Copiii lui Michael-langa cine ar fi mai fericiti?
Ma uitam ieri seara la vedetele care ii stalceau cantecele,care incercau sa il omagieze...la familia care dintr-odata il jelea,il regreta...Nu mai conteaza acum cat de falsi erau,ce e dus e dus si gata.Dar mi s-a rupt sufletul cand am auzit-o pe fetita lui Michael,Paris,declarand in fata unei lumi intregi cat de bun a fost tatal ei si cat de mult l-a iubit.Un copil vizibil stresat(Prince)care mesteca guma fara incetare aproape,o fetita(Paris)care din cand in cand isi ridica privirea catre cer(am citit ca ea ii consola pe ceilalti sa nu planga zicandu-le ca tatai e in cer,cu ingerasii)si cel micut,Blanket,total debusolat,ascuns printre matusi si fratiori,cu papusica reprezentandu-l pe tatal lui in brate.Si ma gandeam ca nu va ramane doar muzica si dansul lui de geniu,ci si acesti trei copii minunati.Daca sunt ai lui si biologic chiar nu mai conteaza...i-a crescut,,i-a iubit,deci SUNT ai lui.Si vazandu-i printre atatea rubedenii"indurerate" ma gandeam ca Michael nu a avut incredere sa ii lase cu nimeni decat mama lui sau Diana Ross,nimeni din familie,nici macar cu sora Janet,cu care era mai apropiat.Oare acesti copii isi vor gasi linistea?Si mai ales,alaturi de cine?
Raspunsuri
sirimie spune:
nu poti sa iti dai seama pentru ca nu stii ce e acolo.
ce se vehiculeaza prin presa este de cele mai multe ori exagerat si poate fi fals.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
mirandolina spune:
O intrebare la care vom afla raspunsul de indata ce presa ii va devora si pe micuti asa cum a facut-o si cu tatal lor. Orice pas gresit, orice calcatura stramba, orice grimasa de altfel normala in alte circumstante, totul va fi pus sub lupa si judecat pana in cele mai mici amanunte... Sa nu, si vor avea o viata stearsa cum a avut fiica lui Presley, destul de rar intrata in gura presei.
Dincolo de spectacolul care s-a dorit aseara, dincolo de fatarnica "durere" a unora, trebuie sa gandim frumos despre ei, pana la urma au pierdut un frate drag (cat de drag numai ei si Dumnezeu o stie), un fiu iubit, un prieten, etc. Daca noi nu gandim frumos in asemenea momente, care mai e diferenta dintre noi si presa de scandal si pe care eu, si acum o condam?
Sa speram ca urmasii lui Michael isi vor gasi linistea si drumul in viata, vor reusi sa treaca peste comentariile nu mereu pozitive despre tatal lor si viata lor alaturi de el, dar mai ales sa speram ca isi vor croi drum ca si identitati separate, nu vazuti mereu prin prisma "lui tata"
hannen spune:
Eu chiar nu inteleg de ce trebuie sa ne dam noi cu parerea despre orice si oricine.Chiar e necesar sa-i analizam si noi,nu destul i-a analizat si o sa-i analizeze presa??
Credeti ca au scapat?
Si de ce spuneti ca erau falsi.cine erau aia falsii??De ce sustineti asa ceva?Stie careva dintre noi ce era si inca este in sufletele lor?
Fiecare familie are neintelegerile ei.Familia Jackson este una mare,foarte mare si mi se pare normal ca de-a lungul vremii sa apara neintelegeri dar la urma urmei sunt si ei tot oameni.Diferiti totusi de altii pt. ca stiu sa lase la o parte divergentele si sa fie uniti la greu.
suntem noi in masura sa ne dam cu pararea cu cine ar fi copiii mai fericiti??cunoastem personal pe copii ,pe mama ,fratii sau surorile lui Michael?
Nu!
Atunci restul nu sunt decit vorbe in vint,pareri de pareristi.
Fara suparare!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
cristina22 spune:
Hannen-de ar gandi toti ca tine!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Alexia27 spune:
Avand in vedere cat de mult si-a iubit Michael copiii, eu zic ca e EVIDENT ca s-a gandit foarte bine cui sa-i incredinteze. Si daca el a hotarat ca persoanele cele mai indicate sunt mama lui si Diana ROss, ma gandesc ca stia el ceva. Cum sa vin eu acum de la capatul celalalt al pamantului si sa-i pun la indoiala decizia? I-am cunoscut eu, am trait eu cu ei, stiu eu cu cine si ce a discutat el, ce considerente a avut? Stiu eu cu cine se simteau copiii cel mai bine? Nu stiu. Si atunci, nu pot decat sa respect decizia lui Michael, tatal lor!
