* * * Bazar pentru Mihaita * * * (4)
Raspunsuri - Pagina 6
kid spune:
ancadragoman La mine merge. Aici este poza. Nici pozele anterioare nu merg?
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema
ancadragoman spune:
nici acum nu o vad,poate de la calculatorul meu
restul se vad
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADA1974 am reusit sa depun banii acum. Kid, da-mi un PM, cand poti sa ne intalnim (te-as ruga cel tarziu vineri, pt ca o sa plec la mare pt 1 saptamana). ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005). POZE |
ada1974,au intrat banutii!multumim frumos!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kid spune:
mihaela770 Am primit azi sandalele, sunt foarte dragute. Multumesc!
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema
moni_or spune:
Am depus azi OP-ul cu banutii pt. protectia de patut, dar transferul se va face doar maine, ca am ajuns cam tarziu la banca. Acum nu stiu exact, cui trebuie sa-i trimit dovada platii? Mihaelei sau Ankai care a oferit produsul? Scuze, e prima oara cand licitez
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
dandusa spune:
licitez rochie de ocazie next-40 lei
Saryta,
stii ca te iubesc,nu?
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
kid spune:
moni_or Poate confirma Mihaela ca au intrat banii in cont.
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema
nushulica spune:
am mai adaugat produse noi
http://entertainment.webshots.com/photo/2055991160101756654GAvvYl
de David
Poveste
kid spune:
nushulica Multumim pentru produsele oferite!
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_or Am depus azi OP-ul cu banutii pt. protectia de patut, dar transferul se va face doar maine, ca am ajuns cam tarziu la banca. Acum nu stiu exact, cui trebuie sa-i trimit dovada platii? Mihaelei sau Ankai care a oferit produsul? Scuze, e prima oara cand licitez Monica, mami de Luca "Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13) |
moni_or,te rog sa-mi spui numele de pe care s-a facut plata sau macar initialele...ca sa pot confirma!multumesc!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA