* * * Bazar pentru Mihaita * * * (4)
Raspunsuri - Pagina 5
ADA1974 spune:
am fost azi la banca sa depun banii, dar notasem contul de euro , asa ca voi depune maine .
catrinutza spune:
Umflatel...am reusit sa pun la banca suma pentru salopeta denim...
Astept vesti de la tine in momentul in care reusesti sa pui la posta coletul...
O zi buna....
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catrinutza Umflatel...am reusit sa pun la banca suma pentru salopeta denim... Astept vesti de la tine in momentul in care reusesti sa pui la posta coletul... O zi buna.... |
am vazut ca au intrat banutii...maine nu am cum,dar miercuri merg la posta!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kid spune:
moni_or Felicitari pentru licitatia castigata. Te rog sa iei legatura cu ankalaura pentru protectia de patut.
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema
nushulica spune:
asta e singurul bazar la care eu nu am pus pana acum niciun produsnush de ce,le incurc pe asta cu cel pt bogdan
in fine,pun acum cateva produse si sper sa mai pun saptamana asta
http://entertainment.webshots.com/photo/2685362480101756654aFHUtx
de David
Poveste
moni_or spune:
Multumesc, KID! Anka e plecata saptamana asta, dar iau eu legatura cu ea cand se intoarce, suntem colege la clubul scutecelor. Iar banutii ii pun maine in cont.
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
kid spune:
nushulica Multumim pentru produsele oferite!
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema
ADA1974 spune:
am reusit sa depun banii acum.
Kid, da-mi un PM, cand poti sa ne intalnim (te-as ruga cel tarziu vineri, pt ca o sa plec la mare pt 1 saptamana).
saryta spune:
Licitez: rochie ocazie next mar8(38-40) - 35lei
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
ancadragoman spune:
pozitia 143 de la adulti nu mi se deschide,adica nu reusesc sa vad poza
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2