Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..soricico-sa nu faci si tu ca mine..sa iei o carca de toale si acolo sa te imbraci numai intr-o tinuta!ca eu asa faceam!si numai il vedeam pe al meu sot cum stramba din nas..insa nu avea tupeu sa zica ceva ca stia ca ma crizez si il manc cu fulgi cu tot!dragul de el..
acum insa m-am invatat minte!imi iau putine haine ca sa ma pot dezlantui acolo!
hihi..sa va arat eu ce rochie eleganta am..sta mata-n coada!cand am fost nasi au avut un soc invitatii!are o crapatura de sub piept pana jos-e prinsa numai cu un siretel ce nu permite purtarea lenjeriei intime!erau mosii sa faca infarct!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

:)
hihi, nu stiu dc am trompita buna. dar vad ca hormonii sunt ok.

mai raman ametititii sotului sa=i rezolvam...dar ii rezolva IA, sper..

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui uratica

hihi..soricico-sa nu faci si tu ca mine..sa iei o carca de toale si acolo sa te imbraci numai intr-o tinuta!ca eu asa faceam!si numai il vedeam pe al meu sot cum stramba din nas..insa nu avea tupeu sa zica ceva ca stia ca ma crizez si il manc cu fulgi cu tot!dragul de el..
hihi..sa va arat eu ce rochie eleganta am..sta mata-n coada!cand am fost nasi au avut un soc invitatii!are o crapatura de sub piept pana jos-e prinsa numai cu un siretel ce nu permite purtarea lenjeriei intime!erau mosii sa faca infarct!

loool!~ asa da!!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui uratica

sa vedem sa vedem !

Show must go on!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

cred ca de asta sunt si asa relaxata .
bagajele o sa le fac de acolo.

se pare ca o sa ajungem un pic si in elvetia asa ca am de unde sa iau cateceva.
uratica, arata-ne rochia .

pupici

Mergi la inceput

babyblue-daca mergem la un service bun vom reusi si noi sa reparam ce avem stricat!
daca nu..deschidem clinica de facut bebici ptr fete cu pitici! si tot reusim!!si cu cat ne ies mai multe piedici in cale..cu atat mai mult ne vom incapatana si sigur vom reusi!
si..si..nu-mi dai si mie reteta ptr ochi negri???ca eu intotdeauna mi-am dorit o fetita blonda cu ochi negri si ten masliniu!cer cam mult nu-i asa?da daca o sa-mi fac singura fiv poate iese daca pun mai mult tus negru in compozitie!

Mergi la inceput

deci..trebuie sa imi fac poza..ca la nunta s-a suparat mama miresei si ia zis celui care facea pozele(erau prieteni de familie) sa nu cumva sa-mi faca poze asa!
asa ca nu am poze decat de la biserica!si acolo eram tare decenta-in costumas..insa imi voi face poza si o s-o postez!macar sa am si io o amintire de pe vremea cand eram tare zurlie la cap!!!

Mergi la inceput

nu ca ar fi vreo diferenta acum...nuuuuuuuuuuuuuu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

uratica, multumesc de urare! am facut test si a iesit negativ, bineinteles...mai am 7-8 zile pana la ovulatie! oricum, mai am teste berechet!!!!!!!!!

am citit despre accidentul vostru si tare ma bucur ca sunteti bine! masina mai poate fi reparata?

soricica, si mie imi place tare mult vienna, iar daca ajungi in perioada reducerilor...ohoo spor la cumparaturi! parndorf si scs!

http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

sorinake-nu am reusit sa salvam nimic din masina..e varza..deja am dat-o uitarii!asta e!atat sa fie paguba la casa mea!prietenul soatei-cel care conducea zicea ca o sa faca el rost de bani sa ne dea ptr alta masina..da nu vreau!ptr ca daca asta ia fost soarta..sa se duca..si odata cu ea ghinionul meu!eu ma bucur ca a iesit el din coma si ca e zdravan acum!chiar nu imi trebuie nimic desi toata lumea din jur imi zice ca suntem prosti!insa nu vreau sa ma mal lege nimic de accident!sa se sparga ghinionul-care mi-a tot dat tarcoale in ultimul timp!offffff..
dar..asta-i viata..buna,rea trebuie traita!si nu ne ramane decat sa o traim frumos!ptr ca sta i n puterea noastra sa ne facem viata frumoasa!si ce te costa sa afisezi mereu un zambet pe buze?nimic!asa ca..cu tupeu inainte!!

Mergi la inceput