PS: nici o grija, o sa inceapa cat de curand alt show in legatura cu custodia copiilor. Sper numai ca si ei sa aiba un cuvant de spus...
Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!
motanik spune:
Un articol foarte frumos scris la BBC despre ceremonia de aseara.
By Matthew Price
BBC News, Los Angeles
It took an 11-year-old girl to put everything in perspective.
When Paris Jackson took the microphone at the service of memorial to her father, the global superstar that is Michael Jackson became simply "Daddy".
In amongst the LA madness over the last two weeks, and caught in the middle of the swirling Hollywood rumour machine, the "story" of Michael Jackson's death has often felt rather sordid.
News media have been fighting over the details - real or made-up - of a life and death in the public eye.
It has been all too easy to forget that a family has lost a father, a brother, a son.
Not at the memorial, though.
Dignified
There had been those who feared the public tribute to one of the greatest performers who ever lived might be a tacky, ill-staged affair.
The Jackson brothers carry the casket in LA, July 7
Michael's brothers accompanied him to the stage one last time
Some pointed out that the company promoting it, and the Jackson family, stood to make lots of money when DVDs of the event go on sale.
It was in the end simply a dignified, fitting service.
Walking into the auditorium - normally home to the LA Lakers basketball team - it all felt a little impersonal.
Chairs were laid out in the huge space, and a screen hung above the stage at the end with Michael Jackson's picture on it.
When the lights dimmed, though, and the star's friends and then family filed in, the arena seemed to turn into a cathedral.
A gospel choir started the proceedings. An image of a stained glass window was projected above them.
Michael Jackson's coffin was brought in, his brothers accompanying him to the stage one last time. It was set among flowers, as if by an altar.
Just like a church service too, the family sat at the front, in black.
Private affair
Despite the television cameras, the thousands of fans granted tickets and the reporters texting and tweeting into their Blackberrys, this felt like an intensely personal and private affair.
The memorial service held at Staples Center on July 7, 2009 in Los Angeles
The mood inside the Staples Centre was solemn
It was as if we were given a glimpse into the heart of the Jackson family and its grief.
So often when stars speak in a setting like this it can come across as false - call it the "Oscars syndrome", perhaps.
But there seemed nothing overtly false about this memorial. It was touching, poignant, sombre.
The media whirl that had surrounded Michael Jackson in life and in the days since his death seemed to vanish for a little over an hour inside the Staples Centre.
Outside the helicopters buzzed overhead, TV reporters spoke to their cameras, the tabloids looked for more gossip and dirt.
Inside a little girl spoke of her love for her father, and for a brief moment even those who are not particularly fond of Michael Jackson, even those who are fed up with the wall-to-wall news coverage, couldn't help but feel heartbroken.
S-a vazut aseara, daca mai era nevoie de o confirmare, ca Michael era dincolo de scena un om extraordinar care isi iubea copiii foarte mult. Sper din tot sufletul ca ei sa aiba o viata linistita, departe de isteria presei de scandal. Si sper ca mama lui Michael sa fie sanatoasa si sa aiba grija de ei cat de mult posibil, Michael isi iubea mama si avea incredere in ea deci cred ca a facut alegerea cea mai buna pt ei.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
StMihaela spune:
Nu vreau sa fiu rea, sunt copii si merita ce e mai bun in lume, dar cred ca in orice caz o vor duce mai bine ca 75% din copii din Romania.
delsim spune:
Material , da, probabil ca o vor duce bine. Emotional si sufleteste....uite, ce a patit Michael!
StMihaela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delsim Material , da, probabil ca o vor duce bine. Emotional si sufleteste....uite, ce a patit Michael! Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer |
Cel putin mai au o mama. Bunici. Oameni care ii iubesc.
Cati copii de la noi traiesc cu un singur parinte... Si cati fara nici unul chiar daca amandoi traiesc alaturi... sau cu parintii plecati in tari straine. Avem multi copii a caror parinti pleaca dimineata si vin seara. Parinti care nu mai zambesc de ani de zile din cauza grijilor.
Cred ca copii lui MJ au sansa sa creasca frumosi si fericiti, cu toata tragedia aceasta din viata lor.