Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

sorinake asa o sa fac.

uratica, de acord cu tine.voi sa fiti sanatosi ca nu va face masina, ci voi pe ea.in plus, poate s-a dus tot ghinionul odata cu asta.

mai ai vreun interviu ceva?
sa ne mai povesteti lucruri haioase|

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

neeee..nu ma mai duc la nici un interviu!m-am saturat si m-am lecuit!o sa plec in tari straineze sa fac bani!ca aici vad ca daca nu "prestezi servicii" nu ai sanse frate!chiar ma gandeam la un moment dat..sa merg schioapa,sa-mi intind rimelul pe la ochi?ce sa fac??cred ca am gasit solutia..la interviu o trimit pe mama!de fapt mama arata trasnet la anii ei..hmm..mai bine o trimit pe soacramea!
cat despre ghinion..vad ca s-a cam destramat!nu am mai patit nica de la accident!asa ca..de asta nu vreau nimic sa ma lege de accident!sunt multumita ca suntem toti intregi!e de-ajuns!banii ii fac eu cumva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

asta cam asa e...

mai bine pui de o clinica sau gradi ca uite cum apar voluntarii si clientii .
o sa fie coada.

gata, cu bagajul. m-am hotarat:2 perechi de jumatati de pantaloni,o fusta, 3 top-uri, o bluzita si resul de acolo.ca tot o sa am nevoie de cateceva

pupicei

Mergi la inceput

sa nu uiti sa iei o lenjerie sexoasa!ca poate asa apare si un soricut junior!mai ales ca o sa fie austriac-macal'ar mama pe el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

uratico...reteta de ochi negri am de la tata. dc negociezi cum trebe, poate aduce barza si la tine o pereche.:)

mai, eu vreau sa vad rochia aia belea care a facut furori la nunta!!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

deci..promit ca fac poza si o postez!

Mergi la inceput

sa vad pe dvd daca apar!ca si ala a fost cenzurat!
hmm..cu ochii negri e cam greu-ca si eu si soata avem ochii verzi!mama mea si mama lui albastri,iar tatal meu si tatal lui au ochii caprui!da eu sper!stii cum e-speranta moare ultima!

Mergi la inceput

no gagici..eu ma duc la nani! ca azi am avut un interviu ff obositor!
si visati frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Uratica eu acum citesc despre accident , sincer imi pare rau pentru cele intamplate si ma bucur in acelasi timp ca sunteti bine.
Eu maine am ultima zi de scoala , da nu facem ore.Facem party ..cu mancare si suculete ..
Asa ca am facut niste brownies , acum am o placinta cu branza la cuptor si ma gandesc sa trag ceva lipiute ca am inteles ca se aduce si mancare .
Soricel va urez zile frumoase la Wiena , sa papi snitel de la ei ca e tare buuuunnn.
Uratica io zic sa-ti tragi un tricou cu imprimeu pe el : I am married!!! sau mai bine cu poza lu al tau si ai sa vezi ca te lasa oamenii in pace.Deh ..e astenia de vara , cald afara ...i-o fi prins caldura ..iarta-i si tu ca nu stiu ce fac

Mergi la inceput

mayan-si crezi ca e o piedica ca sunt maritata?cred ca nici nu ii intereseaza!ei in loc sa iti testeze capacitatea profesionala,iti testeaza de fapt disponibilitatea la prestat servicii!si daca vad ca nu tine..concurenta e destula!si sunt multe pustoaice libere si disponibile care incearca sa prinda experienta!asa ca..mai ales ca primul lucru cu care a inceput individul respectiv a fost..esti maritata?desi scria clar in cv-ul ce-l tinea in mana!!iar apoi-cati ani ai??nu arati de anii astia!!no si acu ce-ar fi vrut?sa-mi trantesc o masca pe fata sa arat ca bunica?sa fim seriosi..de parca ma duceam pe un post de fotomodel si mi se luau semnalmentele!!si plus de asta a continuat cu intrebari de genul..si..divortata?copii?obligatii?imi venea sa-i sparg capul mai ales cand il vedeam cum ma masoara din cap pana in picioare!offf!dar asta e!de parca ar fi prima data cand patesc asa ceva!mama ei de treaba!!da o sa incerc si cu inscriptionatu pe tricou!

Mergi la inceput