minunata, curioasa, inocenta si dulceee; vazut Seb cel frumos, simpatic si haios, cu minunata lui camera si baia bulinoasa; si la mare si cu prietenul David. Flo, n-am vazut poza cu David....Si iar am ajuns la concluzia ca avem niste copii minunati!

Mai3 felicitari pt nepotel, sa fie sanatos!

Pfffiuuuu, nu mai stiu, nu mai merge neuronu!

Va pup pe toate, va doresc weekend placut, distractie frumoasa la petreceri, vacante reusite si pepenasi sanatosi si zambitori!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

La multi ani pepenasilor ce serbeaza astazi un anisor

Biletele la mare merita luate din timp fie in tara fie dincolo. Noi am scapat ieftin zic eu la hotel de 3 stele cu tot ce vrei in Ro, regret ca nu am luat all inclusive ca nu ma asteptam sa fie bine cu mancarea dar se pare ca m-am inselat. Voi stii pentru la anul in caz ca mergem in Ro. Pe benzina am dat 500 lei bc-mangalia si plimbat in fiecare zi prin statiuni si la vama si la mamaia si prin toate in general. A consumat si AC deschis non-stop dar ce sa faci cu caldura sta.

Flo sa va treaca raceala . Vara sunt tare nesuferite racelile.

Mai3 sa va traiasca nepotelul!

Am fost ieri prin parc in Oancea unde sunt multi copii si chiar am intalnit 4 fetite de varste apropiate a mea cea mai mica si cea mai mare 1 an si o luna. Eu fericita zic stai sa vezi ca are ocupatie si se joaca frumos cu fetitele. Da de unde. A mea a stat fix 2 minute cat a studiat o lopatica de nisip si apoi a inceput sa se catere pe plasa din aia speciala de catarat, ba ma tragea la tobogan unde am dat-o de 10 ori pana mi-a iesit sufletul, ba alerga prin pietris si eu dupa ea ca ziceam ca pica in cap de vreun scranciob, ba data huta
Se uitau parintii fetitelor asa cu mila spre mine ca ele se jucau in voie si a mea hamaia prin tot parculetul
Si eu care spuneam ca fata mea e cuminte doar ca e putin mai energica. Incep sa ma gandesc daca e normal sa fie asa. Ceva de genul asta a fost sotul cand era mic dar el macar era baiat. Ea se comporta exact ca un baietoi scapat la joaca. Pana la urma dupa ce am obosit si eu si sotul am plecat spre casa desi ea plangea sa mai ramana dar noi eram lac de apa si ea era fresh.
Mai nou nu prea mai vrea in carut ca prefera sa mearga singura dar eu ies afara cu o adevarata trusa de supravietuire care o atasez la carut si nu prea as iesi fara ea.
E complicata de acum viata de mamica.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Sun e in albumul lui Sebi, la sfarsit, eu asa vazui'....

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna dimineata!

Multumim frumos pentru urari: Flo, Marina, Ella, Gini, Capri, Diarux, Mcoca, Dr_anca, Dana81, Katalyna, Tecky, Dia_filipas,.

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI. Sa aveti parte de ce este mai bun in viata.

Eu sunt cheauna, am emotii pentru maine, dupa amiaza sunt si la munca, deci o sa-mi fie vesel. Cat sunt eu plecata sta tati cu Xenia, se descurca foarte bine...

Eu ii dau iaurt din comert de la inceput, dar tot asa sunt cu dilema pt cele care raman pe la casele de marcat.

Ieri drept cadou a aparut si ultimul incisiv, deci avem 8 dintisori. Au iesit haotic rau la ea dintii, dar important ca au iesit.

Dr_anca intreba daca am reusit s-o dezvat de suptul degetului, da, am reusit, dar atunci avea cateva luni, acum nu cred ca tine vreun bebelus soseta pe mana, in conditiile in care puiul meu le scoate cu o viteza nemaipomenita din picioare.

Daca va vine sa credeti copilul meu doarme si acum de aseara de la 22:00. Asa e in fiecare zi. I-am aranjat camera ei si doarme singurica, seara o las in patut si doar ii spun noapte buna si adoarme singura. Uneori citim si un pic din poveste, asta cand sunt si eu acasa.

Din pacate la mine merge foarte prost netul, e prin modem, nu ma lasa nici pozele sa le vad, doar copertile de la albume, in rest nu se incarca.

In vacanta nu mergem vara asta, abia ce ne-am mutat si suntem lefteri rau de tot.

Apropo, care stati prin zona Cora Lujerului? Eu stau la o statie, la Orsova, poate ma intalnesc si eu cu cineva. Si... vad ca nu am pierdut nici o intalnire, nu ne intalnim si noi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

La multi ani Karina, Constantin si Razvan
Sa va dea Bunul Dumnezeu multa sanatate si realizari frumoase in viata!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput